WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater from Cubus

Det er egentlig altfor varmt for genser i dag (endelig!), men jeg måtte bare vise dere denne. En skikkelig Malin-genser som noen på jobb sa, jeg er jo en sucker for rosa. Jeg kjøpte den tidligere i uka, men måtte nesten vente til i dag med å vise dere den, for det er jo i dag helga starter! Skulle gjerne hatt den på meg på jobb senere, men det blir hvertfall for varmt, der går det ikke an å ha på seg noe annet enn lette sommerklær. Her ser dere forresten håret mitt bedre, hva syns dere? Seee så kort det er! Men for en perfekt sommerfrisyre, jeg elsker det. Nå må jeg gjøre meg klar for jobb, og finne noe å spise, jeg er egentlig ikke sulten, men spiser jeg ikke nå kommer jeg til å bli kjempesulten på jobb, og det går jo ikke. 

In reality it’s way too hot for a sweater today (finally!), but I just had to show you this. It’s a Malin-sweater, as someone at work said, I am a sucker for pink. I bought it earlier this week, but of course I had to wait until today to show it to you, because weekend is starting today! I would love to wear it to work later, but that will be way too hot, you can’t wear anything else than light summer clothes there now. Here you can see my hair better by the way, what do you think? It’s soooo short! But what a perfect summer hairstyle, I love it. Now I have to get ready for work, and find something to eat, I’m not really hungry, but if I don’t eat now I’ll get so hungry at work, and that’s not good. 
 

HAIR READY FOR SUMMER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig er håret mitt klart for sommeren også! Etterveksten ble tatt, og håret ble kortere. Jeg husker for snart to år siden da jeg var i Tyrkia en uke på høsten, da hadde jeg hatt veldig langt hår i flere år og var ganske lei, men den ferien tok kaka, og jeg vurderte seriøst å klippe av håret der og da med en kjøkkensaks. Jeg vasket jo håret nesten hver dag siden jeg hadde badet og svettet, og håret mitt var bare all over the place, det var floker og rett og slett kaos. Heldigvis ventet jeg til jeg fikk frisørtime med å klippe håret da, men det tok ikke lange tiden etter ferien før jeg dro til frisøren og fikk klippet av en hel del med hår. Derfor tenkte jeg at jeg skulle klippe håret mitt ganske mye før vi drar på ferie nå, så slipper jeg alt det stresset med langt hår, det blir ikke like varmt, og jeg trives rett og slett veldig godt med litt kortere hår. Dere får selvfølgelig se litt bedre bilder i løpet av de neste dagene, nå ser jo dere det ikke forfra. Jeg er iallefall kjempefornøyd, og føler meg så klar for ferie!

I dag begynte jeg å pakke, og det var lettere sagt enn gjort. Jeg vil helst bare ha med hele sommergarderoben, og alle skoene mine, men det går jo ikke akkurat. Så jeg prøver å begrense meg litt, og jeg har også planlagt antrekk og tatt bilder av de slik at det blir lettere å finne frem når jeg er der. Jeg er iallefall godt på vei med pakkingen, så får jeg fortsette litt i morgen og ta resten på søndag. Nå skal jeg snart dra til byen for å ordne litt til ferien, og så blir det jobb til i kveld. Og jeg vet forresten ikke hva som har skjedd med headeren og bildet på siden her, det må jeg prøve å finne ut i kveld. 

My hair is finally ready for summer too! My roots are blond again, and my hair is shorter. I remember almost two years ago when I was in Turkey for one week in the fall, my hair had been long for several years and I got pretty sick of it, but that vacation just did it for me, and I seriously considered cutting my hair of there and then with kitchen scissors. I washed my hair almost every day because I was swimming and sweating, and my hair was just all over the place, with tangles and just CHAOS. Luckily I waited until I got an appointment with my hair dresser to cut my hair, but it didn’t take long after my vacation until I cut off a whole lot of hair at the hair dresser’s. So that’s why I thought I would cut my hair pretty much now before we go on vacation, so I won’t have to deal with all the stress that comes with long hair, it won’t be as warm, and I just simply like having shorter hair so much. I will of course show you better photos the next couple of days, cause now you can’t see it from the front. I’m so happy with it, and I feel so ready for a vacation!

