SELVFØLGELIG SKJEDDE DET NÅ

Hei, dere! Jeg har ikke så mye å komme med til bloggen i dag, jeg har nemlig vært i veldig dårlig form i dag, og begynner å bli forkjølet. Jeg håper virkelig dette er noe kortvarig, for jeg har ikke tid til dette nå. Er det ikke typisk at det skjer når man ikke har tid? Det er liksom så lite som har skjedd de siste ukene, og nå plutselig når det er to uker til vi overtar leilighet, da skal det skje. Det var sikkert ikke så lurt at jeg dro på trening i dag tidlig da, men jeg hadde så lyst og jeg hadde avtalt med Ingrid, så jeg ville ikke droppe det. Etter det måtte jeg dra og ordne nye vinterdekk til bilen min, jeg har vært så bekymret for å plutselig våkne opp til glatte veier eller snø, men nå er det i orden iallefall. Men nå skal jeg ta det med ro, og jeg får bare gjøre det samme i morgen også, så håper jeg virkelig det går over etter det. 

Det blir nok en del leilighetssnakk fremover, men jeg håper det er greit for dere og at dere liker å lese om det, det blir jo naturlig for meg å skrive om når det er så aktuelt i hverdagen min nå. Jeg ser en del på maling for tiden, da spesielt til soverommet. Jeg vil ha lyse vegger ellers i leiligheten, men på soverommet kunne jeg egentlig tenke meg en litt mørkere farge! Den jeg er mest nysgjerrig på er den oppe til høyre, Jotun sin Green Marble (alle på bildet er forresten fra Jotun), jeg syns den ser så fin ut! Men det er jo ufattelig mange farger der ute, så jeg tror jeg må ta meg en tur i butikken og se på de en dag, og så får vi bare prøve ut litt når vi overtar leiligheten. Det er jo ikke sikkert fargen er så fin til gulvet for eksempel. Men jeg er virkelig gira på en mørkere farge på soverommet, det tror jeg blir veldig behagelig. 

Håper dere har hatt en fin mandag ♥

HELLO HALLOWEEN

Hei dere, og god søndag! Det føles ut som en lang dag dette, siden klokken er stilt bak en time. Helt greit for min del, og i natt sov jeg endelig veldig godt, det har jeg ikke gjort de siste nettene. Det ble stille her i går, men jeg var stort sett opptatt hele dagen, og er det en dag jeg tar meg fri her så er det lørdager, siden det er så få som er inne og leser da uansett. Jeg var på Halloweenvors på kvelden, så det var veldig hyggelig, men det ble heldigvis en tidlig kveld, for jeg var så knekt etter å ha våknet klokken 07 på morgenen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har dere kostymet mitt! Det ble veldig enkelt i år, jeg lånte litt leopardtilbehør med mamma, og sminket meg til det. Jeg syns faktisk looken ble veldig kul da! Det er ingen grunn til å kjøpe dyre kostymer, man har som regel alltid noe i klesskapet som kan brukes. Var det mange av dere som feiret Halloween i går også eller? Syns alltid det er så gøy å se hva folk kler seg ut som. 

Nå skal jeg snart ta turen til treningssenteret, det er etterlengta kjenner jeg, og nødvendig på en søndag. Ha en fin dag ♥

FIRST THROWBACK OF THE YEAR

Det er så mye som har skjedd dette året, og siden det bare er litt over to måneder igjen av dette året (!!) tenkte jeg at jeg kunne begynne å se tilbake på året som har gått med ett throwback-innlegg i uken, hva tror dere om det? Får bare håper jeg husker det, hehe. 

Den første store hendelsen var faktisk at jeg startet å blogge igjen! Det var ett og et halvt år siden siste jeg hadde blogget, så jeg var ganske nervøs for å starte igjen, men det er definitivt det beste valget jeg har tatt i hele år. Det var en del av meg som manglet den tiden jeg ikke blogget. Heldigvis ble det tatt veldig godt imot at jeg startet å blogge igjen! Jeg er spesielt glad for det nå når jeg har så mye å se tilbake på. Bildene ovenfor var de første jeg tok til mitt lille “comeback”, da var det mildt sagt uvant å stå foran kameraet igjen. 

