SIMPLE BLACK AND WHITE

Antrekk Bikbok
Sko Nike Air Max
Klokke Bulova

God kveld ♥ Nå har jeg endelig kommet meg i koseklærne (for én time siden..) og ligger på sofaen, såå godt etter jobb! Ovenfor ser dere det nye antrekket mitt, elsker buksen! Hittil har jeg ikke rotet mat på den, så det er vel en bra start, tenker jeg. I morgen har jeg faktisk fri, det blir deilig! Planene er ikke helt klare enda, men jeg håper været har lettet litt sånn at jeg får tatt meg en tur på det minifjellet vi har i nærheten her, hehe.

– Hva syns dere om antrekket?

THROWBACK THURSDAY: FALL OUTFIT


Disse bildene er faktisk fra 2012, wow så fort tiden går! Det var litt etter jeg farget håret ombré for første gang. Skulle gjerne skrevet mer, men nå må jeg faktisk komme meg på jobb. I kveld får dere se dagens antrekk, så vi snakkes da. Håper alle har en fin torsdag ♥

– Hva syns dere?

BLACK AND WHITE BUYS


Jeg har veldig lenge siklet etter en fin, hvit bukse, men har vært så usikker fordi jeg føler det viser ALT, haha. Dere skjønner hva jeg mener? Men den siste tiden har jeg sett flere og flere med det, og det er jo SÅ fint, så da jeg fant denne på Bikbok til 99,- måtte jeg bare slå til. Nå må jeg bare passe på å ikke bruke den hvis jeg spiser eller noe sånt, for da kan jeg garantere at jeg kommer til å rote på den, haha. Jeg kjøpte også denne svarte toppen ovenfor til 29,-! Det er en kjempesøt tubetopp som er umulig å ta bilde av uten å ha den på, haha. Men jeg tenker å ha på meg det ovenfor i morgen, så da skal jeg få tatt noen antrekksbilder sånn at dere kan få se plaggene på. Gleeeder meg til å bruke plaggene, hihi.

– Hva syns dere om hvite bukser?

FAVORITTER

Favorittsang:
Ariana Grande – Break Free feat. Zedd

Favorittantrekk:

Favorittapp:
Obsessed! Dét og Yatzy World, så legg til Malindh om dere også spiller Yatzy, hehe.

Favorittserie:
Jobber med å oppdatere meg på de siste episodene av Keeping up with the Kardashians for tiden, og det er stort sett det jeg ser på, bortsett fra når det kommer nye episoder av Pretty Little Liars og Young and Hungry. Young and Hungry er en ny serie som jeg digger, syns det er så greit med serier med 20-mins episoder. Veldig greit om man har litt tid til overs!

Favorittblogg:
Eirín Kristiansen sin blogg er nok min store favoritt for tiden, selv om jeg har mange andre favoritter også. Bloggen hennes er veldig inspirerende og hun kommer ofte med tips jeg syns er nyttige. Jeg liker også å bla tilbake i arkivet til da hun var i New York, og se om jeg plukker opp noen tips til jeg selv skal bo der.

Dette er noen av mine favoritter for tiden, kunne ikke komme på flere kategorier, så om dere har tips til flere kategorier dere vil se, så er det bare å kommentere. Så kan jeg samle opp litt til nytt innlegg om noen uker!

Nå må jeg faktisk legge meg, i morgen er det tidlig opp på jobb. Jeg hadde senvakt i dag, så det føles nesten ut som om jeg bare er hjemme for å sove og spise før jeg skal på jobb igjen. Det blir jo nesten sånn, men det går fint. Jeg er hvertfall ferdig tidlig i morgen, og da blir det deilig å få litt tid til bloggen og andre ting igjen også.

– Fortell om noen av deres favoritter for tiden! Enten én eller flere ♥

FRISK START PÅ UKENDette var utsikten min i dag tidlig, virkelig en frisk start på uken! Har en liten fjelltopp i området som er en perfekt tur. Går opp og jogger ned igjen, virkelig en god treningsøkt. Og så er jo utsikten på toppen virkelig motiverende! Tenker jeg bare må benytte meg av dette før fjell blir erstattet med skyskrapere.

Jeg har ikke så mye å skrive i dag, har jobbet noen timer i dag og det gikk veldig fort siden det var mye å gjøre. Elsker når det er sånn, det er jo mye bedre å være opptatt hele tiden, for da går tiden mye fortere og man føler virkelig man får gjort en skikkelig jobb. Nå har jeg bare ca én måned igjen av jobbing også, tiden går fort!

