THESE SUMMER DAYS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Én ting er sikkert, og det er at jeg ikke skal slutte å være takknemlig for det været vi har disse dagene. Jeg kan liksom ikke la være å nevne det i hvert innlegg heller, spesielt når jeg ikke blogger så ofte. Jeg startet dagen min med en god treningsøkt, før jeg måtte hjem og spille inn en video til et firma jeg samarbeider med. Deretter måtte jeg en tur til byen for å ordne litt forskjellig, og gjennom disse første timene av dagen hadde jeg bare i hodet at jeg måtte være effektiv sånn at jeg kunne legge meg ut i solen. Jeg fikk tak i den siste solsengen på Jula, og ble da liggende noen timer på terrassen. SÅ deilig og SÅ varmt! 

Etter hvert fikk jeg med meg noen venner for en tur til stranda, og der møtte vi tilfeldigvis på flere venner også. Så da ble vi der i ett par timer, og avsluttet med å kjenne litt på vannet også. Jeg har hatt så lyst til å bade i hele dag siden det har vært så varmt, men det var så langgrunt der vi var at det ikke gikk. Temperaturen var faktisk ikke så aller verst da, jeg har definitivt badet i kaldere før. 

Så det er da dette dagene går i! Måtte det holde ut sommeren sier jeg bare. Jeg ser forresten jeg har ganske mange internasjonale lesere her for tiden, så jeg lurer litt på om jeg skal begynne å oversette innleggene mine til engelsk også, slik som jeg gjorde for ett år siden. Vi får se! 

Håper dere har det fint! Og til dere som er midt i eksamensinnspurten: hang in there!! Lett for meg å si kanskje…

UKEN SOM GIKK – UKE 21

Siden jeg ikke har blogget denne uken tenkte jeg det var passende med en liten ukesoppsummering! Jeg har nettopp satt meg inn for å ta en liten pause fra solen, det er jo helt fantastisk ute i dag! Det er ikke fullt like varmt som på sørlandet og østlandet, men det er egentlig helt greit, for jeg syns denne varmen er perfekt. Denne uken har gått til mye planlegging av den kommende oppussingen, og vi er såvidt i gang. Vi vet alt vi skal ha, men har ikke bestilt helt enda. Forhåpentligvis skjer det i løpet av uken som kommer! Vi har malt litt på stuen, og i dag maler vi soverommet. Det blir samme fargen som vi har fra før av, men nå også på de to resterende veggene, så hele soverommet blir mørkt. Det blir så fint ♥

Ukens opptur: Treningsmotivasjonen de siste ukene har ikke vært helt på topp, og jeg har kjempet meg gjennom treningsøktene. Men på tirsdag snudde det ganske fort da det ble lagt til 12 nye uker med trening i programmet jeg trener! Så nå blir det fullt kjør fremover (bortsett fra neste uke når jeg er bortreist), og jeg er kjempegira! 

Ukens nedtur: Her klarer jeg egentlig ikke å komme på noe spesielt, det har vært en veldig fin uke. Eller jo! Dette var ikke bare denne uken, men har vært i flere uker nå, og det er jo at nesten alle vennene mine er midt i eksamenstiden nå, og har da naturligvis ikke tid til å være sosial. Så jeg gleder meg veldig til de er ferdig og jeg får se de igjen. All creds til de som står på så mye med studiene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens sang: Girls – Rita Ora, Cardi B, Bebe Rexha og Charli XCX har blitt spilt mye hos meg denne uken. Jeg syns Cardi B er så kul, og hører generelt mye på henne for tiden. 

Ukens serie: Her hadde jeg egentlig tenkt å skrive 13 Reasons Why, for jeg har sett den nye sesongen denne uken, men den siste episoden ødela meg altså. Det er jo en veldig sterk og viktig serie, som belyser mange alvorlige og aktuelle temaer, men det var én scene i den siste episoden som jeg helst ikke skulle sett. Jeg vil rett og slett ikke anbefale noen å se den, uansett om du egentlig har en sterk psykisk helse, bare vær så snill ikke se den. Det var fra ca. min 38-40. Men ellers syns jeg sesong to var bra, og skjønner ikke hvorfor den generelt har fått så dårlig kritikk. 

