VI SNAKKES

Da blir dette siste innlegget før vi drar til Polen. Er så reisesyk nå at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Tror det blir en fantastisk opplevelse dette her!

Må si tusen takk til dere forresten, dere er kjempeflinke til å kommentere! Merker det at etter jeg begynte med å kommentere tilbake igjen, så får jeg flere kommentarer. Jeg gjør ihvertfall mitt beste for å kommentere tilbake, så jeg beklager hvis jeg glemmer det noen ganger. Og takk for alle sangtips! Nå er iPoden min fylt opp med masse bra!

Bagasjeen! Faktisk helt tilfeldig at det er på et rosa teppe, merket det ikke før jeg hadde overført til dataen, haha.

Men da snakkes vi på….. fredag! Ha noen fine dager!

PS: Jeg har begynt på videoen fra Spania, men har ikke blitt helt ferdig enda, så dere får vente enda litt lenger 🙂

– Har du vært i Polen før?

JEG TRENGER TIPS!

I morgen drar jeg til Polen, så nå sitter jeg og fyller opp iPoden med masse musikk til flyturen osv. Men jeg sliter litt med å komme på sanger, er ikke det typisk når man først skal finne sanger? Så derfor trenger jeg deres hjelp og det hadde vært kjempefint hvis dere hadde kommet med sangtips til meg i kommentarfeltet!

– Har du noen sangtips til meg?

THE SKY SO PINKFOR en nydelig himmel det var i kveld! Jeg ble helt fascinert når jeg så det og måtte ut å ta bilder med en gang. Noe av det vakreste jeg har sett i Ålesund før ihvertfall (på himmelen altså). Eneste som jeg har gjort med bildene er å gjøre de litt skarpere, ellers er det 100% naturlig!

– Hva syns dere?

DAG 24

Endelig helg! Og klasseturen nærmer seg med stoormskritt. Har vært ute med venner i kveld og har ikke orket å blogge tidligere i dag, så der har dere grunnen. Men prosjektet må jeg jo fortsette med:


– Hva syns dere?