Nå sitter jeg uten følelse i halve ansiktet, jeg har nemlig vært hos tannlegen. Det var litt heftigere enn jeg hadde trodd å borre tre hull, men nå er jeg iallefall ferdig, og har bare ett lite igjen som jeg skal ta neste uke. Senere drar jeg hjem til familien, Kjetil er hjemme i helgen, og nå har jeg uansett ikke vært der på noen dager, så det blir koselig ♥

Ha en veldig fin fredag ♥

EN ROLIGERE DAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere ♥ Jeg har ikke hatt så mye å skrive i dag, rett og slett fordi jeg har gjort veldig lite. Jeg var helt utslitt i går kveld etter en dag med mye følelser, og det siste døgnet føltes bare ut som en eneste stor tåke, så jeg bestemte meg for å ta det helt rolig i dag og komme meg litt igjen. Jeg skjønte ikke helt hvorfor jeg våknet av meg selv litt over halv 7 da, men etter ett par timer sovnet jeg igjen en liten stund, så det var godt. Jeg har brukt litt tid i dag på å se på litt interiør på nettet, bare for å se litt på utvalget der ute. Vi har jo ikke tenkt å kjøpe noe før vi overtar leiligheten og får se og målt opp hva vi skal ha, men jeg koser meg likevel med å se på utvalget der ute og møblere litt i hodet. Og så kommer jeg hele tiden på sånne småting som skittentøyskurver og avfallssortering, haha. Men vi har jo ingen hast, det er bare jeg som helst vil flytte inn I DAG ♥ Jeg får heller prøve å nyte de siste dagene før vi blir gjeldsslaver, hehe. 

Det har blitt lite bevegelse på meg i dag med andre ord, siden jeg for det meste har sittet foran skjermen, og jeg merker at det liker jeg egentlig ikke. Så jeg angrer litt på at jeg ikke dro på trening i dag, for der koser jeg meg virkelig for tiden. Men i morgen blir det trening igjen, og neste uke skal jeg mest sannsynlig melde meg inn i nytt treningssenter! Jeg har fortsatt medlemskapet der jeg går nå en liten stund til, men jeg ble så gira på nytt da jeg var der i går. Det ligger faktisk i gåavstand til den nye leiligheten, i tillegg til at de har yoga-timer der, og det er jo så bra trening! 

Hva har dere gjort i dag? 

UKENS VIDEO!

God kveld dere ♥ Nå er jo det ganske sent på kvelden, men jeg følte for å stikke innom en liten tur før jeg legger meg. Det har jo skjedd veldig mye i dag så jeg har ikke rukket å skrive noe før nå! Tusen takk for alle gratulasjoner på leiligheten, det har ikke helt gått opp for meg enda at det skjer. Jeg var en tur på trening med fine Ingrid etter jeg publiserte det forrige innlegget, for jeg tenker å begynne på treningssenteret hun går på! Så det var jo veldig koselig, og slitsomt selvfølgelig, det ble en veldig bra økt! En stund etter jeg kom hjem kom Matias og svigerfamilien min hjem fra jobb, og da dro vi ut og spiste middag for å feire, og så spiste vi litt is når vi kom hjem. I kveld var jeg i byen og spiste burger med Caroline og Louise, så det ble på en måte en liten feiring der og, selv om dette var planlagt før vi hadde kjøpt leilighet, hehe. Så dette har vært en veldig fin dag, men nå er jeg helt utslitt etter alt som har skjedd, så nå blir det rett til sengs. 
 

Her er denne ukens video, jeg bestilte litt sminke fra Makeupmekka (ikke reklame), og testet den ut for første gang foran kameraet! Håper dere liker videoen, og så snakkes vi i morgen ♥

LYKKERUS

I dag skjedde det endelig, vi har kjøpt oss leilighet!! Jeg klarer fortsatt ikke å tro det, det er kun en halvtime siden budet vårt ble akseptert. Budrunder er virkelig noe av det mest nervepirrende altså, jeg er bare et vrak hele tiden, og tiden har aldri gått så sakte som den halvtimen etter jeg la inn budet! Ovenfor ser dere ett par bilder fra annonsen, og ja, der er garderoberom!! Jeg var solgt da jeg så det på visningen i går, haha. 

Det er faktisk overtagelse allerede 13. november, så ting skjer veldig fort altså! Nei, dette er bare en lykkens dag, og jeg føler meg helt i tåka nå, så jeg tror ikke jeg skal skrive noe mer. Vi snakkes sikkert senere i dag da. Ha en fin dag!! ♥

SOMETHING NEW FOR THE EARS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Øredobber herfra (adlink)