Today I started packing, and it was much easier said than done. I would like to just bring my entire summer wardrobe, and all my shoes, but obviously I can’t do that. So I’m trying to limit myself for a bit, and I have planned outfits and taken photos of them so that it will be easier when I’m there. I’ve come a long way with the packing at least, so I’ll have to continue tomorrow and then do the rest on Sunday. Now I’m off to town to fix a couple of things for the vacation, and then I’m working until tonight. Oh, and I don’t know what has happened with my header and the photo in the sidebar, but I will have to try and figure it out tonight. 

FLOWERS IN THE RAIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Top Cubus / Pants Bikbok / Leather jacket Zara / Sneakers Nike Air Force 1

Det tok meg en uke før jeg i det hele tatt så på disse bildene, jeg hadde rett og slett mistet håpet etter at vi tok disse ute i pøsregnet. Men i går fant jeg ut at det var på tide å se om de gikk an å bruke, så jeg begynte å leke med redigeringen, og det endte opp med disse nydelige fargene! Jeg hadde jo bare gått ut ifra at jeg ikke kom til å kunne bruke de i det hele tatt, så det var en veldig fin overraskelse. Nå er jeg nettopp ferdig hos frisøren og skal til å dra på jobb. Viser dere resultatet i kveld etter jobb eller i morgen, det spørs hva jeg får tid til! Som dere kanskje vet er jeg ikke glad i å blogge altfor sent, haha. Ha en fortsatt fin dag ♥

It took me one week before I even had a look at these photos, I had just lost hope after we took these in the pouring rain. But yesterday I thought it was about time to take a look at them and see if I could use some of them, so I started playing around with the edit, and it ended up with these gorgeous colors! I had just assumed that I couldn’t use them at all, so it was a very nice surprise. Now I’ve just finished at the hair dresser, and I’m about to go to work. I’ll show you the results either tonight after work or tomorrow, it depends on how much time I have! As you might now I don’t like blogging too late at night, haha. Have a good day ♥
 

BOATHOUSE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit Bikbok / Kneehighs Nelly.com / Purse Alexander Wang

Denne uken er jeg bare helt i feriemodus, jeg vil helst bare dra NÅ! Men det går jo ikke akkurat, først må jeg gjennom denne uken hvor jeg egentlig har ganske mye på planen. Det er kanskje like greit, så slipper jeg å gå rundt hjemme og vente på å dra. Først på planen nå er frisørtime i morgen, og det gleder jeg meg skikkelig til. Nå sitter jeg og vurderer hvor mye jeg skal klippe, jeg er så usikker. Tror jeg skal ta endel iallefall, det hadde jo vært deilig med litt kortere nå til sommeren, og håret mitt vokser jo utrolig fort ut igjen. Jeg syns lengden jeg har nå er akkurat passe egentlig, men jeg vil ikke ha det lenger, så da må jo det naturligvis klippes. Men jeg får se hva jeg føler for i morgen, jeg kan jo mene noe helt annet da. Nei, hår altså, det er så vanskelig! Er dere ikke enig?

This week I’m in vacation mode, I really just want to leave NOW! But I can’t exactly do that, first I have to get through this week, and I actually have quite a lot on the schedule. Maybe that’s for the best, so I won’t have to go around at home and wait to leave. First up is an appointment with my hairdresser tomorrow, and I’m so excited for that! Now I’m just considering how much I want to cut it, I’m so unsure. I think I will cut quite a bit at least, it would be nicer with a little shorter hair now for summer, and my hair grows out so quickly. I think the length I have now is a good length actually, but I don’t want it any longer, so naturally I have to cut it. But I’ll see what I feel tomorrow, maybe I’m thinking something completely different then. It is so difficult making hair decisions! Don’t you agree?

 

DENIM AND HEELS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Faux fur Cubus / Top Zara / Jeans Bikbok / Purse and heels Nelly.com

Dette hadde jeg på meg da jeg var ute og spiste med jentene på fredag, jeg gjorde det enkelt med jeans og hæler. Det er alltid safe føler jeg! I dag har jeg gjort de vanlige mandagsgjøremålene, trening og fylt opp kjøleskapet til uken. Jeg prøvde å ikke kjøpe så veldig mye mat da, siden vi drar på ferie på søndag (herregud som jeg gleder meg!!), så jeg vil jo helst ikke kaste noe mat på slutten av uken. Husker dere forresten for ett par uker siden da jeg var så sinnsykt støl? Vel, denne uken er det akkurat samme treningsøktene på programmet, så jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå. Den beinøkta i dag var like ille som jeg huska den, så jeg er glad jeg er ferdig med den iallefall. Nå sitter jeg og velger ut klær til et samarbeid, og skal jeg fortelle dere en liten fakta om meg? Jeg bruker så sinnsykt lang tid på nettshopping, rett og slett fordi jeg vil sørge for at det er noe jeg virkelig vil bruke. Det er vel en positiv ting da, men jeg skulle gjerne vært like skeptisk i butikkene, der kan jeg fort være litt mer spontan siden da får jeg ta på og prøve klærne. 

