SISTE DAG PÅ JOBB


Hei dere ♥ TGIF! I går kveld var jeg ute og spiste sammen med jobben, og det var kjempekoselig. Det passet jo veldig fint med tanke på at i dag var min siste dag på jobb før jeg drar. Det er fortsatt tre uker til jeg flytter, men jeg fant ut at jeg trengte ferie før jeg drar og jeg trenger tid til familie og venner. Jeg har faktisk ikke hatt én uke i strekk uten jobb eller skole i hele år. Når jeg tenker over det så var nok forrige gang jeg hadde en uke helt fri, i begynnelsen av sommerferien i fjor. Det er veldig lenge, så nå er jeg glad for at jeg endelig har ferie. Likevel er det litt vemodig, for jeg trives så godt med kollegaene mine på jobb, og nå skal jeg plutselig ikke jobbe der før neste sommer. Jeg har fortsatt tid til å komme innom av og til og ikke minst si hadet før jeg drar. Takk for ett og et halvt år, Cubus Ålesund. Ses neste sommer ♥

Nå er faktisk nesten alt av papirarbeid klart til New York, det er bare noe smått som mangler, så nå er jeg ikke like stresset lenger. Tiden går veldig fort nå, det er jo bare tre uker til jeg drar. Wow.

– Går dere på skole i år eller jobber dere?

THROWBACK THURSDAY: LONDON





I mai i fjor var jeg i London med mamma på weekend/shoppingtur. På den tiden trengte jeg å komme meg vekk og en tur til London var virkelig perfekt, der det eneste vi gjorde var å shoppe og spise god mat. Vi så til og med en kjendis, nemlig Gordon Ramsay da vi spiste middag på en av restaurantene hans. Det var litt kult. London er virkelig en av mine favorittbyer, så det blir nok flere turer dit i løpet av livet. Men først er det jo den absolutte favoritt-storbyen som står for tur i noen år, hehe.

– Har dere vært i London før?

CASUAL TUESDAY


Genser Samsøe & Samsøe
Bukse Cubus
Skjerf Cubus
Sandaler Shoeday

Jeg er forelsket i blåfargen på skjerfet, det er SÅ fint! Jeg kjøpte det tidligere i sommer, så jeg har ikke fått brukt det før nå siden det naturligvis har vært altfor varmt ute. Derfor er det nå litt deiligere at det er litt kjøligere sånn at jeg endelig får bruke det. Tror det blir veldig fint å ha til høsten for å få litt farge til antrekkene, og ikke bare grått, brunt og slike høstfarger.

– Hva syns dere om antrekket?

UP, UP AND AWAY


Hei til mandag og hei til dere ♥ Da jeg våknet opp i dag føltes det ekstra “forfriskende” og jeg følte virkelig at det var mandag og en ny start. Hvorfor jeg virkelig følte det i dag, det vet jeg ikke, men det var deilig. Nå er det under 30 dager igjen til jeg drar, så nå føles det virkelig nært. Likevel kan jeg ikke se for meg at jeg er i New York om en måned, haha. Det går nok ikke opp for meg før jeg begynner å pakke eller sitter på flyet.

I dag startet jeg dagen med en liten fjelltur, og vet dere hva? Da jeg så ut vinduet var det sol og så gikk jeg for å ta på meg treningsklær og sko, og da regnet det da jeg skulle gå ut døren. Altså, er det mulig? Men i dag stoppet det ikke meg, så jeg dro ut uansett! Og så spurte mamma meg isted om jeg ville være med en tur (til samme toppen), så da ble jeg rett og slett bare med da også. Veldig forfriskende, men også ekstra slitsomt siden det var tur nummer to i dag. Har på følelsen av at jeg ikke kommer til å klare å gå de neste dagene… Så det er altså det sykt spennende jeg har funnet på i dag, haha. Hvis det ikke regner i morgen så kan jeg endelig få tatt noen bilder ute til fremtidige innlegg. Har jo noe jeg har planlagt, men jeg er ganske avhengig av været for å få bra lys til bildene. Og det går ikke i pøsregn!

– Hva har dere gjort i dag?

WHAT WE NEED ON A SUNDAY…

Inspiration.



