CHRISTMAS CAME EARLY

Hei, dere! Noen som er klar for desember i morgen eller? Jeg har faktisk ikke kjøpt meg adventskalender enda, det glemte jeg helt av i alt det andre av juleforberedelser her, så det må jeg ordne i morgen. Det blir vel Haribo kalender siden jeg ikke er storfan av sjokolade, hehe. Men her har julen allerede startet, i går satt jeg opp juletreet og i dag pyntet jeg det med litt hjelp fra Stella. Dere får se hele juletreet senere heller, selv om det ikke er MASSE pynt på. Bildene under tok jeg altså før det ble pyntet. Så litt tidlig jul i år, men jeg føler at i fjor var det så mye stress med tanke på jobben min at jeg klarte ikke å skikkelig nyte julen, så i år skal jeg utnytte den til det fulle! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg jobbhelg foran meg, jeg skal jobbe både fredag, lørdag og søndag, så jeg håper jeg får blogget innimellom, men det bør da være fullt mulig. I morgen er det bare en liten senvakt, lørdag er det nesten hele dagen og så julebord på kvelden, og søndag åpner vi jo så sent så da skal jeg nok også få til noe. Jeg fikk også spilt inn ukens video i dag, så den må jeg også få redigert slik at jeg får den opp i løpet av helgen! 

Noen andre som har begynt å pynte til jul?

IS IT OVER YET

Ah, denne mørketiden dere. Det er SÅ vanskelig å stå opp om dagene, og for meg som egentlig er A-menneske er det skikkelig vanskelig, for jeg står opp klokka 9 og jeg føler det er seint og at jeg har kastet bort mye av dagen, haha. Så det er jo vel ikke så ille egentlig, men herregud så jeg gleder meg til det snur igjen. Jeg føler jeg blir så lite produktiv av dette mørket, og det er jo ikke bra. Nå må jeg sette igang og få på plass det siste av klærne mine, som jeg hentet hos mamma i går. Jeg må vel kjøpe flere kleshengere også, det tar jo aldri slutt dette her, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På søndag bakte jeg brytebrød til frokost og det var SÅ godt! Nå var det lenge siden jeg har brukt kjøkkenmaskinen min, så det var godt å ta den i bruk igjen. Gleder meg til å bake masse til jul nå også, og for å si det sånn er ikke kostholdet mitt akkurat særlig bra i disse ukene før jul, men jeg håper jeg ikke er den eneste? Det er jo så mye fristende å spise og så mange digge julekaker nå, så det supersunne kostholdet får vente til nyttår. Who’s with me? Hehe.

Ha en fin dag ♥

HAIR TALK

Hei dere! Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg kom meg endelig på trening igjen i dag, nå var det noen dager siden sist siden jeg plutselig har mistet helt motivasjonen igjen. Sykt kjedelig og jeg håper virkelig den kommer tilbake igjen snart! Det var ufattelig tungt i dag da, men jeg må jo bare fortsette, så kommer den nok tilbake ganske snart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å snakke litt hår i dag, for nå er det faktisk fem måneder siden sist jeg var hos frisøren, og det er veldig lenge siden sist jeg har gått så lenge uten å gjøre noe med håret mitt. Jeg klipte jo håret mitt ganske kort til sommeren, sist jeg var hos frisøren, og det var så deilig med kortere hår da, men nå trives jeg veldig godt med lengden som jeg har nå! Jeg syns liksom den er perfekt, ikke for kort og ikke for langt, men hvor mye lenger jeg klarer å gå uten å klippe meg vet jeg ikke. 

Som dere ser har jeg fått en ganske lang ettervekst nå, og jeg vet ikke om dere er enig, men jeg syns egentlig ikke etterveksten min er noe stygg? Nå kan det hende jeg er litt blind på mitt eget hår og syns det er kjempestygt når jeg ser tilbake på disse bildene om ett år, men akkurat nå syns jeg egentlig håret mitt ser ganske bra ut! Jeg håper jo selvfølgelig at jeg klarer å gå mye lenger uten frisørbesøk, for tidligere tenkte jeg at jeg måtte dra før jul, men enn så lenge føler jeg ikke noe behov for det heldigvis, for det har jeg egentlig ikke penger til nå uansett. Og så er jo det egentlig fint å være litt mørkere i håret på vinteren, eller hva tror dere?