God kveld dere ♥ Jeg kom nettopp hjem fra en liten tur til byen med Caroline og Louise for å se på litt diverse til Halloween, og så satt vi en liten stund på kafé med noe godt å drikke. Jeg tenkte jeg måtte vise dere litt bedre disse øredobbene som jeg viste i innkjøpsvideoen min forrige uke, disse er så fine! Jeg har lenge sett etter noen “statement earrings” for det har jo virkelig vært i vinden, og jeg bruker for det meste enkle øredobber ellers, så da jeg fant disse på Nelly måtte jeg bare slå til! Jeg syns de var kjempefine og perfekt for å sprite opp et antrekk til spesielle anledninger. Det var uvant å ha noe tyngre på ørene da, men det er nok bare tilvenning tenker jeg. Gleder meg iallefall til å få brukt disse ♥

COMING SOON

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holdt på å glemme at jeg hadde en video som jeg redigerte ferdig i helgen, så den legger jeg ut her i dag eller i morgen! Føler meg i siget for tiden med videoer altså, hehe. Ellers tenkte jeg kanskje på om jeg skal gjøre den neste vloggen min på norsk, bare for å ha gjort det også. En av de største grunnene til at jeg gjør videoene mine på engelsk er rett og slett at jeg ikke synes dialekten min er spesielt fin å høre på, og selvfølgelig for å nå ut til flere. Men det å vlogge i public er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre noe særlig av her uansett, fordi dette er en veldig liten by og det hadde vært veldig ubehagelig. Så det setter jo meg litt tilbake, men det får bare være. 

Jeg var lite motivert til trening i dag fordi jeg var så støl, men det ble en veldig bra økt uansett! Føler det går veldig bra med treningen for tiden, og jeg er jo faktisk på uke 22 av programmet mitt nå. Tror aldri jeg har fulgt et program så lenge før, men jeg digger det jo så da ser jeg ingen grunn til å slutte! I morgen skal jeg teste ut et nytt treningssenter også siden medlemsskapet mitt snart går ut der jeg er nå, og jeg begynner å gå litt lei av det. Så det blir spennende å se om det blir det nye senteret jeg melder meg inn i! 

Ha en fin dag ♥

DETTE HADDE JEG IKKE FORVENTA

Om dere leste innlegget jeg skrev forrige uke om noen anbefalinger, så dere at jeg anbefalte en app som heter Too Good To Go. Det er en app der du får opp spisesteder i nærheten der du kan plukke opp en “forundringspakke” i slutten av dagen f.eks. med ting de da har til overs, som du kan kjøpe istedenfor at det blir kastes. For eksempel legger hoteller ut slike ting etter frokost, lunsj og middag, som du da kan kjøpe! Siden det er mandag tenkte jeg at jeg ville kose meg litt, så da testet jeg ut denne appen for første gang! Så i kveld rundt stengetider plukket jeg opp denne forundringspakken, som jeg hadde betalt 45 kr for via appen, og jeg hadde egentlig bare forventet en liten bakepose full av noen godsaker, men herregud så mye mer jeg fikk! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk en stappa full handlepose med masse godt, og alt dette fikk jeg altså for 45 kr! For et fantastisk konsept! Jeg fikk et helt brød, en boks med pastasalat, to kakestykker, en pose med søtbakst (som skolebolle og wienerbrød), en pose med ferdigsmurte rundstykker og wraps, og en pose med ulike rundstykker. Hvor mye mat er ikke det liksom? Jeg dro innom mamma en tur så fikk hun plukke ut litt, og så var det en veldig fornøyd kjæreste da jeg kom hjem med denne posen, haha. Nei, denne appen er genial altså, og jeg vil anbefale dere også å laste den ned! 

SÅ FORT KAN DET SNU

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går følte jeg meg så utrolig sløv, og jeg ble bare sittende hele dagen og se på TV. Det var veldig deilig, men jeg kjente at kroppen min kunne trengt litt bevegelse også, men jeg klarte bare ikke å komme meg opp. Jeg hadde liksom 700 skritt da det begynte å nærme seg kvelden, og det er faktisk krise. Men plutselig begynte jeg Matias å snakke om å dra på trening, og jeg bare “JA!!” så da slengte jeg meg på og fikk fullført en ganske god økt. Herregud så mye bedre jeg følte meg da, og plutselig hadde jeg gått fra 700 skritt til 7000, haha. Rart hvor fort dagen kan snu altså, selv om dette var helt i slutten av dagen.

I dag ble jeg vekt bittelitt tidligere enn jeg hadde planlagt å stå opp, av noen snekkere som holder på med noe arbeid i øverste etasjen her. Det var jeg ikke helt mentalt forberedt på denne mandagen, men det er faktisk helt greit om det blir sånn hver dag nå for jeg liker jo å stå opp tidlig og få mest mulig ut av dagen. Nå kom jeg hjem fra trening for en liten stund siden, og må snart komme meg i dusjen og så få ryddet og ordnet litt her. 

God mandag til dere ♥