INSTALATELY #5

1. Søndagsantrekket i dag. Noe av det mest comfy jeg har hatt på meg, så herlig!
2. Stella og meg i speilet i går. Tidlig krøkes med speilbilder ja!
3. Mariell og jeg gjorde et forsøk på å være spreke på onsdag. Tok oss turen opp på Sukkertoppen, med utsikt over hele Ålesund.

4. En av mange rolige, usosiale kvelder jeg har hatt denne uken.
5. Solnedgang fra da Andrea og jeg bestemte oss for å ta et nattbad forrige uke, haha. Det var ganske kaldt ja.
6. Fikk et sunnhetskick for en gangs skyld, så Andrea og jeg hamstret frukt og…. sjokolade, haha.

7. Fikk nye venner!
8. Enda en ny venn! Sara, Andrea og jeg var ute på kjøretur da vi plutselig så dette søte pinnsvinet i veikanten.
9. En dag vi faktisk hadde sommer ute, i mai. Synd vi ikke har noen sånne dager nå…

Et knippe med bilder fra Instagram-kontoen min. Heter Malindh der.

– Er dere aktive på Instagram?

 

BOYFRIEND


(Ser ut som jeg er mye brunere på armene enn på bena, men det er nok bare lyset som gjør det, haha!)

 

Jeg har lett lenge etter den perfekte buksen i boyfriend-fit, og denne som vi har på Cubus gjorde det for meg! Likte utrolig godt passformen på den osv. I tillegg er den veldig kul både til penere sko som pumps, men også til hverdagslige sko som converse. Boyfriend jeans er utrolig kult og jeg er så glad for at jeg endelig har skaffet meg noen!

 

– Hva syns dere?
– Eier du noen sånne bukser selv?

 

THE BRAID BUNHar sett denne frisyren en del på nettet før, og i går kveld tenkte jeg å prøve den ut selv. Syns det er utrolig kult å ha fiskebensflette på baksiden, det gjør frisyren mer spennende. Resultatet mitt ble helt ok, jeg skulle tatt litt mindre hår om gangen, så hadde ikke fletten blitt så løst og den hadde vist mer. Men da vet jeg det til neste gang, og det er jo en utrolig kul frisyre!

 

– Hva syns dere?

MITT EGET LILLE OPPUSSINGSPROSJEKT

Kan jo fortelle dere én ting jeg har gjort gjennom min lille bloggpause: pusset opp rommet mitt! Helt på egenhånd til og med. Først tenkte jeg bare at jeg ville ommøblere, men så fant jeg ut at jeg kunne male også. Trodde det kom til å ta noen dager, men ble faktisk ferdig på én dag, haha. Malte ikke hele rommet da, bare der det var lilla.

 

Sånn så det ut før:
Og sånn ser det ut nå:

(Det lange speilet skal henges opp på veggen)

Jeg er så fornøyd!! Rommet er mye lysere nå, og større, siden jeg utnytter plassen mye bedre enn før.

– Hva syns dere?

UOFFISIELT TILBAKE


Neimen hei! Var vel på tide at jeg ga fra meg litt lyd her nå? Det er jo faktisk over én uke siden jeg sist skrev et innlegg, så det har vel vært en liten uoffisiell bloggpause, uten at jeg helt har visst hvorfor. Jeg har vel aldri kommet meg så langt som til nytt innlegg-knappen. Men nå tenkte jeg det var på tide, og nå begynner lysten å komme litt tilbake også. Det er jo tross alt sommerferie!! Det vil si ingen unnskyldning for å ikke ta bilder, blogge, legge ut antrekk osv.

 

Om noen skulle lure på hva planene mine for sommerferien er, så kan jeg si det er så spennende som nada. Dette er vel første sommeren på så lenge jeg kan huske at jeg faktisk ikke skal reise noen plass, men denne sommeren skal jeg jobbe veldig mye, og det syns jeg er veldig greit! Da har jeg noe å gjøre på om dagene, i tillegg til at jeg tjener penger, som jeg er veldig takknemlig for.

 

– Hva er deres planer for sommerferien?

FERDIGLIVET dere!! Kom ikke opp i muntlig eksamen i dag, så dermed har jeg ferie! Bare én skoledag igjen som er på onsdag. Jeg var så sikker på at jeg skulle komme opp i dag, men det skjedde heldigvis ikke! Så nå er jeg faktisk ferdig med media, rart å tenke på. Jeg skal nemlig ikke gå media neste år, men påbygg. Mye fordi jeg ikke aner hva jeg vil gjøre etter videregående.

Men jaja, nå skal ferien nytes fullt ut! Først med jobb i dag og i morgen

– Har du ferie nå?

NEW DESIGN

Det forrige:
Som dere forhåpentligvis ser, har jeg fått nytt design. Har vært lei av det forrige ganske lenge nå, men aldri orket å gjøre noe med det. Men igår sa Ingrid at hun kunne lage et design til meg, så det er da hun som har laget dette nye! Så nå er jeg veldig fornøyd med hvordan designet er, enkelt, men fint, akkurat sånn jeg vil ha det. Eneste er headeren som er midlertidig, jeg må få tatt nye bilder snart. Men akkurat nå er jeg syk, så det er ikke akkurat noe jeg orker for tiden. Men så snart jeg blir frisk skal jeg få gjort det!

Tusen takk, Ingrid

– Hva syns dere om det nye designet?

VERDENS HERLIGSTE

I dag fyller verdens herligste lillesøster to år ♥Jeg har virkelig ikke ord på hvor utrolig glad jeg er i denne rampejenta her. Jeg husker dagen hun ble født som om det var i går (hei klisjé), jeg har aldri vært så stolt før. Endelig var det min tur å bli storesøster! Husker de første dagene etter hun ble født, satt jeg i gyngestolen med en sovende babyStella i armene mine, og der kunne jeg sitte i flere timer i strekk. Tiden har gått så sinnsykt fort og nå har hun gått i barnehagen i nesten ett år, hopper og spretter rundt, løper frem og tilbake non stop, prater i ett sett, og elsker å gjøre ting hun vet hun ikke har lov til. Lillejenta vokser opp ♥ Og selv om hun ikke kan lese dette her, tenkte jeg likevel at jeg måtte dedikere et innlegg til henne på bursdagen. Gratulerer med dagen, Stella. Jeg er så glad i deg!