BLUE WITH A VIEW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere trodde vel ikke jeg var tom for bilder fra Marbella enda? Hehe, har fortsatt litt på lager, men alt det siste kommer nok ut denne uka, tenkte jeg. Vel, god mandag og ny uke! Jeg kom hjem fra jobb for en liten stund siden, og denne dagen har virkelig gått SÅ fort. Sånn går det når det er mye å gjøre, og det er så gøy med sånne dager. Jeg tenkte å få ut dette innlegget før jeg kommer meg på trening, for hvis jeg ikke drar på trening nå kommer jeg ikke til å komme meg avgårde. Planen var egentlig å spise middag først, men så er jeg ikke kjempesulten så da tenkte jeg at jeg like gjerne kan dra på trening først! Så blir jeg ferdig med det og får en rolig kveld ♥ Hva gjør dere i dag? 

// You didn’ t think I was out of Marbella photos yet right? I still have a few I want to show you, but I think I will show the final ones this week. Well, happy Monday and new week! I got home from work just a while ago, and this day has gone SO fast. There’s so much to do, and it’s so fun with days like these. I thought I would post this before I’m going to the gym, because if I don’t go now, I won’t, haha. The plan was to eat dinner first, but I’m not really that hungry so I thought I might as well workout first! Then I’ll get it over with and I’ll have a chill evening ♥ What are you guys up to today?

WEEKLY REFLECTIONS #3

Denne uken har gått så fort, og egentlig vært veldig fin! Føler jeg har fått blogget bra, trent bra, og fått vært med både familie, venner, kjæreste, og jeg har kost meg på jobb. I dag har jeg brukt dagen på å forberede meg litt til uken som kommer, for den blir ganske hektisk. Jeg skal jobbe mandag-lørdag, og jeg vil jo ikke at det skal gå så veldig mye utover bloggingen, så jeg har nå forberedt fem innlegg til uken. Resten rekker jeg å ta etter hvert. Jeg har kun én senvakt, så resten av dagene har jeg god tid til å blogge etter jobb også. Jeg kommer ikke til å sette meg noe mål for uken om flere enn ett innlegg om dagen, men jeg håper jo at jeg kan få til mer av og til.

Ellers skal jeg opprettholde treningen, dette er jo faktisk viktig for energien og overskuddet både på og etter jobb. Jeg koser meg virkelig med treninga for tiden, og syns det er så gøy med variasjonen den har! Det er faktisk et høydepunkt å våkne hver mandag og få se øktene for uka, selv om de gjerne inneholder mye vondt, haha. Og så er det skikkelig dritt midt oppi økta, men SÅ deilig etterpå! Så jeg er veldig motivert for tida, og det er bra med tanke på at den treninga må skvises inn i uka som kommer. Ikke at det er så vanskelig når selve øktene kun varer en halvtime, da føler jeg ikke at det er noen unnskyldninger for å droppe de, når det tar så kort tid. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, jeg er gira på denne uken her jeg! Og etter denne uken skal jeg på tur med familien min, det gleder jeg meg veldig til ♥

// This week has gone by so fast, and it has been a really nice week! I feel like my blogging has been good, I’ve had good workouts, and I’ve spent time with family, friends and boyfriend, and I’ve really enjoyed work too. Today I’ve been preparing for the next week, since I’m working Monday-Saturday, and I don’t want that to affect the blog, so I have five posts ready. The rest I will make later in the week. So I won’t have any goals about more than one post per day, since my week will be so hectic. And I will continue with my workouts, I feel so motivated these days! I love the workouts and the variety, even though it sucks there and then when I’m doing the workout, but it feels SO good when I’m done! And working out is really important for my energy at work and after work. I’m actually really excited for this week, and after it’s over I’m going on a vacation with my family, so I’m really excited for that ♥

 

