JEG KOMMENTERER TILBAKE

I går var jeg så trøtt og sliten at jeg ikke orket å blogge. Spesielt etter fotballtrening, da var jeg vel omtrent død egentlig. Men jeg er her, så jeg må da ha overlevd på et vis.

I dag var en laang skoledag og da hjalp det vel egentlig ikke at jeg fortsatt var trøtt, pluss at det har vært dårlig vær i dag og da blir jeg alltid trøtt. Begynner å bli veldig tydelig at sommeren er over, og at høsten har lagt seg godt til rette.

Genser New York
Bukse Yellow Rat Bastard, New York
Støvler Hunter
Støvler hører til i dette været!

Men til overskriften da; jeg har bestemt meg for å begynne å kommentere tilbake igjen. Det var jeg veldig flink til for ca. et år siden, men så sluttet jeg plutselig. Jeg synes de som kommenterer innleggene mine fortjener bedre, så derfor har jeg bestemt meg for å prøve å kommentere tilbake igjen, til de som ikke reklamerer altså.

– Hva har du gjort i dag?
– Høstvær hos deg og?

DAG 9

Dag 8 ble ikke lagt ut i går, så derfor valgte jeg å legge ut fra "to dager" i dag. Jeg vet at før har jeg bare fortsatt fra der jeg slapp og ikke lagt ut ekstra den dagen for å ta igjen det tapte, men nå gjør jeg det siden det bare var en dag. Litt vanskelig å forklare, men håper dere skjønte det. Her er dag 9, altså dagens:

Canon EOS 50D

OFFISIELL DAFFEDAG

Det er søndag og daffedag. Null sminke, enkelt antrekk, slappe av. I morgen er det ny uke, så derfor bruker jeg dagen på å slappe av, ta litt bilder og se på The Hills.

I går var jeg i bursdagen til Margretha, hun hadde nemlig bursdag på onsdag. Det var veldig gøy, så på film, spilte wii, danset osv. Jeg hadde ikke med meg kamera, men kan jo kanskje få noen fra Camilla som jeg kan legge ut? Får se 🙂

– Hva gjør du denne søndagen? Daffedag hos deg og?

DAG 7

Nå har jeg faktisk en god grunn til ikke å ha blogget de siste to dagene: Jeg har ikke hatt tid! Jeg har ikke så mye å skrive om hva jeg har gjort egentlig, men Må gjøre- videoen er spilt inn, så den kommer enten i dag eller i løpet av helgen.
Her er bildet til dag 7 av prosjektet:

Canon EOS 50D

– Hva syns dere?

FULLMÅNE

Jeg har veldig lite å blogge om for tiden og det blir for det meste foto som blir lagt ut på bloggen. Jeg blir bare mer og mer interessert i foto og jeg har veldig lyst å forbedre meg, så kom gjerne med konstruktiv kritikk. Det setter jeg pris på!

Men ihvertfall, i går var det fullmåne så da tok jeg noen bilder. De fleste var ganske like siden man ikke får særlig mye variasjon når man har fotoshoot med månen, haha. Så her er et par bilder:

Canon EOS 50D + Canon EF 55-200mm
Bildene er ikke redigert, bare beskjært bittelitt.

– Hva syns dere?

DAG 6

Jeg vet ikke helt om dette går under kategorien skikkelig innlegg, som jeg sa i innlegget under at jeg skulle legge ut i kveld, men jeg har ikke noe interessant å si om dagen min + at jeg er trøtt og sliten. Men jeg legger selvfølgelig ut bildet til dag 6 i prosjekt 365:
Canon EOS 50D

– Hva syns du?