SUPERKOKKEN!

I dag lagde jeg middag, wuhu! Lagde taco med crispy chicken, ble faktisk vellykket. Ellers har jeg blitt ferdig med takkekortene, så de er klare til å sendes ut. De er fra, samme som med invitasjonene, kortshop.no. Anbefaler den siden på det sterkeste, de har til bryllup, baby, bursdag, konfirmasjon, kondolanse, fest og jul. Og de har også kalendere, dørskilt og veggord. Det er veldig bra service og kort leveringstid og mange flotte design 🙂

Jeg måtte jo selvfølgelig dokumentere når jeg lagde mat da:

Kyllingen når den var i ovnen.
Nå tror jeg at jeg skal finne en tv-serie eller en film å se. Apropos film, i morgen skal jeg se Eclipse, gleder meg viiilt! Og på fredag….. drar jeg til Belgiaaaa!

– Har du tips til en tv-serie eller film jeg kan se? Er ikke noe fan av krim, skrekk osv..
– Har du sett eller skal se Eclipse?

SLUTTEN AV EN EPOKE

Nå var jeg kanskje litt dramatisk i overskriften, men ihvertfall: For noen uker siden begynte jeg å se Sex and the City fra begynnelsen av sesong 1. Jeg ble… hektet. I går så jeg ferdig aller siste episode, som forresten var fantastisk, og for å avslutte det hele måtte jeg jo se første filmen igjen. Jeg elsker serien, rett og slett. Og det er nesten litt trist at den er ferdig.

http://blogs.trb.com/features/consumer/shopping/blog/ep01_girls.jpg
http://aletorro.files.wordpress.com/2009/02/2008_sex_and_the_city_002.jpg
I dag har jeg en del å gjøre, men skal prøve å oppdatere innimellom. Snakkes senere!

– Har du fulgt med på serien? Sett filmene?

STORT, FANCY INNLEGG

Hei! Gidder ikke å skrive noe stort fancy innlegg (for det gjør jeg jo alltid..), tenkte bare å oppdatere litt. Har vært med venner i hele kveld, så derfor ble det er fravær fra bloggen. Skal jo tross alt reise vekk i to uker snart, og da vil jeg jo selvfølgelig tilbringe mye tid med de før jeg drar. Pluss at veldig mange venner reiser vekk snart også. Tok med kamera, men tok nesten ikke bilder.

Speilbilde forevahhhhh <3<3XDXD;*:*

– Gjort i dag?
– Skal du snart reise vekk eller har mange venner som har reist vekk/skal reise vekk?

EGO TRIP

Dette må ha vært den slappeste dagen på lenge. Kan være ganske deilig iblant, selv om jeg kanskje burde gjort noen fornuftige ting. Det har også vært et utrolig rart vær, først strålende sol og nesten helt blå himmel, så ble det helt grått og det høljet ned, og så ble det helt greit. Uff, her sitter jeg og ramser opp hvordan været har vært i dag. Værdame neste? Don't think so.

Kjenner jeg begynner å bli reisesyk til vi skal til Belgia. Drar på fredag og jeg gleder meg utrolig mye! Mye å oppleve og i tillegg er det utrolig bra vær der, så gleder meg til å komme til noe som faktisk kan kalles sommer 🙂

– Hørte at mange har hatt lyn og torden i dag, var det der du bor?
– Hva har du gjort i dag?

SYKKELSHORTS

Da har jeg laget meg en sykkelshorts! Utrolig enkelt og man sparer jo penger. Alt du trenger å gjøre er å ta en gammel tights og klippe den. Jeg har mange svarte tightser i kommoden min som jeg aldri bruker, så da tok jeg bare en av dem. Jeg er ihvertfall fornøyd med resultatet.

– Hva syns dere?
– Har du sykkelshorts?