JUMPTopp Gina Tricot
Kjole (brukt som skjørt) River Island
Sko Roots, DNA
Smykke Cubus

Goooooood mandag, alle! Har dere det bra? Det håper jeg! Jeg sitter og psyker meg opp til å rydde rommet mitt nå, tingene mine er ikke så organsiert for tiden som jeg skulle ønske de var, og det stresser meg litt. Likevel har jeg bare utsatt det, så nå skal jeg starte når jeg har publisert dette innlegget! Måtte bare prioritere dette først nå siden det ikke akkurat har vært prioritert de siste dagene. Jeg sliter nemlig med å klare å blogge innimellom alle andre ting, selvom jeg egentlig hadde hatt tid til det. Nå er det ikke tv-serier jeg er avhengig av heller, men bøker. Jepp, nå er jeg på min andre bok på noen dager, så her går det unna! Men det er så herlig å bare sette seg ned med en bok og slappe helt av. Lite som slår det!

 

– Hva syns dere om antrekket?

NEW YORK LOVE


Begynner sakte men sikkert å komme i rutiner igjen nå, og det er så deilig! I dag hadde vi første “skikkelige” skoledagen vår, siden vi ikke ble delt inn i klasser før i går. Er veldig fornøyd da, med klasse og lærere og egentlig alt. Så må jeg bare gjøre mitt beste for å holde motivasjonen oppe hele året, så blir det bra! Må prøve å finne noe interessant å blogge om også, er veldig tom for tiden, haha. Men det er bare å rope ut om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om, så skal jeg gjøre mitt beste!

 

– Har dere begynt å komme i rutiner igjen nå?

 

THE END OF SUMMER

Nå er vel de fleste tilbake på skolebenken? Det var i alle fall jeg i dag! På ny skole siden jeg skal gå påbygg i år. Blir nok litt av en overgang, men jeg er skikkelig motivert for å fullføre året med karakterer jeg er fornøyd med! Håper jeg får tid til bloggen også, men det må jeg bare se etter hvert. Prioriteringer vet dere. Når det er sagt, her er noen bilder fra helgen fra årets Jugendfest:

 

50 Cent! Kan jo omtrent ingen av sangene bortsett fra de mest kjente, men var veldig kult å se han live da.

 

Til venstre: DJ Broiler som laget syk stemning! Til høyre: Celine, Sara og meg, klare for festival!

 

Med 50 Cent i bakgrunnen, haha. Det begynte forresten å hølje ned som aldri før da 50 var på scenen, så da var det bare å pakke seg inn i regnponchoene, før vi gikk under tak! Dro før Steve Angello kom på scenen da, rett og slett fordi vi var så lei, så hørte vi gikk glipp av noe sykt, men for meg går det egentlig helt fint! På lørdagen fikk vi med oss DJ Broiler, som nevnt, og også litt Karpe Diem. Var veldig gøy å møte på kjentfolk også, det er jo noe av det gøyeste med festivalene 😃

Beklager for de få bildene som ble tatt, men var litt redd for å miste telefonen i folkemengden også.

 

– Hva gjorde dere i helgen?


BRUSHING OFF THE DUST


Rart hvor fort frihelg kan bli til en friuke, hehe. På lørdag kjente jeg at jeg var så sinnsykt sliten etter en hel uke med jobbing, så da måtte jeg bare ta meg en bloggfri helg. Har egentlig vært sliten hele uken og har prøvd å slappe av hvertfall litt siste uken før skolen begynner på igjen. Ser forresten at noen har begynt på igjen på skolen denne uken? Ble helt sjokkert når jeg så det, haha.

 

Vel, denne helgen som kommer har jeg i alle fall sett frem til lenge, da er det endelig Jugendfest igjen! Jugendfest er en årlig festival her i Ålesund med mange kjente artister. I år kommer blant annet 50 Cent, Karpe Diem, Steve Angello fra Swedish House Mafia, DJ Broiler, deLillos osv. Med andre ord blir det stemning med stor S! Skal prøve å få tatt liiiitt bilder som kanskje kan legges ut her også 😃

 

– Har dere vært på noen festivaler i sommer?


PREPARED FOR FALL


Fra oktober i fjor.

 

Ok, jeg kommer sikkert til å angre på at jeg sier dette her, sommermenneske som jeg er, men jeg er faktisk klar for høsten jeg. Ikke for kaldere og gråere vær, men det er så mye fint man kan ha på seg! Syns det er så mye kult i butikkene til høsten nå, så tror det blir greit å kle seg litt mer og i andre farger. Selv om det egentlig ikke blir så veldig mye mer klær siden vi ikke har det så veldig varmt her, men merker jeg allerede er obsessed med høstfargene, som burgunder og grått.