– Hva har dere gjort i dag?

A BIKINI KIND OF DAYI dag har jeg vandret rundt i bikinien både ute og inne fordi det rett og slett har vært altfor varmt, både ute og inne. Det blir nemlig minst like varmt inne, og noe mer enn bikini blir nærmest umulig å ha på seg. Jeg utførte en liten treningsøkt ute og trodde jeg skulle besvime etterpå. Varmt. Det har vært en dag der lite har blitt gjort, akkurat slik søndager skal være. Nå skal kroppen dusjes og pleies, så er jeg nok klar for en ny uke med mer jobb som skal gjennomføres. I hodet mitt for tiden er det nedtellingen til New York som tar over, som nå er under to måneder til. Forrige torsdag bestilte jeg og mine to roomies flybilletter, så nå skjer det virkelig.

– Hva har dere vandret rundt i i dag? (Det vil si: hva har dere hatt på dere, hehe)

FLOWERS AS USUAL

Bikbok.


HELG ♥ Ukens siste vakt på jobb er overstått, og nå har jeg iallefall fri imorgen. Forresten, ser dere hvor grått det er ute? Det har faktisk regnet litt nå, men bare sånn sommerregn, ikke noe man blir våt av akkurat, hehe. Jeg er veldig sliten nå, men i kveld skal jeg nok være litt sosial. Det blir nok ikke sent da, for nå gleder jeg meg til å sove ut. Men det har jeg egentlig hele morgendagen på, forhåpentligvis ute i solen. Håper alle får en fin lørdagskveld iallefall ♥

– Hva syns dere om antrekket?

A PERFECT SUMMER DAYÅh, dette er en sånn dag jeg kunne ønske aldri tok slutt! Dagen har gått sååå fort, men jeg har virkelig kost meg og vært masse ute i solen. Sammen med familien og Sara dro vi til en strand et stykke unna her vi bor, og det var så deilig. Jeg fikk til og med endelig badet, noe jeg ikke kan huske sist jeg gjorde i Norge. Det var utrolig deilig å kunne gå å kjøle seg ned når solen ble litt for mye, for hadde det ikke vært for solen hadde jeg ikke klart å bade. Det var nemlig ikke spesielt varmt i sjøvannet, hehe. Så i dag har jeg fått skikkelig “beach-hair” uten bruken av saltvannspray, hehe.

I morgen er det tilbake på jobb igjen, men jeg får heller krysse fingrene for bra vær på søndag, da skal jeg iallefall nyte det igjen. Livet med norsk sommer ♥

– Hva har dere fininger gjort i dag?

THROWBACK THURSDAY: HAIRNoen som husker disse bildene? Hehe. Det øverste har for øyeblikket over 600 000 notes på Tumblr!! Det er SÅ mye, skjønner ikke hvordan det har tatt av sånn! Det er hvertfall kjempegøy, og spesielt å se hvordan folk har redigert håret til blant annet blå og rosa. Kanskje noe å vurdere på neste frisørtime? Hehe, neida. Tror jeg holder meg til denne fargen…

I dag har jeg friiii og det skal nytes! Forhåpentligvis blir det beachen etterpå, jeg har lengtet etter å bade lenge nå. Og når JEG lengter etter å bade i NORGE, da vet man at det har vært varmt. Jeg vil iallefall få masse sol på kroppen idag, må benytte meg av sjansen når jeg har den.

– Noen andre som skal på stranda i dag?

INSTALATELY #10


@malindh.


Wow, noen må bli flinkere instagrammer/blogger, hehe. Har ikke vært super-aktiv på Instagram de siste ukene, og jeg ser jeg må bli flinkere på å dele telefon-bilder også, og ikke bare kamerabilder. Det blir jo på en måte litt mer personlig, eller hva jeg skal si, med bilder fra telefonen. Skal notere det i hodet og bli flinkere på det nå.

Ellers, god tirsdagskveld! Jeg er utrolig sliten nå, som også vises igjen i dagens blogging. Det er ikke alltid like lett å skulle bruke mye tid på bloggingen i kombinasjon med 8-timersvakter på jobb, og være sosial. Derfor blir det nok litt så som så, men jeg får heller prøve å utnytte fridagene litt bedre. Forresten, det er vel ikke bare jeg som blir utrooolig sløv av dette varme været? Man blir liksom helt slått ut og vil bare ligge og gjøre ingenting, helst ute i solen. Luksusproblem, haha.

– Hva gjør dere for tiden? Blir dere også sløv av solen?