NIGHTY


Ble en bra treningsøkt i dag og! Nå er jeg veldig sliten og trøtt, så jeg skal bare dusje og legge meg. Jeg er veldig klar for helg nå, selv om det “bare” har gått noen dager etter ferien. Ser allerede frem til påskeferie, jeg. 

– Hva har dere gjort i kveld?

SNART ZUMBA

Elsker den nye neglelakken min, den er så fiin!


Drar snart på Zumba med Mariell, vi prøvde jo det for første gang for et par uker siden, og bestemte oss for å fortsette. Det var ikke lett å holde med første gangen, i tillegg til at jeg ikke eier rytme, men det blir jo bedre etter hvert. God trening er det jo hvertfall! 

– Har du prøvd Zumba før? Likte du det?

EN FIN OVERRASKELSE

Hadde en veldig bra treningsøkt i dag på rundt 95 minutter (vet mange lurer på detXD), og det føles så bra i etterkant! Får bare se hvordan det føles i morgen, blir nok ikke lite gangsperre heller.. Men ihvertfall, jeg kom hjem til en veldig fin overraskelse fra mamma da jeg kom hjem:
Deborah Lippmann, Happy Birthday! Har hatt lyst på denne lenge, så det var kjempekoselig gjort! Den er kjøpt på Siri, her i Ålesund. 

– Hva syns dere om den? Har dere noen Deborah Lippmann-neglelakker selv?

INSTALATELY

Et lite knippe med bilder jeg har lagt ut på Instagram de siste ukene. 

Jeg er veldig aktiv på Instagram, så hvis dere er interessert er det bare å følge meg der @malindh. Ovenfor har dere også noen bilder jeg har lagt ut der. Jeg kommer til å legge ut noen derfra sånn av og til, sånn at dere som ikke har Instagram også kan følge med litt. 

Skal trene nå etter skolen, derfor blogger jeg nå, sånn at det ikke blir så sen blogging i dag. Må skjerpe meg med det, hvertfall når jeg faktisk har tid.

– Har du Instagram? Isåfall, legg igjen brukernavnet ditt, så kan jeg gå inn og se, like noen bilder og kanskje følge deg også.

A NEW SKIRT

Kom på at jeg hadde glemt å vise dere paljettskjørtet jeg kjøpte for litt over en uke siden, syns det er så kult! Bildet er ikke rettferdig da, for skjørtet er mye finere i virkeligheten. Jeg kjøpte det hvertfall på H&M for 149 kr, billig! Gleder meg til å bruke det.

– Hva syns dere om det?

OUTFIT 25/02-12

Cape Bik Bok
Bluse Bik Bok
Bukse Cubus
Sko Jeffrey Campbell Lita 

Huff, så lite bildet ble.. Ble visst iPhonebilder av antrekket i dag, men det er vel bedre enn ingenting? Sitter for øyeblikket barnevakt, og Johan Thomas er her. Skal vel bare se en film og slappe av. 

Har gått litt i ett i dag, derfor ble det ikke noe blogging før nå. Håper jeg er tilgitt, hehe! 🙂

– Hva syns dere om antrekket?

VIDEOTUTORIAL: CURLS

 Her er den! Det irriterer meg noe inni granskauen at den hakker, jeg aner ikke hva som skjedde, for den var IKKE sånn når jeg så gjennom den før jeg lastet den opp… Men jeg orker ikke å begynne på nytt nå, for det har vært så mye styr med videoen. Neste gang tror jeg at jeg bruker Premiere Pro istedenfor iMovie. 

På tross av hakkingen, hva syns dere?

SELF-PORTRAIT


Hei! Ble ikke noe skikkelig blogging i går fordi jeg var i Ørsta hos mormor og morfar, og der hadde de veldig ustabilt og til tider tregt internett, og jeg fikk heller ikke lastet opp bilder. Jeg skulle legge ut videoen også, men da den var nesten helt ferdig opplastet på Youtube, klikket nettet. Men nå er jeg hjemme igjen, og videoen holder på å lastes opp, så den kommer i løpet av kvelden! 

– Hva syns dere om bildene?
– Hva gjorde dere i går?