ONE OF MY FAVORITE CITIES

Processed with VSCO with a4 preset

God søndag! I går ble det ikke blogging, jeg hadde rett og slett så lite på hjertet etter jobb. Men i dag er jeg tilbake! Jeg tenkte å snakke litt om en av mine favorittbyer i dag, nemlig Barcelona. Jeg var på ferie der i fjor med kjæresten min, og forelsket meg i byen. Vi dro dit fordi vi ville ha en blanding av storby og strand-ferie, og det er den byen virkelig perfekt for. Vi var der i én uke og vi følte oss ikke klare for å reise hjem i det hele tatt, vi hadde rett og slett ikke sett nok. Vi gjorde det slik at vi solte oss på dagen, og så utforsket/shoppet vi på kvelden. Da fikk vi sett og gjort veldig mye. En av dagene dro vi opp til et fjell som heter Tibidabo, der det faktisk ligger en fornøyelsespark på toppen. Veldig spesielt, men så gøy å ta karuseller med utsikt over hele Barcelona. Vi bodde ganske nært La Rambla, så det ble naturligvis ganske mye shopping også, hehe. Det er virkelig en fantastisk by som jeg anbefaler alle å besøke, og jeg gleder meg til neste gang jeg skal besøke den byen ♥ Noen andre som har vært der? 

// I went to Barcelona with my boyfriend last year, and it is truly one of my favorite cities. We wanted a combination of big city and beach-vacation, so Barcelona was perfect for that. We were there for one week and didn’t want to go home because we didn’t feel like we got enough of the city. We saw and did so much, but felt like there was so much left to see. We tanned in the daytime, and then in the evening we went exploring and shopping. One of the days we went up to a mountain called Tibidabo, where there’s an amusement park at the top. Very special, but so fun taking carousels with a view over the entire city. We lived pretty close to La Rambla, so obviously we did a lot of shopping too, haha. It’s truly an amazing city that I really recommend to visit, and I can’t wait until next time I’m visiting that city 

HEALTH TALK

I går så jeg faktisk en dokumentar, noe jeg svært sjeldent gjør, for det er liksom ikke noe som har interessert meg. Det spørs hva dokumentaren handler om. Jeg så en dokumentar som heter What the Health på Netflix, da jeg hadde hørt så mye bra om denne og det er et tema som interesserer meg. Kort fortalt handler den om sammenhengen mellom kosthold og sykdom, og om alle pengene som står bak de store helseorganisasjonene i USA. 

Den var virkelig utrolig informativ og interessant, og jeg lærte utrolig mye nytt! I dokumentaren snakker de mye om hvor bra et plantebasert kosthold er, og det er virkelig ikke tvil om at det er det beste for kroppen. Selv har jeg jo kuttet ned en del på kjøtt det siste 1,5 året, og kylling har jeg kuttet helt ut, og det kommer jeg til å fortsette å gjøre. Grunnen til at jeg har gjort det tidligere er jo med tanke på dyrene og miljøet, men nå vet jeg hvor mye bedre det er for kroppen også. Jeg kommer nok ikke til å kutte helt ut kjøtt med det første, men jeg vil kutte ned enda mer enn jeg har gjort før. 

I fjor tok jeg ikke så godt vare på kroppen min, da jeg hadde en jobb som tæret på kroppen min, og jeg var så mye dårlig og hadde dårlig matlyst at jeg rett og slett bare måtte spise akkurat det jeg hadde lyst på, bare for å få i meg mat i det hele tatt. Det var ikke alltid noe spesielt bra mat, men det viktigste var at jeg fikk i meg noe. Naturligvis gikk det veldig utover kroppen min, og jeg er fortsatt påvirka av det. I år har det vært bedre, men jeg må fortsatt prøve å bli bedre, og jeg skal derfor gjøre mye research nå for å gi det beste for kroppen min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil iallefall anbefale alle å se dokumentaren, uansett hvilket synspunkt du har på kosthold! Selv om du ikke er interessert i noe plantebasert kosthold, er det en utrolig informativ dokumentar med mye interessant og viktig informasjon om helse og sykdommer. Og noe som jeg ikke hadde trodd da jeg begynte å se dokumentaren er hvor engasjert kjæresten min ble, han så den med meg og er nå selv interessert i å kutte ned på kjøtt for å bli bedre i kroppen. Det hadde jeg aldri trodd om min kjøttetende biffelsker av en kjæreste, haha ♥ 

// I saw the documentary, What the Health, on Netflix last night. It was such an informative and interesting documentary about the connection between diet and disease, and all the money that is behind the health organisations in the US. They talk a lot about how a plant based diet is the best for the body, and it made me want to cut down even more on meat. Earlier I’ve mostly done it because of the animals and the environment, but now I know how much better it is for the body too. I won’t cut out meat entirely, but I want to cut down even more than I’ve done. Last year was a pretty tough year on my body with the job that I had, and my body wasn’t feeling good and I struggled with eating because I was feeling so sick, so I was only eating the food I really wanted, which wasn’t always that healthy. This year is all about taking care of me, so now I will do even more research on what I should eat. I will recommend you all to se the documentary, no matter what your views on diets are! Even though you’re not interested in a plant based diet, it’s still such a good documentary. Even my meatloving steak-eater of a boyfriend wants to cut down on meat now to feel better in his body, so that says a lot! 