This is what I wore when I was out for dinner with the girls on Friday, I did a simple look with jeans and heels. I feel like that’s always safe! Today I’ve done the usual Monday stuff, workout and filling up the fridge for the week. I tried not buying that much food though, since we’re going on vacation on Sunday (omg I’m so excited!!), so I don’t want to throw out any food at the end of the week. By the way, do you remember a couple weeks ago when my muscles were SO sore? Well, this week it’s the exact same workouts in my program, so I’m really curious to see how this will go. The leg workout today was just as bad as I remembered it, so I’m glad I have finished that one. Now I’m picking out clothes for a collaboration, and do you want to know a fact about me? I use so much time when I’m online shopping, simply because I want to make sure that it’s something I really want to use. I guess that’s a positive thing, but I wish I was this sceptical in stores too, because there I can be a little more spontaneous since I can touch and try on the clothes. 
 

WHAT IS LIFE WITHOUT TAKING CHANCES

For ganske nøyaktig to år siden (i går var det to år siden) vendte jeg snuten hjem fra New York, og skrev innlegget om at jeg hadde tatt det vanskelige valget om å avslutte skolegangen der, og flytte tilbake til Norge. I år har jeg også tatt et valg som på en måte var litt vanskelig. Jeg har i over ett år gledet meg til å gå tilbake til studiene, og etter jeg var ferdig i min stilling som butikksjef var jeg kjempegira på å starte studentlivet til høsten. Jeg ville helst bare starte med en gang, og jeg gikk og talte ned dagene til jeg endelig kunne søke på studier. Så gira var jeg faktisk. Økonomi og Administrasjon sto på førstevalg og det skulle jeg gå fordi jeg ville jobbe med innkjøp senere. Så jeg har hatt en plan klar ganske lenge nå. 

Men ting forandrer seg, og det kan forandre seg på ganske kort tid. Jeg starta endelig opp med blogginga igjen, og det er virkelig noe jeg har følt har mangla fra livet mitt det 1,5 året jeg hadde pause fordi jeg var i full jobb. Livet ble på en måte helt igjen, og jeg storkoser meg. Jeg tror endel folk har vært bekymra når jeg skulle gå fra full jobb til å plutselig ikke jobbe så mye. Men jeg fant tilbake til noe som engang betød utrolig mye for meg, og som gjør det den dag i dag også, bloggingen. Det å dele bilder, formidle, skrive om ting jeg har på hjertet, og skrive om litt mer overfladiske ting. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har vært sliten. Sliten etter det 1,5 året jeg hadde som butikksjef. Det var et enormt ansvar, og jeg hadde aldri fri. Det er kanskje to år siden sist jeg gikk skole, men jeg har ikke hatt fri. Jeg har ikke hatt friår, det kan det ikke kalles rett og slett. Og det begynte jeg å merke dette siste halvåret her, når jeg endelig fikk det lille friåret. Men jeg har også merket at det har ikke vært nok. Studier er ikke det riktige for meg nå rett og slett, jeg trenger mer tid. Tid til å finne enda litt mer tilbake til meg selv etter et år som ødela meg, og tid til å gjøre akkurat det jeg vil gjøre akkurat nå. Og akkurat nå er det bloggingen som er min lidenskap, det er det jeg vil gjøre. Jeg vil bruke dette året til å se hvor mye jeg kan få ut av denne bloggen. Det er et lite sjansespill, men hva er livet uten å ta sjanser? Og for min del ser jeg ingen poeng i å starte på studiene når det ikke er noe jeg er motivert til nå. Jeg har tenkt på det såpass lenge at jeg vet det ikke er det riktige for meg nå. 

Heldigvis har jeg støtten fra familie, kjæreste og venner også. Så heldig er jeg ♥ Nå er jeg spent på hva det neste året har i vente, og hvilke opplevelser som venter meg. Jeg har allerede opplevd veldig mye hittil i år, og jeg har mange gode minner, og nå er jeg klar for enda flere, selv om høsten ikke blir sånn som jeg originalt hadde tenkt. For det er lov å ombestemme seg, det er lov å gjøre det du føler er best for deg, og det er helt greit å ikke være ferdig med utdanningen din i starten av 20-årene. Du må gjøre det som er bra for deg, og du må jobbe hardt for å komme deg dit du vil i livet. Og hvor du vil i livet trenger du ikke nødvendigvis å vite nå, det finner du ut etter hvert. 

