THREE BEAUTY FAVORITES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er lenge siden jeg har kommet med anbefalinger til dere, og det har jo egentlig bare vært fordi jeg ikke har hatt noe å anbefale. Men nå har jeg det! Dette er produkter som jeg ikke har brukt så veldig lenge, men som allerede er store favoritter i toalettmappen. Noe litt billigere, og noe litt dyrere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det første er en strobe cream fra MAC, som er super på de dagene jeg føler jeg trenger litt ekstra glød. Som er typ hver dag nå på vinteren. Jeg påfører den i hele ansiktet før foundation, men den kan også brukes over foundation som en highlighter. Det har jeg ikke testet selv enda, men jeg kommer nok til å gjøre det når jeg skal pynte meg litt ekstra. Denne har blitt en stor favoritt og jeg føler virkelig den gir ‘det lille ekstra’ i hverdagssminken min. Siden det er MAC koster den litt, men forhåpentligvis holder den en god stund! Jeg kan oppdatere dere senere på den fronten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den concealeren er faktisk, med hånden på hjertet, den beste jeg noen gang har prøvd! Jeg hadde egentlig ikke høye forventninger til denne ettersom den er ganske billig siden det er NYX (nå skal det sies at NYX har jo faktisk ganske bra sminke), men jeg trengte en concealer da bagasjen vår var forsinket etter vi kom til Haag, så da plukket jeg bare opp denne. Den dekker SÅ bra, og jeg føler den holder hele dagen, sikkert fordi den er vannfast. Den er ganske tykk egentlig, men føles ikke kakete, og er enkel å blende ut. Nei, dere må bare prøve denne om dere føler dere trenger mer dekke, for denne er så god!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter influensaen har jeg følt meg ganske blek (fordi jeg er det…) og jeg har ikke tatt selvbruning på noen uker, så da har foundationen jeg bruker vært hakket for mørk. Istedenfor å kjøpe en ny foundation i en lysere farge, kjøpte jeg denne fra NIP+FAB som jeg bare blander inn i foundationen for å gjøre den lysere, før jeg påfører den i ansiktet! Det er jo genialt, og mer økonomisk enn å kjøpe ny foundation hver gang du er litt brunere eller blekere. Denne finnes også i en mørkbrun, hvis du har en foundation som er for lys. Jeg tar bare litt foundation på håndflaten min, noen dråper med denne oppi, og blander det med beautyblenderen siden det er den jeg bruker for å påføre foundation uansett. Genialt altså! Den er kjøpt på Cubus forresten, vi fikk inn dette merket for noen måneder siden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så der har dere mine favoritter for tiden, som hjelper veldig på huden min som ellers føles ganske døll ut på denne tiden. Og husk at huden trenger ekstra fuktighet på denne tiden av året, når det er så kaldt og tørr luft ute. Jeg prøver å være flinkere selv, men det er lett å glemme av. 

– Har du prøvd noen av disse produktene?

EN FIN HELG OG EN FIN HVERDAG

Hei dere, og god mandag! Hadde dere en fin helg? Jeg skulle egentlig blogge i går, men hadde mer hodepine så da valgte jeg heller å holde meg unna skjermen. Jeg hadde en veldig fin søndag iallefall! Matias og jeg dro hjem til svigers og plukket opp hunden for å gå tur, så vi gikk i 1,5 time til tross for at været ikke var superbra, men det var friskt og godt! Ellers var det for det meste avslapping, slik en søndag skal være. I dag har dagen bare flydd avgårde, og jeg startet dagen med en treningsøkt, som vanlig. Rett etter jeg kom hjem fikk jeg melding fra Ingrid om jeg ville være med og gå en tur med hunden hennes, så da gikk vi en liten tur ute. Deilig med en så aktiv start på dagen! Så var det bare å komme seg i dusjen og dra på butikken for ukeshandelen. Å fylle opp kjøleskapet med god mat gjør virkelig mandagene mye lettere, hehe. Nå skal det sies at mandager ikke er så ille uansett siden jeg ikke går skole, men det kan jo uansett være tungt. Jeg trives veldig godt om dagene med hvordan hverdagen min er da ♥

Nå har jeg boller i ovnen (ja, jeg har bakt, nei, jeg er ikke gravid, haha), så det skal bli digg i kveld ♥ Ser jeg egentlig burde doblet oppskriften, for disse tror jeg forsvinner gaaanske fort! Baking er definitivt noe jeg vil begynne å gjøre oftere, jeg syns bare det er så tiltak å sette igang, haha. Det ble litt kontraster til det jeg egentlig skulle gjøre i kveld; yoga. Men så fant vi ut at yogaen er flyttet til torsdag, så da ble det boller istedenfor! 

