THE LAST ONE THIS MONTH


Jakke Topshop
Strikkagenser Gina Tricot
Skjerf Bik Bok
Skjørt Cubus
Sko Dr. Martens

God mandag, dere! Nå er dagens antrekk byttet ut med treningstøyet, klar for ukens første økt. Herlig! Er veldig sliten etter dagen, som alle andre skoledager, men det blir godt å få trent litt. Det pleier å gjør seg selv om jeg er sliten. Har sinnsykt mye skolearbeid som skal gjøres/leveres frem til onsdag, men har heldigvis gjort unna det meste. Jaja, håper alle har hatt en fin mandag, selv om det, utifra responsen på forrige innlegg, ikke er favorittdagen deres!

– Hva syns dere om antrekket?

HVORDAN GJØRE MANDAG TIL EN BRA DAG

Dette innlegget er en repost av et innlegg jeg skrev for snart ett år siden. Har fått noen nye lesere siden da, så tenkte jeg kunne poste det igjen! Jeg har ikke redigert på det, derfor kan det virke litt merkelig enkelte ting som er skrevet, eller hvordan jeg skal forklare det.

Mange her er kanskje som meg og liker egentlig ikke mandager? Eller er jeg alene? Ser og hører hvertfall mye klaging hver mandag på hvor kjip denne dagen er, og det kan jeg jo forstå. Det er første dagen etter helgen, du må stå opp tidlig og er derfor mest sannsynlig veldig trøtt også. Det føles ut som det er så lenge til helg, og det er rett og slett en skikkelig kjedelig dag.

De siste ukene har jeg hatt det sånn. Jeg har bare gått utifra med en gang jeg står opp at dette blir en skikkelig dårlig dag, og da har det jo automatisk blitt sånn også. Forrige mandag hadde jeg en ekstra dårlig dag, men etter det fikk jeg bare en “åpenbaring” om at jeg må endre på dette og at det ikke kan fortsette sånn. For du kan faktisk gjøre dette til en bra dag selv. I går kveld satt Andrea og jeg med en skikkelig bra innstilling til hvorfor dette skulle bli en bra dag, og det hjalp faktisk skikkelig! Så da tenkte jeg at jeg kunne komme med noen tips, med hjelp fra Andrea, til hvordan dere også kan gjøre mandager til en bra dag:

Bestem deg dagen før at at mandagen skal bli en bra dag. Dette er faktisk veldig viktig, det hjelper hvertfall veldig mye for meg. Jeg gikk og sa til meg selv i går kveld at dette skulle bli en bra dag, og tenkte det før jeg la meg. Da våknet jeg automatisk med en bra innstilling!

Hør på glade sanger! Vet ikke med dere, men sanger gjør utrolig mye på humøret mitt. Så hør på sanger som gjør deg i godt humør, det hjelper virkelig på humøret og innstillingen!

Se morsomme videoer! Anbefaler for eksempel denne:

Vet ikke med dere, men de zebraene; ler like mye hver gang jeg!

Se ting i et nytt perspektiv! Har du en dårlig dag så kan ting irritere deg mye lettere enn hvis du har en god dag. Så om noe irriterer deg, enten ignorer det, eller prøv å se lysere på det. Fokuser på det positive!

Snapchat! Om du har snapchat, send stygge bilder av deg selv til dine beste venner, og få de til å gjør det samme til deg! Får deg garantert i bedre humør!

Lag en liste med ting du ser frem til, så kan du se på den og alt du har å glede deg til!

Planlegg noe med vennene dine! Planlegg helgen for eksempel, eller kanskje noe dere kan gjøre en annen helg eller i juleferien? Kanskje en hyttetur? Så får du flere ting å sette på listen med ting du ser frem til også!

Se på gamle bilder. Se tilbake på minner med venner og familie, kanskje bilder fra sommerferien? Jeg syns hvertfall alltid det er gøy å se tilbake på gamle bilder!

Dette bildet av Andrea og meg får meg alltid til å smile!

Når jeg tenker over det så trenger ikke dette å bare gjelde mandager, men ha disse tingene i bakhodet hvis du har en dårlig dag. Så folkens, la dette bli en BRA dag! We can do this!

– Liker du mandager?

THROWBACK THURSDAY


Siden det er 2 grader ute nå, benytter jeg “throwback thursday” til å se tilbake på sommeren, da Sara og jeg hadde en liten shoot på stranden!


