MUSIC

Bildet er linket.

Jeg er lei av det meste av sanger jeg hører på for tiden, så nå trenger jeg musikktips fra dere! Kan legge ut en liste i morgen med sanger jeg hører på for tiden, forresten.

– Har du noen sanger å anbefale meg?

BAD TEACHER“Hun er frekk, grov i kjeften, hensynsløs og uskikket. Hun drikker og ruser seg, og jakter på en velstående mann å gifte seg med, så hun kan kutte ut den fingerte lærerjobben. Da hennes forlovede kvitter seg med henne, iverksetter hun en plan for å sjarmere i senk en rik, kjekk lærervikar (Justin Timberlake), men får konkurranse av en overenergisk kollega (Lucy Punch). Når hun i tillegg må avvise tilnærmelsene fra en sarkastisk og respektløs gymlærer (Jason Segel), ender følgene av hennes helsprø, vanvittige intriger opp med å gi både elever, kolleger og henne selv en lekse verken hun eller du som ser filmen, vil glemme. “
Kilde.

Filmen var utrolig morsom og jeg lo nesten hele tiden, men samtidig var det et eller annet med filmen som var litt.. rart? Klarer ikke helt å sette ord på det, men det var bare noe med den som var litt rart. Jeg kunne godt tenkt meg å se filmen om igjen, men ikke helt ennå, kjenner jeg. Det er liksom en sånn film jeg kan se igjen, men ikke med en gang.

– Har du sett filmen? Hva syns du om den?

SUMMER RAINDa jeg gikk hjem fra kinoen i dag (skriver om filmen i morgen) gikk jeg en omvei for å ta litt bilder og bare.. gå. Selv om det regnet, var det utrolig deilig å bare gå der og ikke tenke på noe annet enn hvor fint det var. Det var så stille og det eneste man kunne høre var regnet og en bil av og til. Når jeg var nesten hjemme fant jeg en fin og sjenert katt som ikke turte å komme nærmere enn 1 meter. Søtt.

– Hva syns dere om bildene?

JEG ANBEFALER: APPS

Dette innlegget har jeg tenkt på å lage i sikkert over ett år nå, men har aldri fått meg til å gjøre det, men NÅ. Nå skal jeg endelig få det ut av hodet, haha. Dere har sikkert hørt om de fleste, men her er de jeg anbefaler:

Facebook selvfølgelig. Tror egentlig ikke jeg trenger å si så mye her, annet enn at applikasjonen er gratis og grei å ha når man ikke har tilgang til pc.

Fashion Story. Haha, jeg er helt hekta. Det går altså ut på at du skal styre din egen klesbutikk og.. ja, det er egentlig alt. Denne er nok mer pekt mot jenter, men for all del, gutter, haha. Applikasjonen er gratis.

Vår alles Bubble Shooter. Avhengighetsskapende spill som du spiller hele tiden, så blir du lei, så blir du avhengig igjen. Gratis applikasjon.

Bloglovin’. Denne applikasjonen ventet jeg lenge på før den kom og den er genial. Mye bedre enn å måtte gå inn på Safari på iPhonen og så inn på Bloglovin’, hvis du ikke har tilgang til pc og vil se oppdateringene til bloggene du følger. Applikasjonen er gratis.

TVGuiden, faktisk. Den har en god oversikt over programmene og kanalene og er veldig grei å ha når man har tv men ikke pc tilgjengelig. Gratis applikasjon.

Hipstamatic. En applikasjon som gjør at du kan ta bilder som blir litt vintageaktige og jeg liker bedre å bruke denne istedenfor det vanlige kameraet. Bildene blir mye kulere, ihvertfall i enkelte settinger. Koster 11kr.

Angry Birds. Selv om jeg er veldig lei av dette spillet, digger jeg det. Her er poenget å skyte fugler på grønne griser. Advarsel: du blir avhengig, så vær forsiktig. Haha. Applikasjonen koster 6 kr, men det finnes også en Lite versjon sånn at du kan teste ut spillet og se om du liker det, før du eventuelt kjøper det.

Twitter. Har du twitter, er denne applikasjonen genial å ha på iPhonen/iPoden/iPaden osv, så kan du twitre hvor enn du er og lese andres tweets. Jeg bruker den mest for å følge Justin Bieber (eheh), men twittrer også selv derfra av og til. Applikasjonen er gratis.

Og så vil jeg si at de fleste applikasjoner som koster penger har også en Lite versjon som er gratis, som er en begrenset versjon av den som koster penger, sånn at du kan teste ut applikasjonen først om du er usikker på om du vil kjøpe den. Og jeg vet at Android markedet også er veldig stort nå, så dere finner sikkert de fleste av disse applikasjonene der, eller tilsvarende.

Og forresten; alle disse skjermbildene ble tatt for noen dager siden, derfor er noen av de (f.eks der du ser Justins tweets) litt gamle.

– Bruker du noen av disse applikasjonene?
– Har du noen å anbefale til meg?

BABY GIRL

Hadde en liten minifotoshoot med Stella i dag, sånn at vi fikk bilde til å legge inn i avisen osv. Fikk noen gode snapshots, selv om lyset ikke var sånn superbra.

Ellers har vi vært i nyehuset og malt i hele dag, derfor ble det sen blogging. Ikke at jeg har malt noe i dag da, jeg har bare passet på Stella mens mamma og mormor har malt. Rommet mitt er nesten ferdigmalt nå, wiii! Stella og jeg lå på sofaen og sov, haha.

– Hva syns dere om bildet?