– Hva har dere gjort i dag? 

NOE DIGG TIL LØRDAGSKVELDEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn ser lørdagskvelden min ut! Pluss julebrus. Ja, det stemmer. Så lenge det fortsatt selges på butikken, drikker jeg det, hehe. Som dere ser tar jeg den helt ut denne lørdagen, som jeg gjør i helgene. Kosthold, hva er det liksom? Nå skal det sies at jeg har spist litt snacks tidligere i uka også, men det går bra. Så lenge det ikke er hver uke, haha. Jeg har hatt endel hodepine denne uken, og tror nok det er litt etter jeg har vært syk osv., men jeg håper det går over snart. Det blir derfor ikke noe video denne uken heller, men jeg satser på å komme sterkere tilbake neste uke! Nå skal jeg komme meg ut av jeansen (HVORFOR har jeg den fortsatt på meg tre timer etter jeg ble ferdig på jobb) og inn i kosebuksa, og så skal jeg prøve å finne en film jeg kan se. Håper dere koser dere i kveld!

– Hva gjør dere i kveld? 

FOR ETT ÅR SIDEN

Tenk, nå er det faktisk ett helt år siden jeg startet å blogge igjen! Nå føles det ut som jeg aldri sluttet, og det ble vel egentlig ganske fort en naturlig del av livet mitt igjen. I år er jo det faktisk hele ni år siden jeg opprettet denne bloggen, så det er jo ikke rart at den føles som en stor del av meg, og at jeg savnet det det året jeg ikke blogget. Men jeg er virkelig SÅ glad for at jeg startet igjen, og jeg føler jeg har tatt med denne bloggen på så mye kult bare det siste året! 


Første antrekkshooten jeg hadde da jeg var tilbake for ett år siden. Det var SÅ rart å stå foran kameraet igjen, haha! 

Jeg skal ikke snakke for mye om dette, for sånt hører mer hjemme når bloggen har bursdag, og det er jo ikke før i juli! Men et lite innlegg fortjente dette minijubileumet, siden det betød så mye for meg. 

I dag fikk jeg endelig besøkt fadderbarnet mitt som kom til verden for rett over tre uker siden! Han ble født den dagen jeg dro til Haag, så planen var å dra på besøk med en gang jeg kom hjem, men så var jeg jo syk i en uke, så det måtte vente. Det er helt utrolig hvor liten han er, ser jo bare ut som en liten dukke♥ Det blir gøy å se han vokse opp, og jeg skal uten tvil være den kuleste fadderen😉 Nå vurderer jeg sterkt å dra til butikken og kjøpe litt godis. Det er jo nesten helg, så litt skader vel ikke? 

– Hva har dere gjort i dag? 

EN AV DE VANLIGE DAGENE

Annonse: Innholdet sponset produkt

Jeg kom nettopp hjem etter å ha gjort noen ærender, og har nå tent masse lys i stua, så jeg koser meg skikkelig! Jeg gikk en tur i dag tidlig på rundt 40 minutter siden det er en del av treningsprogrammet mitt, og det er gjerne de “øktene” jeg har droppet tidligere. Jeg skjønner ikke hvorfor da, for det er så deilig å gå tur, og ikke minst gjør det bare godt for kroppen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sponset hårbånd fra Farmor Ingvarda

Se dette søte hårbåndet forresten! Jeg har jo et samarbeid med Farmor Ingvarda, som er en butikk her i Ålesund, og her forleden plukket jeg ut dette fine hårbandet. Samarbeidet er egentlig via Instagram, men jeg ville vise det her på bloggen også for jeg likte det så godt. Jeg gjør generelt veldig lite med håret mitt, og er dårlig på å bruke tilbehør osv., så det er noe jeg vil bli flinkere til for det er jo så fint! Dette hårbåndet er jo i velour, og dere vet hvor svak jeg er for det. 