Så, til serien jeg faktisk vil anbefale: Vi begynte på Station 19 tidligere denne uken, og det er en spin-off serie fra Grey´s Anatomy. Det er altså basically samme greia, bare at det handler om en av brannstasjonene i Seattle. Vi har sett 9 av 10 episoder og liker den veldig godt! Det har også fått meg til å innse at jeg må se ferdig Grey’s Anatomy, for jeg har ikke sett de siste to sesongene, tror jeg. Jeg syns ikke det var særlig bra lenger rett og slett, men jeg føler jeg må se resten også bare for å ha gjort det. 

Ukens craving: Jordbær og vannmelon! Klassikere på sommeren, og jeg kunne spist dette hele tiden. Gleden var altså ganske stor da jeg skulle handle på tirsdag og de hadde jordbær til 10kr, noe så fantastisk! Og så gode, mmm ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi snart til svigers for å grille, så jeg må finne en kjole eller noe til å ha over bikinien. Jeg setter virkelig stor pris på dette sommerværet, vi vet jo aldri når det vil ta slutt, selv om metrologene sier at dette lover godt for en bra sommer. Jeg satser på det blir jevnlig med oppdateringer her fremover også siden det er mye som skjer med oppussing osv. Jeg er så gira på de store endringene i leiligheten vår! 

Håper dere også nyter sommerværet ♥

LIVET ER BEDRE UTE?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette har vært en SÅ fin dag! Vi er virkelig heldig med været for tiden (skulle vel bare mangle siden det tross alt er mai), og jeg prøver å utnytte det fullt ut siden jeg er redd for at det ikke blir like fint i sommer. Sommerdager er jo en luksus for oss her, så jeg tar ikke disse dagene for gitt. Jeg har vært relativt produktiv i dag også, til tross for at jeg helst ville ligge ute i hengekøya hele dagen. 

På disse finværsdagene må jeg trene veldig tidlig, hvis ikke skjer det ikke i det hele tatt (resten av dagen vil jeg være mest ute). Så siden jeg sto opp ganske sent i dag (det er jo tross alt helligdag), ble det altså ikke treningssenteret, men en joggetur. Jeg har bestemt meg for at jeg må få til en joggetur minst en gang i uken, og forhåpentligvis mer etterhvert. Kondisjonen min må skjerpes, og nå når været er fint vil jeg utnytte det mest mulig og samtidig være aktiv. Jeg blir jo så motivert til å være aktiv ute når det er så fint! Utenom det har jeg ligget endel i hengekøya i dag og tilogmed fått litt farge, og så har Matias og jeg tatt en real vask av leiligheten. Det er alltid godt å starte en ny uke med et ryddig og rent hjem! Og ja, for meg, og sikkert de fleste av dere, starter uken i morgen. I dag var jo bare en ekstra søndag ♥

– Er det fint vær hos dere også?

KITCHEN INSPIRATION

Vi skal pusse opp i sommer! Vi har jo, siden vi kjøpte leiligheten, hatt planer om å pusse opp flere ting i leiligheten her. Blant annet kjøkkenet, som egentlig ikke er spesielt fint. Om alt går etter planen kommer vi til å pusse opp alt vi har hatt lyst til nå i sommer, så blir vi ferdig med det med en gang, og slipper å gå og tenke på det. Men det er ikke helt bestemt enda, men da blir vi isåfall å bytte gulv og male litt, i tillegg til å pusse opp kjøkkenet. Så jeg tenkte jeg skulle ta dere med på prosessen! 

Ovenfor ser dere litt inspirasjon og detaljer til kjøkkenet. Vi kommer til å ha svarte metrofliser mellom over- og underskap, og så skal vi ha hvite fronter, svart benkeplate med svart vask (den på bildet over), og blandebatteriet dere ser ovenfor, som heter metallisk svart. Det blir altså et veldig rent design i svart og hvitt, og jeg tror det blir så bra!! Gleder meg virkelig til å se det ferdige resultatet, og jeg tror det kommer til å gjøre mye for leiligheten. Med tanke på kjøkkenbildene ovenfor blir det nok mest likt (i farger osv) kjøkken nr. 3. 

– Er dere interessert i å lese mer om dette? F.eks med før, underveis og etter-bilder? 

