A DAY AT THE MET

New York tid: 21:46.

God tirsdagsmorgen til dere! Her er jo mandagen nesten over, men før jeg legger meg vil jeg vise dere noen bilder fra lørdag. Da var jeg noen timer på Metropolitan Museum of Art sammen med Ina, Ronja og Kelly, IBS-representanten vår her borte. Det var veldig koselig, og det var kult å se museet siden jeg kun har sett det utenfor før. Museet er forsåvidt veldig stort da, så vi så nok langt ifra alt. Etterpå tok vi turen til Teavana for lunsj og prat, som også var veldig koselig.


På kvelden og i hele går slappet jeg bare av, noe som var utrolig deilig etter to stressende uker. Nå har jeg virkelig fått ladet opp batteriene og er veldig klar for denne uken, som heldigvis ikke blir like travel.

– Hadde dere en fin helg?

AT THE LIBRARY

New York tid: 08:06.

God morgen, dere! Eller, her er det iallefall morgen, hos dere er det vel mer ettermiddag nå. Her er det veldig tidlig hvertfall, men fun fact: Jeg har ikke sovet lenger enn til 9 siden jeg kom tilbake hit etter jul. Jeg har rett og slett, på et eller annet vis, utviklet en helt sykt god døgnrytme. Hver natt sover jeg 7-8 timer, og med unntak av skoledager når jeg må stå opp enda litt tidligere, så våkner jeg alltid rundt klokken 8. Veldig sjeldent senere! Legger jeg meg 11 for eksempel, ja da våkner jeg kanskje klokken 7 eller litt over 7. Det syns jeg er veldig greit, og jeg får mye ut av dagen!

Poenget med innlegget var vel egentlig ikke døgnrytmen min, men heller at jeg endelig har fått tatt noen antrekksbilder. Det er noe jeg virkelig MÅ bli flinkere til, men mest sannsynlig kommer ikke det til å skje før det blir litt varmere her. Det er faktisk helt sinnsykt kaldt her for tiden, ofte kaldere enn -10!! Da jeg våknet i går var gradestokken på -17, skjønner dere problemet eller? Men på onsdag var temperaturen grei, så da benyttet jeg meg av det og min snille roomie som mer enn gjerne stilte opp som fotograf.

Høyhalset genser Zara
Skjerf Bik Bok
Bukse Topshop
Jakke MK&A for Bik Bok
Hansker Topshop
Veske H&M

Sko Nike Air Max 90 fra min kjære♥


I dag er det jo lørdag, og jeg skal på The Met med IBS-jentene her, det blir nok veldig koselig! Jeg har ikke vært inne på selve muséet før, så det ser jeg frem til. Denne helgen her blir det bare kos (bortsett fra litt skolearbeid i morgen), og det trengs virkelig. De siste to ukene har vært stappfulle med skolearbeid og Fashion Week, og på slutten av denne uken var jeg så overveldet og sliten. Men jeg kom meg gjennom det og helgen er endelig her. Vi snakkes senere! Jeg skal prøve å få tatt litt bilder på tross av kulden.

– Hva syns dere om antrekket?

FASHION WEEK RECAP

New York tid: 11:39.

Åh, for en helg jeg har hatt! Selvom jeg egentlig ikke har tid til å blogge nå, er jeg bare så gira på å fortelle dere at alt annet må vente en liten stund. Denne fullstappa helgen har nemlig gjort at jeg sitter igjen med litt for mye skolearbeid, men det går fint.

Hovedjobben min på Fashion Week var Platinum VIP Coordinator, som bare var på lørdagen. De to andre dagene hjalp jeg til med det som ellers måtte gjøres (det er alltid noe), som mest var å plassere gjestene der de skulle sitte. Det var lange dager, men jeg hadde det så gøy! Nå har jeg møtt mange nye mennesker, og lært mye nytt. Blant annet på lørdagen tok vi med Platinum VIP gjestene opp til en privat “jewelry showing”, med en spesiell designer som blant annet laget smykker for dronningen av Jordan. Ikke akkurat billige saker, med andre ord, og det var såvidt jeg turte å se på smykkene. Jeg fikk også sett på alle showene siden jeg jobbet front house og ikke backstage, så det var gøy å både få være med på forberedelsene og også se det ferdige showet.
På søndagen brukte jeg denne røde jumpsuiten som er et av favorittplaggene i klesskapet. Lifesaver når man ikke orker kjole!

Nå må jeg sette igang med lesingen igjen hvis jeg skal rekke å få gjort alt jeg har å gjøre. Det går fint da, for jeg har mye å se frem til, og etter de neste to dagene er det nok litt mer spennende blogging i vente. Det er vel på tide? JA!

THE LAST FEW WEEKS

New York tid: 22:05.

Vel, da var det vel på tide å oppdatere litt her igjen da! Greit nok det ikke har skjedd sykt mye den siste tiden, men denne bloggingen må skjerpes altså… Det er jo en stund siden jeg har oppdatert litt om livet mitt, for det har skjedd noen ting siden sist da! Jeg bor jo i New York, hvor det naturligvis kryr av kjendiser, og fangirlen i meg har selvfølgelig fått med meg noen. Det er virkelig en sjanse jeg alltid benytter meg av her. Ser jeg at en kjent person jeg liker skal være en plass, ja, drar jeg dit. Det har endt opp med dette:

Her med Patrick Adams som spiller Mike Ross i Suits.

Og her med min store girlcrush for øyeblikket, Gigi Hadid.

Jeg kan jo begynne å fortelle om hvordan jeg møtte Patrick Adams da; Troian Bellisario, kjæresten hans, kjent som Spencer Hastings i PLL, la ut på Instagram at han skulle ha utstilling i New York. Denne utstillingen var av Behind-the-Scenes bilder han har tatt gjennom disse fire sesongene av Suits, og som fan av Suits måtte jeg selvfølgelig dra, spesielt da jeg hørte at han kom til å være der også. Så da fikk jeg møtt han! Her er noen bilder fra utstillingen (som jeg forresten likte veldig godt):


Og så, på tirsdag så jeg på Gigi Hadid sin Instagram at Sports Illustrated hadde en slags lanseringsfest på Herald Square her i New York, og at hun og mange andre av modellene som var med i bladet skulle være der. Så da dro jeg bare dit etter skolen (det er en ti minutters gåtur), og der møtte jeg henne og mange andre modeller, blant annet Lily Aldridge og Erin Heatherton, som også blant annet er Victoria’s Secret-modeller. Det var ganske overveldende å være der, det var mye folk og så var det liksom kjente modeller overalt, haha.

Det var veldig hyggelig da! Jeg fikk ikke sjansen til å ta bilde med Lily Aldridge dessverre, men Gigi var såå søt og jordnær!

Nå er det straks leggetid her, i morgen starter jo faktisk Fashion Week! Jeg er SÅ gira og klar nå, og veldig spent selvfølgelig. Dere får iallefall høre hvordan det gikk når helga er over, for nå har jeg en veldig travel helg foran meg!