​- Hva har dere gjort i dag? 

DEN FØLELSEN!

I dag var jeg endelig tilbake på trening, og ord kan ikke beskrive hvor utrolig deilig det var! Det er faktisk lenge siden jeg har kost meg SÅ mye på treningssenteret, og jeg ble faktisk trist da jeg var ferdig med økten og innså at jeg måtte hjem, haha. Jeg kunne jo blitt igjen lenger og gjort noe mer, men med tanke på at jeg nettopp har vært syk ganske lenge vil jeg ikke ta den helt ut heller. Det ble iallefall en veldig god økt, og nå er jeg helt ødelagt i armene. Jeg startet faktisk på et nytt program i dag som er satt opp på en litt annen måte enn det forrige, men jeg bruker samme app’en som jeg har brukt i 7-8 måneder. Den heter Sweat! 

Processed with VSCO with se3 preset

Jeg er så glad for å være tilbake nå, men jeg kommer fortsatt til å ta det litt mer med ro disse første dagene slik at jeg ikke får noe “tilbakefall” (kan man si det om influensa?). Jeg skulle gjerne dratt på yoga i kveld, men det venter jeg med til neste mandag tenker jeg. To treningsøkter første dagen blir litt i det meste laget, hehe. Nå skal jeg lage lunsj, og så må jeg stelle meg litt sånn at jeg ser presentabel ut for dagen. Ha en fin dag!

– Hva gjør dere i dag? 

SLIK ORGANISERER JEG SMINKEN MIN!

Jeg har lenge sett etter en bedre måte å oppbevare sminken min på, for hittil har jeg hatt litt på badet og litt i garderoben, og det har jo ikke vært helt optimalt. Jeg syns det er greit å ha alt samlet, for da har jeg mer kontroll. Så jeg fant ut at jeg skulle gjøre noe med det, og etter litt googling fant jeg løsningen som dere ser under! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bestilte et trillebord fra IKEA, og så kjøpte jeg små kurver på Jysk til å ha nedi, for et enklere system. Til vanlig blir det stående på soverommet, så kan jeg bare trille det inn i garderoben om jeg vil sminke meg der, eller inn på badet! Jeg er så fornøyd med denne løsningen, og syns i tillegg det var et fint lite tilskudd til soverommet! 

– Hva syns dere? 

JEG KLARER IKKE PRESTERE

Det målet mitt med daglig blogging var ingen problem å holde, helt frem til jeg fikk influensa. Slike ting skjer alltid på veldig dårlige tidspunkt, for min del på starten av året når jeg er full av motivasjon og vil gjøre alt mulig. Det gikk fint å blogge de første dagene jeg var syk fordi jeg hadde bloggmateriale, men på et tidspunkt måtte jo det gå tomt, og jeg orket rett og slett ikke noen halvskrevne innlegg om noen klær på nettet jeg syns er fine. Så da ble det heller stille her i noen dager.

Jeg hater når jeg ikke får prestert, og sånn har det altså blitt denne uken med den influensaen som ikke vil gi helt opp. Lite blogging, ingen ny video, og selvfølgelig ingen trening, som jeg nå omtrent har abstinenser etter siden jeg har savnet treningssenteret mens jeg har vært bortreist, og siden planen var å begynne på nytt treningsprogram denne uken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har altså ikke friskmeldt meg helt enda, for jeg kjenner at formen ikke er der. Jeg var på jobb i går og da merket jeg det veldig, og det gjør jeg i dag også selvom jeg for det meste har styrt på i leiligheten, og bittelitt farting ute. Så jeg holder meg på sofaen i kveld og skal ta det med ro i morgen også, og da håper jeg virkelig det holder. Denne influensaen er virkelig en skikkelig b***h. 

Håper dere har en fin lørdagskveld ♥

HVA SYNS JEG OM AMSTERDAM?