CONSTITUTION DAY

Gratulerer med overstått nasjonaldag! Håper dere hadde en fin dag? Det hadde iallefall jeg, med både venner og familie. Vi startet dagen med sjampanjefrokost (eller bare frokost for min del) i byen hos en kompis, med gode venner, før vi gikk bort for å se toget. Det er en tradisjon hvert år, selv om jeg må si at toget har blitt mye “stillere” enn det en gang var, for det er ikke like mange korps lenger. Trist, men vi har jo fortsatt noen heldigvis! Etter noen timer i byen dro vi til familien til Matias og spiste god lunsj, og etter en stund dro vi til barneskolen i nærheten hvor det ble både sukkerspinn og lodd. Jeg kjøpte 20 stk men vant ikke på ett eneste… Jaja, fikk støttet skolekorpset i det minste. Så var det skalldyrmiddag med familien til Matias, og jeg fikk Facetimet litt med familien min også ♥ I 9-tiden i går kveld var vi hjemme, og da var det godt å få av seg bunaden etter 13 timer. Jeg elsker bunaden min og føler meg så fin i den, men det er ingenting som slår følelsen av å ta den av seg når dagen er over. 

17. mai har aldri vært en festdag (med alkohol altså) for min del, jeg vil heller nyte dagen med venner og familie og være i fin form både underveis og etterpå. Nå drikker jo jeg ikke lenger heller, men tidligere har det heller ikke vært aktuelt med mye alkohol på meg på denne dagen. Folk er jo forskjellige, og godt er det! Det viktigste er at man har det gøy, og det er virkelig ikke noe problem på slike dager. 

– Hvordan feiret dere dagen? 

DAGEN FØR DAGEN

Nå som jeg ikke blogger like ofte lenger, må jeg alltid lese forrige innlegg før jeg begynner på det nye, for å se hva jeg har skrevet om/evt ikke skrevet om, og hvilken dag det var. Jeg må liksom ha full kontroll, hehe. Denne dagen går stort sett i litt forberedelser til morgendagen, som jeg regner med gjelder veldig mange andre i dette landet i dag. Det vil si stryking av skjorter, selvbruning, og å handle inn litt småtterier til morgendagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror nesten jeg kan si at 17. mai er den beste dagen i året etter julaften, så jeg gleder meg selvfølgelig veldig til morgendagen. Det er alltid så god stemning, og alle er i godt humør. Det er en av de få dagene i året det er helt greit å stå opp tidlig, og jeg gleder meg til å først møte vennene mine til frokost, og så se toget i byen og vandre litt rundt, og så spise lunsj og middag med svigers. Jeg har tenkt å prøve meg på en ny frisyre også, så jeg håper virkelig det blir vellykket siden jeg ikke har noe backup plan. Jeg får vel heller stå opp litt tidligere sånn at jeg slipper å stresse med det. 

Håper dere får en veldig fin dag i morgen ♥ Kos dere masse! 

SUMMER NIGHTS

Er det ikke rart hvordan livet bare føles 100 ganger bedre ut med en gang det blir sol og litt varme ute? Det gjør meg så glad, og jeg får så mye motivasjon og energi med en gang. Det har vært veldig fint vær her i helgen, så i går dro Matias og jeg ut for å ordne litt småtterier til leiligheten. Vi kjøpte blant annet en hengekøye, som jeg tror må være det beste kjøpet vi har gjort på lenge! Jeg skal vise dere bilder av den en annen gang, den er virkelig helt fantastisk. Det blir nok en liten krig fremover om hvem som får bruke den, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kveld tok jeg og noen venninner en kjøretur med taket nede, men godt kledd og med tepper siden det naturligvis blir veldig kaldt når man kjører uten tak. Koselig var det uansett, og jeg føler at jeg har fått en veldig god forsmak på sommeren denne uken. La oss bare håpe det holder seg! Nå er jeg så klar for en ny uke med gamle rutiner igjen, de har jo ikke vært tilstede de siste to ukene siden jeg ikke har vært så mye hjemme. 

– Har dere hatt en fin helg? 

HVILEPULS

Hei dere! Jeg har hatt noen fine dager hos mormor og morfar, sammen med familien min som, som sagt, har vært hjemme fra Nederland denne uken. Det er alltid så avslappende å være hos besteforeldrene mine, så de siste dagene har jeg for det meste bare hatt hvilepuls og tatt det helt med ro. Jeg sier “for det meste” fordi jeg også har hatt en treningsøkt, og en fjelltur med søskenbarnet mitt. Nå er jeg hjemme igjen og er klar for den skikkelige hverdagen igjen. Det er jo nesten helg nå da, jeg har bare en tidligvakt på jobb i morgen først. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen bilder fra fjellturen med søskenbarnet mitt i går! Det var lenge siden vi hadde sett hverandre, så det var veldig kjekt at vi fikk til dette, og det var jo fantastisk vær. Jeg har vært kjempestøl i beina etter trening på tirsdag også, så det var godt å få bevegd på beina litt. Jeg er egentlig ikke storfan av fjellturer, men det gjør meg ingenting med en tur en gang i blant. 

