HVEM ER DU?

Jeg vil vite hvem DERE er. Dere vet jo sikkert ganske mye om meg nå, men jeg vet jo ikke særlig mye om dere som leser bloggen min. Så jeg vil vite:
louisvuitton
Og ja, jeg vet at flere har gjort dette før.
Håper dere vil ta dere litt tid til å svare på dette. Nå skal jeg se ferdig x-factor. Snakkes!

ANG. DET AT JEG SVARER PÅ ALLE KOMMENTARER

Jeg har jo skrevet på siden til venstre her at jeg svarer på alle kommentarer, men det finnes ett unntak. De som skriver "fin blogg 😀 se på min!" og sånne lignende kommentarer, de svarer jeg IKKE på. Jeg gidder ikke å gå inn på bloggene en gang. Så det er ikke noe vits i å skrive. Ellers, så svarer jeg på alle koselige kommentarer. Det er det bare å fortsette med. 

For noen uker siden ble jo jeg med i Bloggurat og la inn en sånn teller, trodde først at det ikke funket så da glemte jeg helt av det, men i dag la jeg faktisk merke til at den funker og at jeg har 298 lesere og ligger på 649. plass! Det er jeg kjempestolt over, det var faktisk ca. 250 i dag tidlig og nå er det nesten 300. Så gøy! Måtte bare få det ut i dette innlegget. 

Nå har jeg registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/eecde51f29ea5b355fddbac31302aaf1f47e82dc">Bloggurat</a>.
(Dette er jo en stund siden nå da)

SMART DU ER, MALIN!

For en stund siden tok jeg en boks med is ut av fryseren (Ben & Jerrys Cookie Dough) og gjett hvem som glemte helt av det da? Så for noen minutter siden kom jeg på det og løp ut på kjøkkenet for å redde den. Jeg spiste litt av 'suppen' og satt boksen i fryseren, tenk om jeg hadde glemt det av helt da. Tror ikke mamma hadde blitt så glad hvis hun hadde sett en boks med is suppe stå på kjøkkenbenken, spesielt ikke siden jeg drar til pappa om ca. 15 minutter. Jeg er smart, ikke sant? 

Og forresten; du vet det med at Margretha skulle ta med rle- boken min hjem? Hun glemte det, så jeg må sikkert ta prøven på fredag istedenfor i morgen. Og jeg som bare ville bli ferdig med det! Anywho, gossip girl står på, på tv'en og jeg må pakke ned pc'en før pappa kommer. Snakkes!
Har du latt isen stå ute altfor lenge før?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ER PÅ VEI!

Ja, nå kommer den endelig! I dag føler jeg meg mye bedre, så da benyttet jeg sjansen til å lage videoblogg med svarene på spørsmålsrunden. Så snart den er lagt ut på youtube, legger jeg den ut her. 

Som sagt føler jeg meg mye bedre, så da blir det skole i morgen. Pappa henter meg etterpå og da må jeg hente RLE-boken min med Margretha sånn at jeg får øvd til prøven i morgen. Nå er det heldigvis bare to dager igjen til høstferie også! 
Dette ble et lite innlegg, men det kommer snart mer. Snakkes!
bff
Syns dette bildet er så søtt! 
Hva gjør du i dag?

TIL MIN ALLER BESTE VENN!

Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om min aller beste venn. Hun støtter meg i tykt og tynt og er ikke redd for å si sin egen mening. Jeg snakker om Mariell <3 

Vi møttes for første gang i sommerferien i fjor, og på en måte sa det klikk med en gang. Vi ble gode venner og etter hvert har vi bare blitt enda bedre venner. Da vi virkelig ble gode venner var vel egentlig i vinterferien (?) i år, tror jeg. Jeg var i Ørsta og snakket med henne om hvor mye jeg kjedet meg der osv, og dagen etter kom hun med bussen. Jeg kaller henne livredderen min. 
Flere ganger har vi samlet inn helium ballonger på forskjellige restauranter fordi vi synes det er så sinnsykt morsomt med helium stemme. 
I sommerferien var jeg med henne til Alta i ti dager og vi koste oss gløgg ihjel. Tok ansiktsmaske, spilte badminton midt på natten, ble kjempegode venner med flere hunder og "shoppet" på glitter og vita, siden det var de eneste "interessante" butikkene der. Etter ti dager var vi fortsatt ikke lei av hverandre og hadde ikke hatt noe imot å være der lenger. 
Vi var også på Madonna konsert begge to i sommer, var ikke så langt ifra hverandre da, men fikk ikke sjansen til å møtes med tanke på at det var 40.000 folk der. 
Kunne skrevet enda mer, men jeg tror det hadde blitt litt mye å lese. 
813513465105112267419112230375547520410n
Lagde en video i går, brukte faktisk tre timer på den. Her er den:
Så, Mariell; du betyr utrolig mye for meg og jeg er kjempeglad i deg. <3
Har du en sånn venninne?

SJEKKER DU STATISTIKKEN DIN OFTE?

Jeg er ikke en av de som får flere hundre besøkende hver dag, men uansett sjekker jeg statistikken min støtt og stadig i håp om å ha fått ny rekord. Tidsfordriv? Ja. I det siste har jo statistikken min vært gaanske langt nede siden jeg ikke har fått blogget så mye, men nå har den heldigvis kommet seg opp igjen, og jeg er fornøyd med 100 sidevisninger om dagen, er som regel det jeg får. Men jeg prøver å forbedre meg og få flere lesere. 

statistikk
Så si meg, sjekker du statistikken din ofte?

Malindh anbefaler: kjempesøt gave til din bestevenninne!

Tenkte jeg skulle begynne å anbefale forskjellige ting av og til, så i dag anbefaler jeg;

090928221927jpg 44636751249081980624n400

Todelt bestevenn smykke! Sliter du med å finne gave til din bestevenns bursdag, kan du enkelt og greit dra på glitter og kjøpe et todelt bestevenn smykke. Mariell og jeg kjøpte dette da vi var i Alta, syns det er kjempesøtt. Tror ikke det er bare på Glitter de selger det, du kan jo se på butikker som Cubus, Kappahl, H&M osv. og kanskje de selger det der. Så neste gang du sliter med å finne bursdags/julegave kan du kjøpe dette til en ikke så dyr pris, hun kommer til å bli kjempeglad for det! 

Skal jeg fortsette med anbefalinger?
Har du et sånt smykke?