EVERY LITTLE THING I DOHei dere! Hvordan går det? Nå er jo vi litt inni en ny uke, og ferien er over. For mange hvertfall, har hørt det er noen som har denne uken også? Jaja, her er det iallefall tilbake på skolebenken! Men det er jo bare litt over tre uker til påskeferien, så det går jo helt fint! Det begynner jo også å nærme seg bursdagen min, wii! Det kommer dere nok til å lese litt her fremover, jeg elsker å ha bursdag, og egentlig bursdager generelt! Og så er jo det alltid kjekt å ha noe å se frem til!

– Har du mye å se frem til de neste ukene?

ANBEFALING AV TV-SERIER

Det er jo en stund siden sist jeg anbefalte tv-serier, så her er 3 stk jeg liker veldig godt:

White Collar. Har jo nevnt denne litt på bloggen, men denne serien dere! Jeg har sett tre sesonger på en måned og den ble fort en av mine favoritter! Den handler da om en kriminell og en FBI-agent som inngår et samarbeid etter mye frem og tilbake i fengsel, og ja, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det egentlig. Men den er morsom og spennende, veldig bra!

The Carrie Diaries. Dette er en helt ny serie som hadde premiere i USA i januar, og som jeg har ventet på i flere måneder. Den er basert på boken med samme navn og handler om tenåringslivet til Carrie Bradshaw på 80-tallet, før Sex and the City. Jeg liker den veldig godt, og syns AnnaSophia Robb, som da spiller Carrie, gjør en veldig bra jobb.

Suits. En serie som har mange fellestrekk med White Collar, bare at her er det advokater. Syns skuespillerne gjør en utrolig bra jobb, og det er en litt humoristisk serie, samtidig som man blir litt dratt inn i den fordi den er spennende. Men det er endel advokatspråk eller hva jeg skal kalle det, så jeg har lett for å dette litt ut da. Men ellers liker jeg den veldig godt!

Om noen lurer på hvor jeg ser serier på nett, så er det på Cokeandpopcorn. Første sesong av White Collar ligger på Netflix da, så det var der jeg begynte å se den. Og The Carrie Diaries ligger ikke på Cokeandpopcorn enda, så den ser jeg på 1channel.

– Har du sett noen av disse seriene?

I DENNE LANGE VINTEREN…

… er det greit å se litt tilbake på sommeren:

Tenk så herlig det blir med lyse kvelder, grilling, farger, varme, solnedganger, båtturer, bading, solbrun hud (for de som er så heldig å bli brun), and the list goes on! Ikke mange måneder igjen nå!

Ellers gikk det fint med landeveiskjøring i dag, vi tok turen til Stryn (der Moods of Norway kommer fra, om det sier dere noe mer, hehe). Så nå er jeg nesten ferdig med alt før oppkjøringa gjelder. Spennende! I morgen skal jeg på jobb, men får se nå om jeg kan tidsinnstille et innlegg som kan publiseres da.

– Hva syns dere om bildene?

TURN AROUND

Image and video hosting by TinyPic“Hvorfor har du på deg solbriller inne?” Det er bare en sånn dag i dag!

Er veldig trøtt i dag, noe som egentlig passer seg utmerket for da har jeg kanskje en sjans til å sovne tidlig i kveld. I morgen må jeg nemlig stå opp veldig tidlig siden jeg har landeveiskjøring hele dagen! Det blir nok en spennende, men trøtt dag. Døgnrytmen min har ikke akkurat vært mye tilstede denne ferien, men sånn blir jo det som oftest!

To innlegg i dag er jo ikke så verst for å være meg da? Ganske stor fremgang fra null innlegg om dagen vil jeg si. Har så utrolig mye motivasjon for tiden, så jeg håper det fortsetter sånn etter skolen begynner på igjen også!

– Har dere ferie nå?

NYTT DESIGN

Før:


Etter:


Ah, endelig nytt design! Hjelper alltid veldig mye på motivasjonen. Nok en gang er dette et gratisdesign fra fantastiske Cecce, hun er så dyktig! Hadde jo hatt det gamle i et halvt år nå tror jeg, så da var det på tide å bytte, følte jeg.

– Hva syns dere?

ARMY FEVER

Inspirasjon til bildesammensetningen: Angelica Blick.Jakke Cubus

Vi fikk inn denne jakken på jobb forrige uke, og jeg kunne ikke dra derfra uten den. Jeg har lenge letet etter en fin, enkel militærjakke, og denne var perfekt. Tenkte jeg måtte prøve å få tatt noen bilder i dag, for å komme meg litt i gang igjen. Tar nok litt tid å komme inn i vanlige bloggrutiner, men en plass må man jo begynne.