NO MAKEUP NEEDED

Sponset behandling

I dag var jeg endelig tilbake hos RÅ4 for å fikse bryn og vipper, og denne gangen i det nye lokalet! Flinke Marte åpnet salongen i nytt lokale i dag og der har det blitt kjempefint, som dere kan se litt på bildene under! I dag var jeg veldig spent for jeg skulle prøve noe jeg aldri har prøvd før, nemlig vippeløft! Hvis du ikke har hørt om det før er det altså en behandling for å bøye vippene dine, som varer i flere uker. Vippene mine har ikke mye bøy fra før av, og jeg føler at når jeg bruker vippetang har vippene falt ned igjen før jeg har rukket å påføre mascaraen, så jeg var veldig spent på denne. Dere ser før- og etterbilder under her, og resultatet var jo bare helt sykt! Jeg hadde aldri trodd det skulle bli SÅ bra, og hun farget jo de også så nå føler jeg ikke at jeg trenger mascara engang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bryna ble også fikset og farget, så nå er de også “on point” igjen, hehe. Sist hun farga de tok det to måneder før jeg begynte å bruke litt brynsminke igjen, så det varte jo utrolig lenge! Så deilig å ha fine bryn og vipper nå ♥ Og jeg kommer ikke over at det faktisk er mine egne vipper, de er jo så lange og fine! Vippeløft og farge tar ca. én time, og behandlingen koster 750 kr. Det er faktisk en av de billigste prisene på vippeløft i Ålesund, og det er jo helt sykt med tanke på hvor utrolig bra resultatet ble! 

Siden RÅ4 nettopp har åpnet i nytt lokale har hun satt igang en konkurranse på Facebook hvor du kan vinne en fin goodiebag med produkter fra Maria Åkerberg, som er det merket hun bruker i behandlingene sine. Konkurransen finner dere her, og om dere vil vite mer om behandlinger eller booking finner dere det på Facebooksiden her

MANDAGENS HØYDEPUNKTER

Mandager er jo som regel en dag folk misliker og ikke ser frem til, og det er jo forståelig ettersom helgen er over, og du har en ny uke med mest sannsynlig jobb eller skole foran deg. I dag tenkte jeg derimot å prøve å vinkle denne dagen til å bli litt mer positiv, og dette er ting jeg faktisk liker med mandager:

♦ Ukeshandelen! Jeg syns det er skikkelig digg å fylle opp kjøleskapet med mat på mandager, for mat er jo alltid et høydepunkt. Vi planlegger middager og handleliste på søndager, så da handler vi alt vi vil spise frem til fredagen. Da tar vi en ny liten handel siden vi vil spise litt bedre i helgen, og så er jo selvfølgelig snack essensielt, og det overlever ikke her om vi skal ha det fra mandagen av. 

♦ Å sjekke treningsøktene for uken! Jeg bruker jo Sweat-appen til Kayla Itsines, og hver mandag blir appen oppdatert med ukens treningsøkter, og jeg er alltid like spent på hvordan øktene ser ut for uka. Jeg er så glad for at jeg har et så variert treningsprogram, og ikke minst at de allerede er laget for meg, alt jeg må gjøre er å utføre de. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♦ TV-programmet! Er det bare jeg som føler det går mye bra på tv-en på mandagskvelder? For noen uker siden hadde jeg tre serier som gikk samtidig på mandagskvelder, så det var litt av et luksusproblem. Nå er det mest Farmen jeg ser frem til, men jeg så nettopp at årets sesong av Masterchef USA starter på TV3 i kveld også! 

