IKKE FÅ SJOKK NÅ..

Jeg har jobbet med naturfag i dag. På en SØNDAG. JEG har faktisk gjort skolearbeid i slutten av en ferie. Jeg er ikke ferdig, men er ganske godt på vei. Jeg er ikke klar for skole enda og hadde ikke hatt noe imot noen uker til med ferie, men må man så man. Jeg får bare ta det som det kommer og glede meg til påskeferie og ikke minst sommerferien!


Digger dere!

Har du gjort skolearbeid på en søndag før?

I WANT THIS!

Jeg er så misunnelig på mamma's smykkeskrin:


Har veldig lyst på et sånt stort smykkeskrin til å ha alt av tilbehør oppi. Jeg har jo bursdag om 18 dager (den telleren til venstre er 1 dag for tidlig), så jeg har planer om å ønske meg et lignende sånt til bursdagen min.

Har du et sånt stort smykkeskrin eller kunne tenkt deg et?

EYESHADOWLekte meg litt med øyenskygge i ste og tenkte å vise dere litt. Jeg er jo langt ifra proff, men liker å prøve ut litt. Kanskje jeg kommer til å legge ut mer en annen gang?
Ble litt dårlige bilder, men man ser ihvertfall litt.

Hva syns dere?

HADDE VÆRT GREIT Å KUNNE STOPPE TIDEN

Helllllllooo! Siste dag av ferien i dag, eller egentlig var jo siste dagen på fredag, siden det er helg nå. Kunne ønske jeg kunne stoppet tiden, sånn at vi fikk enda lenger ferie, men det blir jo ganske vanskelig siden jeg ikke akkurat er Einstein heller for å si det sånn.

Ellers har det vært gøy å komme på under 200. plass på bloggurat igjen, selv om jeg vet at jeg kommer til å synke ned igjen i morgen, men det gjør ingenting 🙂


SMINKELØS og avslappet. Sånn skal søndager være.

Har du hatt ferie denne uken eller skal du ha i uken som kommer?

NY KJOLE


Når jeg kom hjem i dag, så jeg en pose i stuen som var til meg og oppi den lå kjolen ovenfor. Ble veldig glad når jeg så den, den var jo utrolig søt! Den er fra Sonia Rykiel for H&M.
Takk mamma <3

Hva syns dere om kjolen?