SIMPLE LBD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress Ivyrevel (sponsored) / Sneakers Nike Air Force 1
 

Hei, fredag! Denne uken har gått altfor fort! Jeg har jobbhelg foran meg, men det er helt greit. Jeg har nettopp fylt opp kjøleskapet for helgen, jeg ble så inspirert etter en dokumentar jeg så i går. Tenkte å snakke litt om den i kveld, for den var så bra! Men det var ikke det dette innlegget skulle handle om, vi må snakke litt om denne kjolen! Jeg fikk den fra Ivyrevel og jeg elsker den. Så enkel, men så søt. Jeg er så glad i off shoulder, og denne kan brukes som både casual og pyntet. Jeg må si det at jeg foretrekker den med sneakers, enhver kjole som kan brukes med sneakers er perfekt for meg. Dette er ikke et sponset innlegg forresten, jeg har et samarbeid med Ivyrevel via Instagram, men siden dette er et antrekk jeg har brukt ville jeg vise dere her også. Og jeg har en rabattkode til dere også: MALINDH20 for 20% på hele Ivyrevel.com! 

// Hello, Friday! This week has gone so fast! I have a work weekend in front of me, but that’s fine. I just filled up the fridge for the weekend, I got so inspired by a documentary I saw last night. I thought I would talk a little bit about it tonight, it was so good! But that’s not what this post was going to be about, we have to talk about this dress! I got it from Ivyrevel and I love it. So simple, but so cute. I love off shoulder, and this can be worn both casual and dressed up. I have to say I prefer it with sneakers though, any dress that can be worn with sneakers is perfect for me. This isn’t a sponsored post by the way, I have a collaboration with Ivyrevel via Instagram, but since this is an outfit I’ve worn I wanted to show it here too. And I have a discount code for you: MALINDH20 for 20% off your purchase at Ivyrevel.com! 

MY FIRST TIME WEARING GLASSES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En første gang for alt! Herregud så uvant! Jeg trodde jeg hadde til neste uke på å venne meg til tanken på at jeg skulle begynne med briller, men så fikk jeg plutselig melding i dag allerede om at de hadde kommet. Så nå har mitt liv med briller startet! Jeg syns brillene er veldig fine da, men det tar nok litt tid før jeg klarer å venne meg til synet av meg med briller, hehe. Så nå er jeg forberedt på å være svimmel en stund, det tar jo litt tid for synet å venne seg til brillene, så jeg får bare være forsiktig og ta meg pauser av og til om det blir for ille. Nå er jeg bare veldig spent på om jeg kommer til å merke forbedring på hodepine og nakke, det er jo det jeg håper på. 

// There”s a first time for everything! This is so weird for me, haha. I thought I would have until next week to get used to the thought of me starting with glasses, but then suddenly I got a text today that my glasses had arrived. So now my life with glasses has started! I think the glasses are really nice though, but I think it will take some time for me to get used to the sight of me with glasses. So now I’m prepared to be dizzy for a while, since it takes some time for the vision to get used to the glasses, so I’ll just have to be careful and take breaks once in a while if it gets too bad. Now I’m just excited to see if I will notice improvement on my headaches and neck, that’s what I’m hoping for. 

GINGHAM DRESS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dress Primark / Purse Nelly.com / Heels Bikbok (old)

Dette antrekket har jeg ventet så lenge på å vise dere, men jeg har også villet spare det litt, men nå tenkte jeg det var på tide. Som dere sikkert ser er det fra Marbella, og jeg elsker både antrekket og bildene! Jeg fant kjolen på Primark i Fuengirola, og jeg syns den var kjempekul! Jeg går vanligvis for enkle kjoler, men denne gangen følte jeg for å være litt mer vågal, hehe. Det er jo så billig der uansett! Og så elsker jeg gingham trenden, og sløyfen på kjolen var bare prikken over i’en. Og jeg elsker skoene. Og veska. Nei, jeg tror nesten dette må være mitt favorittantrekk fra ferien altså! Hva syns dere?