Nok en sykedag går endelig mot slutten, og disse dagene går som følger: Jeg gleder meg til å stå opp for da slipper jeg å ligge i sengen og hoste, og så gleder jeg meg til å legge meg for da slipper jeg å kjenne at jeg er syk. En ond sirkel altså, haha. Jeg føler meg iallefall bittelitt bedre i kveld, så jeg håper at jeg endelig kan ha en feberfri dag i morgen og komme meg på bedringens vei – jeg er så lei nå! Og så sliter jeg fortsatt med propper i ørene etter flyturen i går, så det håper jeg virkelig forsvinner snart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg sa jo jeg skulle fortelle litt mer om turen vår til Amsterdam! Vi var jo der bare i noen få timer siden det var surt og kaldt og jeg var syk, men det gikk fint siden det ikke var lange kjøreturen fra Haag. Så jeg har jo sett langt i fra nok av denne byen, men rakk å få noen inntrykk i løpet av de få timene. Byen er jo veldig fin, og det er jo så koselig med kanalene og de små sidegatene og koselige bygninger. Jeg ble overrasket over hvor “stereotypisk” byen er det jeg har hørt om Amsterdam, og det var bare artig egentlig. I én og samme gate fant vi liksom godtebutikk, bakeri, sex-sjapper, restauranter, og kaféer hvor du kunne røyke og spise. Stella la heldigvis ikke merke til like mye som vi gjorde da, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg merket jo at det er en helt annen kultur der enn noe jeg har sett før, og jeg satt bare igjen med følelsen av å være fascinert, egentlig. Det er en veldig interessant by som jeg gleder meg til å se mer av og lære mer om. Det er jo bare ett par måneder til neste gang jeg skal dit. Men ellers tror jeg nok jeg liker Haag hakket bedre, kanskje pga. strandområdet og promenaden der. Du får liksom både by og strand, og det har jeg alltid vært fan av!

– Noen av dere som har vært i Amsterdam? Hva syns dere?

VAKSINE?

Home, sweet home ♥ Jeg har endelig kommet meg på plass i sofaen med dyna over meg, og prioriterer nå det lille jeg har av energi på å skrive et blogginnlegg. Det tar jo egentlig ikke så mye energi å bare skrive, men jeg klarer ikke sitte så lenge foran pc-skjermen når jeg er syk. Jeg gruet meg skikkelig til å reise fra Haag i dag. Litt av grunnen fordi jeg måtte reise fra familien min selvfølgelig, men mest fordi jeg følte meg så ufattelig dårlig da jeg våknet i dag tidlig. Jeg er altså på tredje dagen med sykdom og har ikke blitt noe bedre. Influensaen har altså slått meg skikkelig, og jeg var så spent på hvordan det skulle gå å reise. Jeg overlevde åpenbart, selv om det ikke akkurat var en enkel reise. De fleste av dere vet vel hvor lite kult det er å fly når man er forkjølet? Jeg sitter nå, tre timer etter flyet landet, og venter på at hørselen min skal gå tilbake til normalt, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skulle egentlig jobbe i morgen, men fikk heldigvis byttet bort vakten min. Jeg var ganske bestemt på å jobbe, men tenkte jeg i det minste skulle gi det et forsøk å prøve å bytte vakten. Både for min egen del, og selvfølgelig for andre sin del. Jeg vet jo selv hvor skeptisk jeg er når jeg jobber med noen som er syk, og med mine hyppige nyse-/hosteanfall hadde jeg rett og slett slitt skikkelig med å betjene kunder. Nå er jeg veldig innstilt på å ta influensavaksinen til høsten, for det er virkelig ikke verdt det å ligge rett ut i flere dager. Noen av dere som har tatt den? Jeg er generelt ikke skeptisk til vaksiner, og har hørt om flere som har tatt den og ikke vært syk denne sesongen. Jeg klarer liksom litt forkjølelse, men influensa er virkelig grusomt. 

Nå må jeg legge fra meg laptopen, og fortsette å prøve å bli frisk. Håper dere er friske og raske? Vet det dessverre er mange andre som sliter med influensaen nå. Ha en fin kveld ♥