MY EXCUSE

Dere lurer vel kanskje på hvorfor dere ikke ser noe nytt design her enda? Jo, here’s the thing: I går kveld skulle jeg sette inn designet mitt (har laget det på en annen blogg), og da hadde jeg allerede sittet i noen timer og gjort det ferdig. Og da så det bare helt ræva ut (for å være helt ærlig), så det endte med at jeg bare slo av Macen fordi jeg ikke orket mer. Jeg var trøtt, sliten og lei av alt kalt design, så jeg håper dere skjønner da at klokken var halv 11 og jeg orket virkelig ikke å gjøre noe mer. 

Jeg hadde presentasjon av designet i dag (viste det bare på bloggen jeg har laget det på), og det gikk vel forsåvidt greit. Og så, dere! Jeg kom hjem og satte meg ned, klar for å finne ut det med designet mitt, og nok en gang prøve meg på å sette det inn her, men da skulle selvfølgelig blogg.no ha tekniske feil (som det har hatt altfor mye av i det siste) så da fikk jeg nok en gang ikke satt det inn. Så jeg håper dere har forståelse for at designet ikke kommer helt enda og at dere klarer å vente litt til, for jeg har andre ting jeg må gjøre også, som f.eks en naturfagsprøve med pensum på 4 kapitler på torsdag. 

Ellers kan jeg fortelle hva jeg har gjort i kveld: 

Naturfag! Wii, sykt spennende. 

Men nå er det på tide å avslutte dette milelange innlegget, Frustrerte Fruer begynner!

– Flere som skal se Frustrerte Fruer i kveld?

DAG 314


I kveld kommer det endelig nytt design på bloggen! Skal gjøre det ferdig nå, og så legge det inn her. Har nemlig presentasjon av det i morgen, så da kommer det garantert her i kveld.

EDIT: Drit i det som står ovenfor, designet kommer en eller annen gang, hvertfall ikke i kveld. 

THOUGHTS AND CONFESSIONS

Jeg har egentlig ikke så høy selvtillit, men jeg prøver. Jeg har dårlige dager der jeg egentlig bare vil ligge under dynen hele dagen, og ikke se meg i speilet. Jeg må bli flinkere til å fokusere på det positive og ikke det negative, som jeg har en tendens til å gjøre alt for mye. Jeg liker ikke håret mitt, jeg liker ikke nesen min. Men jeg liker øynene mine, hendene mine og jeg syns jeg er passe tynn (har ingen planer om å bli tynnere hvertfall). Beina mine er også ganske greie egentlig. Poenget mitt er da at jeg… egentlig ikke har noe poeng. Jeg bare trengte å få det ut. 


Men når sant skal sies, så er kommentarene deres på en dårlig dag, noe av det beste som finnes. Dere kommer alltid med drøssevis av søte kommentarer uansett hvor dårlig jeg er til å blogge, noe jeg har vært sånn ca. hele vinteren. Jeg har virkelig merket denne vinteren at årstiden har mye å si på motivasjonen, for den har vært langt nede denne vinteren. Heldigvis begynner det å bli lysere ute, og jeg merker at motivasjonen sakte, men sikkert, kommer tilbake. 

Jeg har nå brukt nesten to timer på dette innlegget. Det skulle egentlig være et innlegg om at jeg vil tilbake til London, men så endte det opp med dette, av en eller annen grunn. Nå håper jeg bare ikke at jeg ser på dette i morgen og angrer på at jeg la det ut. 

Har egentlig ingen spørsmål til dere som handler om dette innlegget, men fyr gjerne løs med tanker/innrømmelser dere har. 

HAPPY WEEKENDHappy Weekend, alle sammen! Jeg har store planer om å nyte helgen fullt ut og ikke stresse, det kan jeg gjøre på hverdager. Har også planer om å få blogget masse denne helgen, siden det har vært så dårlig i det siste. 

– Hva er deres planer for helgen?

VLOG – EN DAG I MITT LIV

Jeg har sett mange andre gjøre det, så derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en sånn type video, jeg og. Ikke at jeg mener livet mitt er spennende eller noe sånt, men jeg syns det er interessant å se på når andre har laget sånne videoer. Den ble ikke så lang, men jeg syns det er passe lengde, det er tross alt ikke så mye å se. 

– Jaja, hva syns dere da? 

BILDER FRA HELGEN


Hadde en veldig koselig helg på Bjorli! Ovenfor har dere noen bilder, tok ikke sånn supermange bilder, og jeg legger ikke ut alle heller. Det nederste bildet ble tatt rett før jeg kastet meg uti snøen (i mange minusgrader), skulle nemlig få 500 kr hvis jeg rullet to meter i snøen i undertøy, noe jeg selvfølgelig sa ja til! Tror ikke de hadde forventet det, hehe. Det var faktisk ikke så ille som jeg hadde trodd heller. 

Ellers hadde jeg planlagt et skikkelig comeback idag, men jeg er syk, sååå, det blir ikke akkurat et stort comeback dette her.. Men, jeg har en videoblogg på lur som skal redigeres! Sier ikke hva det er enda, men hvis jeg føler meg bra i morgen skal jeg få redigert og lagt ut da. Vet ikke helt om det kommer video fra helgen, for jeg vet ikke hvor mye materiale jeg har – filmet ikke så veldig mye. 

– Hva syns dere om bildene? (Mamma har forresten tatt mange av dem, følte hun burde få creds)

LEAVING FOR THE WEEKEND


Jeg drar vekk i helgen.. Skal være med familien på en hytte, og der er det ikke internett, så det vil si null blogging i helgen. Kanskje på søndag, men jeg vet ikke når jeg kommer hjem (sikkert på kvelden), så jeg kan ikke si noe helt sikkert. Skal hvertfall prøve å få tatt masse bilder (og kanskje filmet litt? Vil prøve meg på litt vlogging), så da satser vi på at jeg har mye å vise dere når jeg kommer hjem! Ellers får dere ha en kjempefin helg, så snakkes vi før dere vet ordet av det ♥

– Hva skal dere i helgen?