// I’ve been waiting so long to show you this outfit, but I’ve also been wanting to save it for a little while, but now I thought it was time. As you can probably see it’s from Marbella, and I love both the outfit and the photos! I found this dress in Primark in Fuengirola, and I thought it was so cool! I usually go for simple dresses, but this time I felt like being a little more “wild”, hehe. It’s so cheap in Primark anyways! And I just love the gingham trend, and the ribbon just made the dress. And I love the shoes. And the purse. I just think this will have to be my favorite outfit from this vacation! What do you think?
 

SISTERS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In matching sweaters ♥

I dag hadde vi en liten familieshoot her, mamma ville ha bilde av oss i genserne hun har strikket til oss. Hver av oss har fått i bursdagsgave i år, i valgfrie farger. Jeg måtte selvfølgelig ha rosa. Kanskje ikke den beste tiden på året å ta bildene med tanke på at det er 20 grader ute, men det gikk fint. Syns iallefall bildene ble veldig bra, og det er jo så fint å se tilbake på også. Det er altså Dina på 13 år i den blågrønne genseren, Malin Ann på 16 år i den grå, og Stella på 6 år i den hvite. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på å dra på jobb, i dag er det bare en liten senvakt som står for tur. Det var forresten veldig kjekt med alle tilbakemeldingene jeg fikk på det forrige innlegget, det var veldig koselig ♥

// Today we had a small family shoot here, my mom wanted photos of us in the sweaters she knitted to us. Each of us has gotten one for our birthday, in colors of our choosing. Of course I had to have a pink one. Maybe not the best time of the year to take the photos considering it’s 20 degrees outside, but it was okay. I think the photos turned out really good, and it’s so nice to look back on too. It’s Dina, 13 years old, in the bluegreen sweater, Malin Ann, 16 years old, in the grey one, and Stella, 6 years old, in the white one. Now I’m just waiting to go to work, today it’s just a small late shift. By the way, thank you for all the feedback I got on my last post, that was really nice 

VÅR LILLE HISTORIE

Jeg snakker ikke så mye om kjærlighetslivet mitt her på bloggen, annet enn at jeg nevner kjæresten min her og der, og i et innlegg fra Spania fikk dere tilogmed se ansiktet hans! Grunnen til at jeg ikke snakker så mye om det er jo rett og slett at det er noe som er veldig privat, og jeg orker ikke skrive så mye kliss her. Men i anledning bursdagen hans i dag tenkte jeg at nå skal jeg faktisk være LITT klissete for en gangs skyld. Så siden jeg ikke har fortalt dere mye om han før, vil jeg gjerne snakke litt om vår historie! Den er ikke kjempespennende eller kjempelang, men det er jo noe: 

Vi møttes en sommerdag i juli 2013, da hadde jeg nettopp begynt å bli veldig god venninne med mine nåværende bestevenninner Caroline, Sara og Celine og de var venner med en stor guttegjeng siden både Caroline og Celine hadde kjærester i den gjengen. Jeg hadde bare fått vite at vi skulle på vors hos en som het Matias, så jeg ble jo bare med jentene dit. I døren var det Matias som møtte oss og jeg husker jeg tenkte at “shit, han er kjekk” og at jeg garantert ikke hadde sjans på han (selvtilliten min på den tiden var på topp altså). 

Vi fant egentlig tonen ganske fort, men det skjedde aldri noe mer med oss annet enn at vi møttes ofte på vors siden vi var i samme gjeng, og vi visste nok egentlig at vi likte hverandre litt, men ingen av oss gjorde noe med det (noe jeg ofte var ganske irritert over, haha). For å spole frem litt da, i 2014 var vi ganske frem og tilbake med litt kontakt med hverandre, men så tenkte jeg bare at jeg ikke orket noe siden jeg skulle flytte til New York, så da hadde vi ikke kontakt på noen måneder. Jeg flyttet til New York, og etter å ha bodd der en måned eller to tok vi opp igjen kontakt på Snapchat og snappet mye frem og tilbake frem til jeg kom hjem til jul. 