Hei på dere! Haha, jeg sliter alltid mer med bloggingen på søndager, da skjer jo det ekstra lite, og det blir derfor enda mindre å blogge om. Eller, det går jo selvfølgelig an å finne på spennende ting på søndager, men ofte foretrekker jeg å bare slappe av og holde meg inne. Det har jeg gjort i dag, med unntak av en liten fjelltur for å få frisk luft. Det lille fjellet jeg har snakket om før er perfekt for meg som egentlig ikke er så glad i fjellturer og foretrekker treningssenter. De siste månedene har faktisk jogging vært mye mer fristende enn styrketrening, mens tidligere har det vært totalt motsatt. Nå er det veldig lenge siden jeg har trent skikkelig styrke, rett og slett fordi jeg ikke har følt for det. Jeg føler jeg har et mye mer avslappet forhold til trening og nå trener jeg rett og slett det jeg føler for den dagen. Okei, nå sporet jeg helt av fra det innlegget egentlig skulle handle om, er det mulig…

Ovenfor er noen herlige bilder jeg fant på weheartit. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et sånt tutu-skjørt? Det er SÅ pent! Jeg så at weheartit hadde fått noen oppdateringer, blant annet at man kunne krysse av hvilke “kategorier” du vil se bilder av, og det likte jeg veldig godt!

– Hva syns dere om bildene?

A DAY IN OSLO

Edit: Fant ut at jeg ikke hadde publisert dette igår kveld, så da kommer det i dag istedenfor, oops. Men det ble altså skrevet igår, så jeg var ikke faktisk i Oslo i går, men jeg var der på torsdag, om dere skjønner, hehe. Kort sagt, jeg skrev dette innlegget i går!

Hei dere! I går var jeg jo i Oslo, i forbindelse med en test jeg måtte ta for å registrere meg til fag. Jeg kunne ventet med å ta den til jeg kom frem i New York, men det er såpass sent at det kan hende at noen av fagene jeg vil ta da er fulle. Derfor fant jeg noen billige flybilletter og dro til Oslo i går. Jeg hadde en veldig fin dag og skulle gjerne vært der lenger, men jobben og sparingen av penger kaller… Jeg tok ikke så mange bilder, men jeg har noen å vise dere iallefall:

09.00: Flyet mitt fra Ålesund til Oslo går, og jeg prøver å få et bra bilde fra himmelen, til tross for det skitne vinduet.

10.00: Flyet har landet. For en gangs skyld slipper jeg å vente på bagasjen, og Starbucks roper på meg på Gardermoen. Cool Lime Refresher er så sinnsykt god, dere, så hvis dere trenger en liten “oppfriskning”; try it!

12.00: Jeg har drept litt tid i Bogstadveien med vindusshopping, og jeg setter meg ned på Joe and the Juice med en Power Shake. Jeg hadde veldig god tid fra jeg ankom Oslo til jeg skulle ta testen hos IBS, så da gikk jeg heller rundt i butikken og gråt innvendig fordi jeg ikke kunne kjøpe noe, hehe.

15.00: Det jeg hadde gledet meg mest til: Jeg får ENDELIG møte NYC-roomiesene!! Folkens, hils på Ina(venstre) og Ronja(høyre på samme bildet). Det er altså disse to søte jentene jeg skal bo med der borte, og det er jeg SÅ glad for. Vi kommer så godt overens, så jeg gleder meg veldig mye! Vi spiste først lunsj på Espresso House og satt der og bablet i vei en god stund, før vi satt oss på gresset på Tjuvholmen. Der satt vi en god stund i solen, så fulgte vi Ina til toget, og Ronja og jeg spiste middag på Friday’s. Etter det måtte jeg løpe til flytoget, hehe, selv om jeg kom til Gardermoen i ganske god tid før flyet gikk. Det var faktisk veldig trist å si hadet til Ronja og Ina, for det er jo én måned til vi ser hverandre igjen. Men den dagen drar vi tross alt til New York!!

21.45: Flyet går tilbake til Ålesund, og jeg får med meg litt av solnedgangen også. Jeg var såå sliten da jeg kom hjem, jeg hadde jo vært oppe siden halv 7 på morgenen, og på “tur” hele dagen. Det tar på!

I kveld er faktisk David Guetta i byen, det er nemlig den årlige Jugendfest, som er ganske stort i Ålesund. Jeg syns det er ganske kult at de har fått med David Guetta, til lille Ålesund! I morgen er det Icona Pop osv, så det blir sikkert bra for de som er der. For ja, det ble ikke Jugendfest på meg i år, det er rett og slett ikke noe jeg ville bruke penger på, siden jeg prioriterer sparing til New York.

