HÅRVIDEO – TO FORSKJELLIGE FLETTER

Kleint……..

Her har dere hvertfall en hårvideo! Som jeg sier i videoen; de fleste av dere vet sikkert hvordan man lager den første fletten, men siden jeg fikk et spørsmål om det så tenkte jeg å vise det. Om du kun er interessert i å se den andre fletten, kan du hoppe til 2:23.

Og om noen av dere lager et innlegg med bilder av hvordan det ble seende ut når du prøvde det, er det bare å legge igjen link til innlegget i kommentarfeltet her, så kan jeg sjekke det ut! 🙂

– Hva syns dere?

MANDAGSKOS


Sitter og koser meg med pistasj-is (ok, den er spist opp nå da) og Top Model. Mandager er typisk tv-kveld, først Top Model og så Paradise Hotel. Når jeg tenker meg om er egentlig alle kvelder tv-kvelder… Hvertfall mandager, tirsdager, onsdager og torsdager, haha.

Jeg har forresten mekket sammen en video til dere, den holder på å lastes opp nå, så den kommer nok ikke før i morgen. Det tar sin tid med tanke på at den er på 8 minutter..


Vil forresten si hei til dere nye følgere! Er så koselig når bloglovin’telleren stiger! Dere kan følge meg her.

– Har du noen typiske tv-kvelder? Isåfall, når?

ENDELIG FERDIG
Endelig ferdig med prøvemuntlig!! Da vi først stod der var det ikke så gale som jeg hadde trodd, og selve fremføringen gikk jo ganske bra. Samtalen etterpå vil jeg ikke uttale meg om, haha. Men vi endte jo opp med….

.. 5! Den var litt svak vel og merke, men det er jo en 5’er, og jeg er fornøyd!

Så nå skal jeg slappe av og ikke tenke på skolearbeid før om to uker når vi får vite hva vi kommer opp i i eksamen. Nå er det bare to dager på skolen og så er det langhelg! Herlig ♥

– Hva skal dere gjøre i dag?

DAG 175


Prøvemuntlig i morgen da… Jaja, har hvertfall øvd mye, og når jeg tenker over det kan jeg faktisk en del. Det er litt betryggende at det ikke teller noe heller, siden standpunktskarakterene er satt nå. Nå er planen for resten av kvelden og se film og lakke negler, og øve litt til før jeg legger meg.

– Hva syns dere om bildet?

GJESTEINNLEGG

Heisann!

Nå sitter Malin og jeg (ja faktisk, nå er det jeg som blogger!) og øver til prøvemuntligen vi skal ha på mandag. Jeg må si at jeg synes vi er ganske flinke som bruker helgen vår på å øve, istedenfor å gjøre andre ting. Det er jo heldigvis ikke lenge til sommerferien!

Igår kveld var vi ute med vennene våre. Vi gikk rundt og koste oss, spilte litt fotball og hadde det gøy. (Vi så også på noen fine Mercedeser. hihi) Jeg, hvertfall, kom hjem ganske sent, men alikavell sto jeg opp nogenlunde tidlig for å dra ut til Malin for å øve.

Tilbake til øvingen, ha en finfin dag! Malin blogger sikkert litt senere.


– Hva skal du gjøre idag?
Gleder du deg til sommeren?

 

Hilsen gjesteblogger, Johan Thomas.

 

30 000

Wiiiii, nå har jeg nådd 30 000 kommentarer på bloggen!


Dere må bare vite at jeg setter stor pris på hver eneste kommentar jeg får, det er så koselig! ♥

Nå har Johan Thomas og jeg øvd mye til prøvemuntlig og så har vi til og med støvsugd og vasket gulv, haha. Nå drar vi og møter de andre ute, så det er ikke sikkert at det blir mer blogging i dag. Kos dere ikveld hvertfall!

Thumbs up!

– Hva gjør dere i kveld?

DAG 174


Johan Thomas og jeg sitter og øver til prøvemuntlig nå (eller, ikke akkurat nå, for nå har vi en liiten pause), så det blir ikke så veldig mye blogging i dag. Skal kanskje ha en fotoshoot senere, men nå har det begynt å regne, så vi får se. Skal ihvertfall få til minst et innlegg til i dag.

– Hva syns dere om bildet?