English translation:

I’ve decided not to go to school this fall, as this is not the right thing for me now. I really enjoy my life as it is now, and I want to continue working with my blog and Instagram, and see where it takes me the next year. It is two years since I studied the last time, but after that I had a full time job as a store manager that really took over my life, so I have only had a “gap year” these last six months. I feel like I need more than that, so that’s why I’m not starting school yet. I have experienced so much these last few months, so now I’m excited to see what’s in the store for the next months. All I know is that this is what’s right for me now, and I feel really good about the decision I’ve made. Luckily my family, boyfriend and friends support me, I’m just that lucky ♥ And just know that there’s no problem in changing your mind, and doing what you feel is best for you, and it’s completely fine not finishing your education in the start of your twenties. Do what is good for you, and work hard to get where you want to be in life. And you don’t have to know now where you want to be in life, you’ll figure that out later. 

YESTERDAYS USEMY EVENT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag ♥ Jeg har ikke startet dagen helt enda, vi har ikke spist frokost engang. Det ble ganske sent i går for vi feiret Sankthans med vennene våre, vi feirer det som regel på lørdager for det er da det store bålet tennes i byen her. Vi var forsåvidt ikke der da. I dag er jeg ganske sliten, jeg var jo ganske lenge på eventet i går, som jeg vil fortelle dere litt mer om nå! Ovenfor ser dere bildene, det var et veldig bra arrangement. Det var altså en før-lansering av en app, UseMy, som lanseres senere i sommer. Der kan du kjøpe, selge og leie klær, og de har et samarbeid med Fretex også, så du kan bruke din lokale Fretex som pick-up point, istedenfor at folk skal komme hjem til deg og hente klærne, om du ikke vil det. Jeg skal snart teste ut appen, så det gleder jeg meg til! Jeg fikk solgt de dyreste plaggene mine, så jeg tjente jo litt, og klærne som lå igjen sendte jeg med Fretex. Jeg kjøpte ett par ting også, som jeg sikkert kommer til å vise i antrekk i Spania. Det var et veldig kjekt arrangement iallefall, og det var så mye fint til salgs der! 

Happy Sunday ♥ I haven’t started the day yet, we haven’t even had breakfast yet. It got pretty late last night because we celebrated Midsummer with our friends, we usually celebrate it on Saturdays because that’s when the big bonfire gets lit in our city. But we weren’t at the bonfire though. Today I’m pretty tired, I was at the event yesterday for a long time, so I’ll tell you about that now! Above are the photos, it was such a good event. It was a pre-launch of an app, UseMy, that will be launched later this summer. You can buy, sell, and rent clothes there, and they have a collaboration with the Salvation Army too, so you can use that as a pick-up point, instead of people coming home to you and picking up the clothes, if you don’t want that. I’m testing out the app soon, so I’m excited to try it! My most expensive items got sold at the event, so I made some money, and the clothes that didn’t get sold I gave to the Salvation Army. I bought a couple items too, so I will probably show them in outfits in Spain. It was a really fun event, and there were so many pretty items for sale! 

HAPPY SATURDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fra meg ♥ Jeg tenkte det var like greit å få ut et tidlig innlegg, for det blir nok ikke mye tid senere i dag til blogging. Jeg må straks stå opp og gjøre meg klar for dagen, for det er jo tid for klessalg i dag! Tror mamma og jeg skal ta turen mellom 11 og 12, det er jo litt å ordne frem til arrangementet starter klokka 14. Det blir spennende å se hvor mange som dukker opp, og så gleder jeg meg til å se hva andre selger. Håper jeg klarer å holde meg unna godbitene selv, men det får vi se på, haha. Nå må jeg iallefall få i meg noe frokost, jeg er kjempesulten! Resten av dette antrekket får dere se i morgen eller mandag. Hva er deres lørdagsplaner?

Good morning from me ♥ I thought I’d just as well post early today, because I don’t think I’ll have much time later today for blogging. I have to get up soon and get ready for the day, because today I’m selling my clothes! I think my mom and I will go there between 11 and 12, to get ready for the event that starts at 14. It will be exciting to see how many people will show up, and to see what the other people are selling. Hopefully I can stay away from the treats myself, but we’ll see, haha. Now I have to eat some breakfast, I’m starving! I’ll post the rest of this outfit tomorrow or Monday. What are your Saturday plans?