Nyt resten av fridagen ♥

Å FINNE EN BALANSE

Tusen takk for støtten på forrige innlegg, det betyr mye ♥ Det føles litt rart ut enda, å ikke skulle tenke på å blogge hele tiden, og jeg tror det vil ta litt tid å finne den rette balansen. Jeg vil ikke tenke at jeg ikke har en blogg, for det skal ikke være helt stille her inne, men jeg skal ta det mer med ro, og som sagt: kvalitet over kvantitet. Nå har jeg ikke rørt kameraet mitt på en ukes tid, og det er ikke bra det heller, men jeg tror jeg bare trengte litt ro. Selv om jeg skal ta det mer med ro på bloggen, kommer jeg ikke til å gjøre det med Instagram, og da må jeg jo nesten fortsette å bruke kameraet. Så får jeg heller bare plage de rundt meg litt mer om jeg trenger hjelp til å ta bilder. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen drar jeg og familien til besteforeldrene mine og blir der i noen dager, siden familien min er her på ferie nå (de bor i Nederland). Det er så godt å ha de hjemme i litt over en uke, og da passet det bra at jeg har fri i noen dager også, så får jeg brukt mest mulig tid sammen med de. Forhåpentligvis får jeg dratt til Haag en tur snart også, nå når det har blitt varmt og fint der nede. 

Håper dere har hatt en fin helg ♥

FORANDRINGER

Som jeg skrev i forrige innlegg er ikke motivasjonen på topp akkurat nå, og jeg vet at sånt går i perioder, men det er skikkelig kjipt når jeg først er i en sånn periode. Denne lille perioden med dårlig motivasjon har vært litt verre, og søndagskveld falt jeg litt sammen. Som man gjør av og til. Da var det godt å ha Matias å snakke med, og han hjalp meg å sortere tankene og finne litt mer ut av ting. Det jeg kom frem til til slutt er rett og slett at bloggingen min de siste månedene ikke har vært så mye for min egen del, og da var det bare et spørsmål om tid før jeg ville komme til det punktet jeg er på nå. 

Kvalitet over kvantitet er alltid noe jeg har ment har vært viktig, men samtidig har jeg følt at det har vært viktig med regelmessige innlegg her inne, for hvis ikke orker jo ikke folk å lese? Men sannheten er jo at jeg har ikke mange lesere her inne, uansett hvor mye eller lite jeg blogger, og jeg har egentlig aldri brydd meg så mye om det heller. Hovedgrunnen til at jeg blogger er jo fordi jeg liker det, men jeg har mistet litt fokuset de siste månedene. Jeg tror rett og slett at jeg mistet litt gnisten til å blogge, fordi jeg hang meg så mye opp i det at jeg måtte blogge regelmessig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må rett og slett gjøre noen forandringer, for hvis ikke tror jeg det hadde endt i at jeg hadde sluttet å blogge helt, og det vil jeg hvertfall ikke. Jeg må gjøre dette fullt og helt for min egen del, og det vil bety mer trykk på kvalitet over kvantitet, men samtidig en litt mer “avslappet” holdning til innleggene mine. Det betyr at det kan gå flere dager uten innlegg her inne, og i noen perioder hvor jeg plutselig finner på litt mer eller har mer på hjertet, kan det komme flere innlegg igjen. Jeg vil ikke slutte å komme med tips, og jeg vil finne tilbake til de litt mer personlige innleggene mine, men har jeg ikke noe å komme med, så vil det ikke komme noe. 

Jeg vil nok være mer aktiv på Instagram, for der liker jeg meg veldig godt, så i perioder vil der nok være mer aktivitet der enn her (følg meg @malindh #selfpromo, hehe). Men jeg håper dere fortsatt vil lese her inne, dere få som er her ♥ Og jeg setter veldig stor pris på dere som alltid er her og kommenterer, det er så koselig. Og så må dere gjerne komme med tips om det er innlegg dere vil lese, det kommer alltid godt med uansett! Jeg har vært her i snart 9 år, og jeg vil ikke forsvinne med det første.