Og dere, tusen takk for fine kommentarer og tilbakemeldinger jeg har fått etter jeg postet det forrige innlegget. Det betyr mer enn dere aner. Jeg prøver å komme meg tilbake til normalen, men det tar tid. Jeg trenger tid. Nå har jeg hvertfall ferie, som mange andre i landet har nå. Så planen for kvelden er å sjekke ut fra sosiale medier, bare se den nyeste episoden av 90210, og se masse White Collar. Og så blir det kanskje blogging i morgen også, hvem vet? Jeg tør ikke å love ting lenger, men jeg kan prøve.

– Hva syns dere om jakken?

HEI.


På tide å få ut noen tanker igjen tror jeg. Vil selvfølgelig ikke dele alt her, det blir altfor personlig, men noen ganger hjelper det å bare skrive, så jeg prøver på det nå.

Jeg kjenner ikke igjen meg selv. Etter denne vinteren kan jeg helt ærlig si at jeg faktisk ikke kjenner igjen meg selv. Jeg lurer på hvorfor. Hvorfor har jeg blitt så sårbar, hvorfor må jeg ta til meg hver minste lille ting? Jeg føler meg rett og slett ødelagt etter de siste månedene, og nå er jeg på det punktet der jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre. Jeg føler bare jeg sprer negativ stemning hos folk, jeg føler meg så liten, som om jeg ikke betyr noe. Føler alle er så mye bedre enn meg. Og jeg har prøvd å tenke positivt, det har jeg virkelig. Det hjalp en liten stund, men så gikk det tilbake til det gamle igjen. Jeg føler meg påtrengende og klengete, på alle. Jeg hater at det har blitt sånn. Jeg vil også ha det gøy uten å henge meg opp i småting som sikkert egentlig ikke betyr noe. Jeg tenker så mye, sikkert altfor mye. Analyserer alt og tenker det verste. Jeg er så redd for å miste de jeg har. Spesielt nå, når jeg føler jeg ikke gjør annet enn å klage. Jeg kan ikke skjønne hvorfor de orker meg.

Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si, tror ikke jeg burde si noe mer uansett. Men det er godt å skrive, det er det virkelig.

HOW TO: DIFFERENT BRAID

Etter jeg la ut dette innlegget, fikk jeg spørsmål om hvordan jeg laget fletten jeg hadde der og om jeg kunne lage et innlegg om det. Jeg skulle vel helst vist det på video, siden det er lettere å forstå da, men fikk ikke tid til det denne gangen. Håper dere forstår uansett, det er ganske enkelt!

1. Velg hvordan du vil ha fletten. I det andre innlegget så hadde jeg den på siden, men denne gangen tok jeg den i en høy hestehale. Foretrekker egentlig på siden, men dette funker jo også. Det er helt opp til deg selv hva du vil gjøre!

2. Del håret inn i tre deler som du gjør med en vanlig flette. Ta så den ene delen og del den inn i tre deler igjen, så fletter du den som en vanlig flette.

Dette gjør du da med alle tre delene.


3. Og da ser det sånn ut! Det du nå skal gjøre er rett og slett bare å flette de tre flettene. Du har jo tre deler, så du bare fletter de sammen som med en vanlig flette.Og dette er resultatet! En kul, litt annerledes flette, som i tillegg er veldig enkel å lage.


Tips: Bruk en liten, gjennomsiktig gummistrikk for å feste fletten, da vises nesten ikke strikket! Jeg har noen fra Glitter som jeg bruker hele tiden, genialt!

– Hva syns dere om fletten?
– Skjønte dere forklaringen?

2012 TILBAKEBLIKK – DEL 2

Juli:Var fortsatt i Tyrkia de første dagene i juli, avsluttet endelig Prosjekt 365, kjøpte mitt andre par med Jeffrey Campbells, var mye med venner og Sommerfesten på Giske tok plass. En veldig fin måned!

August:

Mange dager med fint vær (såvidt jeg kan huske iallefall!), fine dager på sjøen med gode venner, fikk Girlfriend parfymen, og så startet jo skolen igjen også.

September:Veldig lite å fortelle om denne måneden, men jeg farget jo håret ombre! Noe jeg ikke har angret et sekund på siden.

Oktober:
Høstferie, hadde storopprydding på rommet mitt, kjøpte Justin Bieber og Pattie Mallette sine bøker (kanskje på tide å lese de snart, heheh…), og ellers var det ikke så mye, tror jeg?

November:
Så på Glee sånn ca hele tiden, Breaking Dawn Part II hadde premiere (♥♥) og ellers var det vel samme gamle, koste meg med venner!

Desember:

Juleball, ny neglelakk fra Deborah Lippmann, freshet opp håret mitt litt hos frisøren og tok hull i ørene, og så var det jo selvfølgelig julaften og nyttårsaften da. En fin og koselig måned og slutt på året!

Så det var da mitt år! Ikke så veldig spennende, men tror likevel det var et av de beste årene jeg har hatt hittil. SÅ mange gode minner ♥

– Hvordan var deres 2012?