 

– Er dere klar for høsten?


2 FAVS

Jeg har nettopp gjenoppdaget Lookbook og er nå hektet, så tenkte jeg kunne vise dere to av mine nyeste favoritter:

Her og her.

To litt forskjellige antrekk, men jeg elsker begge! Min lookbook er forresten her. Kommer mer der etter hvert!

 

– Hvilket likte dere best?

 

YESTERDAYS

Kjole Cubus
Belte H&M (tror jeg, kjøpt for noen år siden)
Blazer Bik Bok
Smykke Cubus
Sko Roots, DNA


På neglene har jeg nail stickers fra Viva la Diva, som vi har på Cubus. Elsker den glinsende gullfargen!

 

Gårsdagens antrekk!

 

– Hva syns dere?


MK&A FOR BIK BOK

Dere har vel kanskje fått med dere at kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley for Bik Bok kom ut i dag? Jeg har nesten hatt nedtelling til dette fordi jeg elsker Olsen-tvillingene og var veldig spent på kolleksjonen. Skulle helst vært i Oslo og kanskje fått sett de selv, men jeg jobber hele uken, så det ble ikke mulig… Men men, jeg fikk vært med når kolleksjonen åpnet her i Ålesund, og jeg ble virkelig positivt overrasket! Hadde sett litt på plaggene på nettet, men i virkeligheten var jo alt bare enda bedre! Kunne faktisk tenkt meg det mest, spesielt en av skinnjakkene 3999…. Men, endte opp med dette:


En kjempekul veske, tror den kostet 399 kr. Da jeg så den tenkte jeg at den hadde vært perfekt om den hadde hatt lenger reim eller hva jeg skal kalle det, og så fant jeg ut at det lå oppi vesken. Da måtte jeg bare!

Og en veldig kul, basic topp. Den er litt høy i halsen og så er den “utringet”, eller hva jeg skal kalle det, på sidene, som jeg prøvde å vise på bildet til høyre. Har den på meg nå og den er så sykt behagelig. Vil bare leve i den for alltid. Den kostet 249 kr, tror jeg.

 

Siden jeg var en av de første 20 som handlet fra kolleksjonen (tror jeg var nummer 2 eller 3 hahaha gira), fikk jeg også en goodiebag som inneholdt dette:


Et utrolig kult belte og skjerf.

To poselignende greier, vet ikke helt hva jeg skal bruke de til, men var kule mønster da.

Og noe man kan bruke som bokmerker osv, og nail stickers. Er hekta på nail stickers, så det passet jo ganske bra!

Så ja, griner over skinnjakka jeg ikke hadde råd til, og at jeg ikke fikk sett de. Neida. C’est la vie…

 

– Hva syns dere om kjøpene, og kolleksjonen generelt?


LONDON. #2
3 måneder senere kommer bildene, haha… Jaja, siden jeg har så stor reiselyst for tiden tenkte jeg at jeg kunne legge ut resten av bildene fra London. Har vært utrolig trøtt og sliten i dag, så jeg har ikke bevegd meg fra sofaen omtrent siden jeg kom hjem fra jobb. Dermed ble det ikke tatt noen bilder heller. I dag er ikke helt dagen.

 

– Hva syns dere om bildene?

 

INSTALATELY #6

1. Før- og etter-bilder av skjørtet jeg sydde om.
2. Aztec-negler, digger det!
3. Et enkelt svart og hvitt antrekk.

 

4. Antrekk.
5. En fin søndagsmorgen da jeg lakket neglene til lillesøster. Hun var så stolt av sine rosa negler.
6. En av de få sommerdagene vi har hatt, måtte selvfølgelig kjøpe is da.

 

7. Sara og jeg hadde en halvveis sunn kveld, smakte iallefall veldig godt!
8. Fra den lille strandshooten Sara og jeg hadde.
9. Litt av fredagens antrekk.

 

Er vel greit at jeg legger ut sånt en gang i blant? Vet det ikke er alle som har Instagram, så da er det jo kanskje greit å få se litt her også. Jobbet fra 15-20 i dag, så jeg orket ikke å ta noen bilder. I morgen jobber jeg 10-15, så da skal jeg få tatt bilder etter jobb! Vil anbefale alle i Ålesund og omegn å komme innom Cubus på Storsenteret, masse fint i butikk nå, og fortsatt endel salg!

 

– Hva heter dere på Instagram? Så skal jeg ta en titt på brukerne deres, hihi.