♦ Mulighetene! Selv om det er kjedelig at helgen er så langt unna, er det også litt deilig å ha en hel uke foran seg. Man kan påvirke mye selv av hvordan den blir, og selv liker jeg å lage en liten plan på ting jeg vil/må få gjort, og planer for uken. Har jeg skrevet det ned føler jeg meg enda mer forpliktet til å få det gjort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva liker dere med mandager? 

SKIKKELIG UT AV KOMFORTSONEN

God søndag dere ♥ Jeg kom på at jeg har jo ikke lagt ut denne ukens throwback, og nå har vi altså kommet oss til midten av april, hvor jeg var på tidenes tur som var skikkelig ut av komfortsonen min. En av mine favorittbloggere, Janni Delér, arrangerte bootcamp i Marbella i en uke, og det meldte jeg meg på og dro alene. Jeg var skikkelig spent og ante ikke hva jeg skulle forvente, men det var virkelig en helt fantastisk tur, og vi var en skikkelig bra gjeng der som kom kjempegodt overens! Veldig kjekt å møte andre fra andre steder i Europa, og vi har fortsatt kontakt her og der. Det er en tur jeg savner skikkelig, og så var jo det veldig kjekt å bli kjent med Janni også, selv om hun dessverre var syk store deler av bootcampen. 

Det er virkelig en tur jeg aldri kommer til å glemme, og vi bodde jo på en fantastisk fin spa-resort også. Fire ulike treningsøkter om dagen, masse god, sunn mat, og masse sosialisering og latter. Jeg er så utrolig glad for at jeg dro på denne turen og ble kjent med så mange fine folk ♥

TANKER PÅ EN SEN LØRDAGSKVELD

Jeg har egentlig en viss tidsramme jeg vil holde meg innenfor når det kommer til blogging, og dette er egentlig altfor sent for min smak, men så har det vært så utrolig dårlig blogging fra meg de siste ukene, og oppimot ingen mer personlige innlegg. Så da tenkte jeg at dette kunne være et bra tidspunkt å skrive et innlegg fra hjertet, selv om det sikkert blir veldig få som leser det på denne tiden av døgnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg sitter for øyeblikket i sofaen i stua vår, i vår nye leilighet. Det er fortsatt en merkelig følelse, og jeg lurer litt på når det kommer til å føles vanlig ut, og når jeg kommer til å slutte å tenke på hvor takknemlig jeg er for leiligheten. Jeg håper det aldri skjer, for takknemlighet er en viktig følelse, men jeg vet at ting etterhvert blir så “normalt” at man slutter å tenke over det. Det skjedde jo da jeg flyttet til New York, og den siste tiden der borte tok jeg dessverre ting veldig for gitt. For bare noen måneder siden hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å eie en leilighet på slutten av dette året, og her sitter jeg da. Med et stort boliglån, men med en fantastisk leilighet sammen med han jeg elsker. Og jeg føler meg så heldig. 

Vi har bodd i kjelleren til foreldrene hans i ca. 1,5 år, og det har gitt oss muligheten til å spare til leilighet, og leve et veldig godt liv. Vi er så heldig som har fått gjøre det, og selv om det til tider har vært frustrerende å for eksempel dele bad med flere, har det jo vært veldig fint også. Jeg har nok kommet mye nærmere min svigerfamilie enn det man vanligvis gjør når man er på besøk titt og ofte. Og ikke minst dager det har vært et skikkelig ork å lage middag, og de har kommet ned og spurt om jeg vil spise middag med de. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er jo ekstra stas med sin første leilighet, og jeg finner meg selv i å smile av små ting som at vi i går tok fredagstacoen foran tv-en, eller når vi lager handleliste for den kommende uken, eller når jeg står opp og det lukter kaffe i hele leiligheten fra da Matias sto opp og det faktisk lukter godt, til tross for at jeg hater smaken av kaffe. Og at det er så fint å ha familien min på besøk her, selv om det fortsatt føles rart at de er på besøk i mitt hjem, og ikke omvendt. 