– Hva gjorde dere i går?

THROWBACK THURSDAY: BURGUNDY PLAID



Jeg har kommet skikkelig i høstmodus nå, jeg! Flere som har det? Det har kanskje litt med været å gjøre, det har regnet hele uken og temperaturen ligger på rett over 10 grader. Kaaaldt! Menmen, jeg er jo veldig fornøyd med været vi har hatt i sommer, endelig ble det en SKIKKELIG sommer! Det har ikke vært så ille å ha vært hjemme hele sommeren likevel, norsk sommer er jo tross alt det beste. Men nå er det på tide å komme seg videre og se mot høsten. Antrekket ovenfor liker jeg veldig godt. Elsker burgunder og elsker flanellskjorter, og kombinasjonen er derfor også godt likt. Blir nok noen sånne antrekk denne høsten også, hehe.

– Hva syns dere?

SNAPSHOTS FROM MY PHONE

Oppskriften på en perfekt sommerdag: Sol og softis! Elsker softis med surt jordbærstrø, det er det beste.

Favoritten: kjeks med brie og druer, det er SÅ godt! Kunne levd på dette.

Her om dagen da jeg kom hjem fra jobb sto Stella ute og hoppet i sølepytter (hun elsker det), og da jeg parkerte bilen bare åpnet hun døra og satt seg inn, haha. Så fortalte vi litt om hvordan dagen vår hadde vært, hehe.

Typisk søndagskos (eller hverdagskos for den saks skyld, hehe). Jeg begynte å se Sex and the City på nytt her om dagen, det var så kjedelig å ikke ha en serie jeg kunne sette på hvis jeg har lite å gjøre på. Det er liksom en serie jeg bare kan ha på i bakgrunnen også, jeg har jo sett alle episodene før uansett.

Jeg tar ofte bilder med telefonen, men det er sjeldent jeg deler de her, om ikke det er Instagram-bilder. Tenkte derfor det kunne være greit å dele noen nå, det er vel greit med telefonbilder av og til? Om lyset er bra så blir jo det veldig bra bilder med iPhone også! Vel, nå er det leggetid for meg, jeg blir helt utslått av 12-20 vaktene. Jeg skal jo tidlig opp for å ta flyet til Oslo i morgen, så jeg trenger søvn. Jeg er der hele dagen, så da kommer det et forhåndsskrevet innlegg! Håper alle har det fint ♥

– Hva syns dere om bildene?

THREE PRETTY HAIRSTYLES

En liten funfact om meg: Jeg eeelsker å prøve ut nye hårfrisyrer, men som regel ender jeg bare opp med håret kjedelig rett ned eller i en vanlig hestehale. På Pinterest har jeg funnet utrolig mange tutorials til ulike hårfrisyrer, og de tre nedenfor er noen av mine favoritter. Bildene ble dessverre i dårlig kvalitet da jeg lastet de opp, men dere kan se de på min Pinterest her. Der finner dere også linken/kilden til hvor de kommer fra. Jeg liker spesielt godt den dere ser helt til venstre, den er jo helt nydelig. I tillegg ser den veldig avansert ut, men etter hvert som jeg gikk gjennom trinn for trinn så tror jeg faktisk jeg kan få det til.

 

– Hva syns dere om frisyrene?

HAPPY MONDAY = HAPPY WEEK


God mandagskveld! Her har jeg nettopp fått i meg middag etter jobb, hadde senvakt i dag. Forsåvidt bare fire timer, som var ganske uvant etter å ha jobbet 6-8 timersvakter hele sommeren, men det var veldig behagelig. I morgen har jeg fri og da skal jeg prøve meg på en ny hattejakt. Jeg er faktisk desperat etter den perfekte hatten nå, for det skulle nemlig ikke være lett å finne…

Har veldig lite på hjertet for tiden, rett og slett fordi det skjer veldig lite om dagen. Dermed blir bloggingen også deretter, og jeg beklager om det blir litt kjedelig og ensformig. Jeg må se om jeg finner litt inspirasjon snart, for det kan jo ikke fortsette sånn! Men det tror jeg nok går fint, jeg er veldig glad og har det bra for tiden, så jeg mangler bare inspo til skriving og innlegg!

– Hva har dere gjort i dag?