DAG 343


Har veldig lite å blogge om for tiden, noe dere sikkert har merket. Men det er veldig lite som skjer, så da blir det automatisk lite å blogge om også. Jeg er bare ute i solen og litt med venner osv, men neste uke, DA blir det garantert mer å blogge om, hihi :D

– Hva syns dere om bildet?

AT THE BEACH
Noen bilder fra overnattingsturen med trinnet! Var koselig, og vi var jo utrolig heldige med været. Vi var på Giske, og der er det såå fin strand! Det var mange som badet, men det sto jeg over siden jeg har vært syk i ca. en måned nå, og da tar jeg ikke sjansen på å bade når jeg endelig begynner å bli frisk igjen. 

Hvis du lurer på hva som står skrevet i sanden, så er det MELV ♥ som står for Malin-Emte-Lene-Victoria. Mine aller beste på Media ♥

– Hva syns dere om bildene?

NOK EN HERLIG DAG

Nok en herlig dag i solen ♥ Har stort sett gjort det samme som i går, dro rett hjem etter skolen og la meg med en gang ut på terrassen. Rart hvordan været påvirker humøret, for nå når det er sommer ute, så er livet helt fantastisk! 

I morgen drar jeg på overnattingstur med hele trinnet, tror faktisk det blir bra siden det skal bli bra vær da også! Det blir ikke “direkte” blogging der, men jeg skal prøve å få forhåndsskrevet et par innlegg som jeg kan poste i morgen. Kommer hjem på torsdag, så jeg blir ikke lenge borte. 

– Hva har dere gjort i dag?

SUNNY MONDAYOk dere… Det er sommer her!!! Guuuud så herlig det er! Sluttet tidligere på skolen i dag, så da var det rett hjem å få på meg bikinien og legge meg ut i solen. Akkurat nå er det 15.5 grader i skyggen, og mye varmere i solen ♥ Men det er vel egentlig ikke så interessant å høre om hvor mange grader det er her, så jeg skal slutte å snakke om det. 

Og nå har jeg egentlig ikke så mye annet å snakke om, haha… Men jeg skal vise dere neglelakken min senere, for det jeg prøvde i går ble ganske kult!

– Fint vær hos dere?

FAVORITES FOR MY LIPS

Lip Tint fra Maxfactor, leppestifter fra Viva la Diva og MAC.

Eosene er mine absolutte favoritter ♥

Husker ikke hva de fra Viva la Diva heter (spør i kommentarfeltet om dere absolutt lurer på det), men de fra MAC heter Creme d’nude og Creme Cup!

Før brukte jeg aldri noe på leppene mine, annet enn lypsyl, men nå liker jeg det bare mer og mer. Prøver også å bli litt “tøffere” med fargene, ikke bare nøytrale :)

Har jobbet i dag, derfor ble det – som vanlig – ikke blogging før nå. Så nå skal jeg kommentere tilbake (ligger litt etter…) og så skal jeg eksperimentere litt med neglelakk. Viser dere i morgen om det blir bra!

– Hva pleier dere å bruke på leppene deres?

OUTFIT 170512

Same procedure as every year! Bunad – SunnmørsbunadMåtte jo være litt patriotisk!


Gratulerer med overstått da dere! Skulle egentlig legge dette ut i går kveld, men så følte jeg meg ikke noe bra, så da orket jeg ikke å blogge. Tror jeg sovnet halv tolv eller noe, vaaar så godt etter en lang dag. Var i byen og så litt på toget, og så spiste vi det obligatoriske på 17.mai (pølser og is), dro hjem en tur og så dro vi bort til noen venner og grillet der. Fin dag!

– Hadde du på deg bunad i går, eller hadde du noe annet?