Bildet til venstre er faktisk fra første gangen vi møttes, selv om det er et dårlig mobilbilde er det likevel fint å se tilbake på nå, takket være snikfotografen av ei venninne ♥

Jeg gledet meg egentlig veldig til å komme hjem og se han, men turte ikke helt å innrømme det, og jeg hadde heller ingen forventninger til noe som helst siden jeg bodde i New York og alt vi gjorde var å snappe med hverandre. Men så dro jeg på hyttetur med Caroline, kjæresten hennes, Matias og ett par stykker til, og det var vel der vi virkelig fant tonen, mer enn vi hadde før. Jeg hadde nevnt til han tidligere at jeg ville se Suits med han, så vi avtalte at vi skulle se det sammen når vi kom hjem igjen fra hytteturen. Problemet var bare at jeg ville helst se familien min og vennene mine endel også før jeg dro tilbake til New York, og jeg ville ikke si noe til de om Matias i tilfelle det ikke gikk noen vei, så det endte opp med at Matias og jeg møttes på nettene for å se Suits (vi bodde bare rundt fire minutter unna hverandre), etter jeg hadde vært med familie og venner. Jeg holdt meg egentlig ganske bra til New York tid siden det ble ganske sene netter. 

Jeg skulle fly ganske tidlig til Oslo når jeg skulle fly tilbake til New York, så Matias kom på et lite besøk etter jeg hadde tatt farvel med venninnene mine, og det endte opp med at vi ble sittende å snakke til typ 1 time før jeg måtte dra til flyplassen den morgenen. Det var mye vanskeligere å ta farvel med han enn jeg hadde forventet, men jeg hadde likevel ikke noen forhåpninger siden vi bodde så langt unna hverandre, så jeg fortsatte å holde det ganske skjult for alle. Vi fortsatte å holde kontakten og snakket sammen typ hele tiden, og Skypet, helt til vi 4. februar (2015) bestemte oss for at nå var det på tide å gjøre det offisielt at vi var kjærester. Ganske uvanlig vil jeg si, å starte et forhold med avstandsforhold, der jeg satt i New York, og han satt i Kirkenes i Forsvaret. Nesten hele det første året av forholdet vårt var vi i avstandsforhold, helt til han endelig var ferdig i Forsvaret i januar 2016. Det er lite som slår den dagen han endelig kom hjem og vi var ferdig med avstanden ♥

Kort oppsummert tror jeg ingen av oss var klar for noe når vi først møttes, men klisjé nok førte avstanden oss sammen 1,5 år senere. Men herregud så glad jeg er for at det skjedde, og at vi nå bor sammen, og at jeg fikk med en så fin familie også på “kjøpet”. Takk for kjærligheten du gir meg og at du holder ut med meg, selv om det sikkert ikke alltid er lett, hehe. Gratulerer med dagen ♥

// Only in Norwegian today, other wise the post would be too long, sorry. Google translate if your curious ♥

MOOD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tee Bikbok / Pants Cubus / Sneakers Nike Air Force 1

Noen litt enklere antrekksbilder i dag, av et enkelt antrekk! Jeg syns selv det er litt artig hvor mye stilen min kan variere fra dag til dag, alt etter hvordan jeg føler meg. Jeg har liksom ikke bare én stil, og klesskapet mitt kan se ganske forvirrende ut egentlig, med alle de ulike plaggene. En dag vil jeg pynte meg og se søt ut, en annen dag føler jeg for helsvart med skinnjakke, og en annen dag vil jeg bare være skikkelig comfy. I går var en mer comfy dag, det var nemlig veldig grått ute da jeg våknet så jeg fikk rett og slett litt høststemning, og da ble antrekket deretter! Men jeg DIGGER denne buksa som vi nettopp fikk inn på Cubus, så det var med tungt hjerte at jeg måtte ta den med på jobb i dag for reklamasjon, for den gikk opp i sømmen, som av og til kan skje med enkelte plagg dessverre. Men jeg skal kjøpe den på nytt når vi får den inn igjen, for jeg digger looken på den! Når den tid kommer skal jeg vise dere enda bedre bilder av den også.

// Simple outfit photos today, of a simple outfit! I think it’s funny how much my style can vary from day to day, it all depends on how I feel when I wake up in the morning. I don’t have just one style. One day I want to dress up and look cute, another day I feel like an all black-look with a leather jacket, and another day I just want to dress comfy. Yesterday was more of a comfy day, because it was so grey outside when I woke up, so I was in Autumn mood, which showed in my outfit as well! But I LOVE these pants that arrived in store not so long ago, so it was really sad when I had to bring it to work today to return it because there was a hole in the seams, which can happen to clothes sometimes unfortunately. But I will by it again when we get more of them, because I just love the look of it! I will show you better photos of it then.