Jeg vet ikke om det er mange av dere som leser dette som sparer til bolig selv, isåfall vet jeg veldig godt hva dere går gjennom, men det er verdt det til slutt, selv om det kan føles ut som en evig lang prosess. Vær flink å spare, men ikke glem å leve litt også, det er viktig det og ♥

ET LITE HINT AV JUL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God torsdag! Ukene flyr bare forbi, og det var ikke før i går at jeg innså at desember er neste uke?? Jeg har gått og trodd at det er to uker til, men nei. Jeg ble litt stressa da jeg fant det ut, men det går fint. Jeg må kjøpe inn litt julepynt så jeg får litt julestemning i leiligheten, men det blir ikke så veldig mye dette året siden jeg ikke har så veldig mye penger å rutte med etter alt vi har måttet kjøpe til leiligheten. Men litt skal det bli, og som dere ser på bildene er det litt jul her allerede. Jeg kjøpte noen juleputer på Kremmerhuset forrige uke siden jeg måtte ha puter til sofaen uansett, og syns disse var veldig fine ♥

Nå må jeg straks ut døren for å ta meg av noen ærender, og i løpet av dagen skal jeg skru enda litt mer møbler. Vi fikk pakken vår fra Ikea i går, så nå blir det helt orden her når vi får opp det siste av oppbevaringsplass. I morgen er det jo Black Friday (som det forsåvidt har vært hele uken i de fleste butikker…), så jeg begynner tidlig på jobb igjen siden senteret åpner klokken 07. Regner med det blir minst like mye galskap som tilbudsdagen får to uker siden, hehe. 

Hva gjør dere i dag? ♥

TIRSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag slet jeg skikkelig med å stå opp siden det var altfor godt og varmt under dyna, men jeg kom meg uansett opp rundt klokka ni, så det var jo egentlig ikke så ille. Jeg merker det er mye lettere å stå opp her i leiligheten enn det var før, og jeg tror mye av grunnen er at vi ikke lenger har tv på rommet. Det var liksom så lett å bare bli liggende å se på tv en stund før jeg sto opp, men det går jo ikke nå heldigvis, hehe. Og så er det godt å kun bruke soverommet til nettopp soving, og ikke ha en TV der inne, jeg føler jeg sover mye roligere, om det gir mening. 

Nå har jeg fylt opp fryseren med gode proteinrundstykker, det er jo faktisk flere måneder siden jeg laget de sist, og de er jo kjempegode! Det er bare å google proteinrundstykker med cottage cheese om dere vil ha oppskriften, det er massevis av oppskrifter der ute. Jeg er så motivert til matlaging og baking nå som jeg har oppvaskmaskin, og det høres sikkert rart ut for dere, men når man ikke har det blir liksom alt av matlaging så ork, haha. Snart skal jeg ta meg turen på trening, jeg tenkte å prøve ut en gruppetime som heter Body Balance, som visstnok skal være en blanding mellom yoga, tai chi og pilates, så det blir spennende! 

Hva har dere gjort i dag? ♥

FLYTTEVLOG #2 – VI HAR FLYTTET INN

Her er den siste flyttevloggen! Skulle gjerne laget flere men nå har jo vi flyttet inn, hehe. Jeg vet ikke hvor interessant dere synes dette er siden det bare ble mange små klipp over flere dager, men vi har jo vært så opptatt med nettopp flyttingen at jeg har glemt å ta frem kameraet. Men dere får jo se litt fremgang i videoen da, og nå har jo vi faktisk bodd her i noen dager. Det føles fortsatt veldig merkelig ut, og det er rart å tenke på at dette er hjemmet vårt, det tar jo litt tid før det vil føles ut som det. Vi skal henge opp litt forskjellig på veggene etter hvert også, da blir jo det enda koseligere! 

Nå tenker jeg å hoppe i pysjen og kjøre på med ansiktsmaske og skrubb mens jeg venter på finalen av Ungkaren Australia. Etter disse flytteukene er jeg desperat etter litt selvpleie, for huden min har ikke vært fornøyd! Så nå skal jeg kose meg skikkelig i kveld, og det håper jeg dere også gjør ♥