ON A WINDY DAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
T-shirt Cubus / Coat Forever 21 / Jeans Topshop / Purse Nelly.com / Sneakers Nike Air Force 1 

Endelig fredag! Jeg har fått gjort så mye i dag, heldigvis, for jeg måtte jo finne frem klærne jeg skal selge i morgen. Ja, jeg skulle egentlig gjøre dette på onsdag, men så kom jeg meg aldri så langt, oops. Det endte opp med å ta noen timer, for jeg har endel klær liggende hjemme hos familien også, og det var visst ganske mye mer enn jeg først hadde trodd. Men nå har jeg gått gjennom alt jeg har av klær, gjort klart det som skal selges, og gitt endel til Fretex. Jeg har ikke kjempemange plagg til salgs, for jeg er så kritisk til det jeg skal selge siden det aller meste jeg ville kvitte meg med var ganske mye brukt og litt slitt, så det som faktisk blir til salgs er plagg som ikke er mye brukt og er omtrent så god som ny. Og så har jeg en veske og ett par sko jeg selger også! Mer informasjon på arrangementet her. Håper mange vil ta turen ♥ I kveld skal jeg ut og spise med jentene, så jeg må begynne å gjøre meg klar snart. Håper dere får en fin start på helgen, og ikke minst en fin St. Hans!! ♥

Finally Friday! I’ve done so much today, fortunately, because I had to find clothes I’m selling tomorrow. And yes, I was supposed to do this on Wednesday, but I never got that far, oops. It ended up taking a few hours, because I have some clothes stored at my family’s home too, and that turned out to be a lot more than I first thought. But now I’ve looked through everything I own of clothes, and the clothes I’m selling are ready, and I’ve given a lot to The Salvation Army too. I don’t have a ton of clothes for sale, because I’m so critical to what I’m selling because most of the stuff I wanted to get rid of were used a lot started getting worn out. So the clothes I actually have for sale are not used much and are basically as good as new. And I have a bag and a pair of shoes I’m selling too! Tonight I’m going out for dinner with the girls, so I have to start getting ready soon. Hope you have a great start to the weekend, and a good Mid Summer!! ♥

WHAT IT’S REALLY LIKE LIVING IN MY CITY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
… windy

Det meste av bilder jeg viser dere på bloggen min er jo bilder jeg er fornøyd med, naturligvis. Men nå tenkte jeg å vise dere hvordan flesteparten av bildene jeg tar ender opp, og det ser dere ovenfor. Jeg bor jo på kysten, så det blåser her stort sett hele tiden. Det er ikke tull engang. Jeg har jo begynt å skjønne hvordan jeg skal håndtere vinden, men det er ikke alltid det går uansett. Håper dere syns det er gøy med sånne bilder av og til også, jeg har mange flere der de kommer fra! Jeg har vært på jobb i dag, og jeg klarte å feilberegne tiden ganske mye i dag tidlig, så derfor kom ikke dette innlegget før nå. Jeg må ha vært veldig trøtt, for av en eller annen grunn klarte jeg å få for meg at jeg skulle vær klar klokka 11, når jeg egentlig begynte på jobb klokka 11. Jeg skjønte det heldigvis akkurat i tide, så rett over klokka 10 sto jeg opp, sminket meg, spiste frokost og kledde på meg, og halv 11 var jeg ute av døra. Skjønner virkelig ikke hva jeg tenkte med, men det gikk jo heldigvis fint, haha. 

Most of the photos I show you on my blog is obviously photos I’m happy with, but now I thought I would show you how most of my photos usually end up, and you can see that above here. I live on the west coast, so it’s windy here most of the time, and I’m not even joking. I have started figuring out how I can handle the wind in my photos, but it’s not always working anyway. I hope you like these type of photos too sometimes, I have a lot more where they come from! I’ve been to work today, and somehow I managed to miscalculate the time by A LOT this morning, so that’s why this post didn’t come before. I must’ve been really tired, because for some reason I was thinking that I had to be ready at 11, when I was actually starting work at 11. Luckily I figured it out just in time, so at 10 I got up from bed, did my makeup, had breakfast and got dressed, and at 10.30 I was out the door. I really can’t understand what I was thinking with, but it all went fine, haha.