Sykt sliten nå etter jobb og skole, så etter jeg har vasket badet skal jeg bare legge meg. Vet bloggingen har vært så som så i det siste, men tiden strekker ikke alltid helt til. Håper det går fint!

– Hva syns dere om bildene?

CORAL CRUSHIsadora Coral Crush.


Jeg er helt for å bruke farger på neglene også på høsten, så denne som var favoritten min i sommer har jeg ikke tenkt å la ligge i skuffen i høst og vinter. Jeg elsker disse neglelakkene, og når du tar på neglene kjennes det ut som sukker (derav navnet sugar crush, hehe), kjempekult! Den var ikke vanskelig å fjerne heller, som det ofte kan være med sånne type neglelakker, så det var jo et pluss! Ganske sikker på at de fortsatt er i butikkene hvor det ikke har blitt utsolgt, på vanlige butikker som selger sminke, for eksempel Cubus, hehe.

– Hva syns dere om neglelakken?

WHEN OBLIVION IS CALLING OUT YOUR NAME

Har hatt den ultimate “slappe-av-kvelden” i kveld, sååååå deilig! Hver dag nå har jeg et eller annet skolearbeid å jobbe med, så når jeg først ikke har noe så må jeg bare benytte sjansen og bare slappe av. Var ferdig tidlig på skolen i dag, så da ble det trening etter det. Har endelig kommet i gang med treningen igjen nå, var jo så “smart” at jeg sluttet i sommer fordi jeg ikke hadde motivasjon lenger, haha. Det er iallefall deilig å endelig være i gang igjen!

– Trener du noe?

NEW FAVORITE CARDIGAN

Kan med hånden på hjertet si at dette er den mest behagelige cardiganen jeg har har prøvd, såååå deilig! Vil bo i denne hele vinteren, den eeeer så god! Den er fra barneavdelingen på Cubus, og minner litt om de vi har på dameavdelingen som er mye lengre. De har vært litt for lange for min smak, siden de går langt ned på leggene, men disse her er perfekte. Tror det må være hvertfall like mange voksne som barn som har kjøpt disse også haha, veldig store og gode for å være barnestørrelser! Tror de koster 249 kr, husker ikke helt.

– Hva syns dere?

SLEEPY SUNDAY

En liten throwback siden denne søndagen er for slapp til at kameraet blir plukket opp.


Hei dere! Nå er jeg endelig klar for å blogge igjen, denne uken har vært insane slitsom. Har hatt prøve eller fremføring hver dag denne uken, i tillegg til jobbing et par dager. Oppi alt klarte jeg å bli syk også, så jeg har følt meg veldig ikke-fungerende og sliten. Var helt død på fredag når jeg endelig fikk helg, så det har vært godt å få sove ut og slappe av litt, i tillegg til å være sosial, selv om jeg enda ikke er helt frisk.

Nå er jeg hvertfall klar til en forhåpentligvis litt roligere, og positiv uke!

 

– Har dere hatt en fin uke?

ON A GREY, RAINY DAY


Dette har vært en skikkelig slapp og grå mandag. Det har bare høljet ned ute i hele dag, jeg har vært trøtt og dagen har rett og slett bare vært tung. I dag endte jeg da bare med å slenge på meg en kjole, med en god og varm genser over. Og mitt veldig gode skjerf ute og på skolen ♥ Gull verdt på sånne dager, spesielt nå som høsten har kommet.

 

Nå er det endelig premiere på Top Model Norge, så nå skal jeg slappe av på sofaen og se på det, før jeg må øve til en fremføring før jeg legger meg.

 

– Skal dere se Top Model Norge?


YESTERDAYS OUTFIT

Kjole Topshop

 

Dette hadde jeg på meg igårkveld! Rakk ikke å ta noe mer enn speilbilder med telefonen, men det er vel bedre enn ingenting, eller? Tror denne kjolen er favorittkjolen min, men har ikke fått brukt den noe særlig dessverre. Derfor benyttet jeg sjansen i går!

 

I dag er jeg utrooolig trøtt, så jeg har ikke gjort mye mer enn å ligge på sofaen. Det er jo søndag også, så det er lov! Nå gruer jeg meg bare litt til en ny uke, fordi jeg vet jeg har mye å gjøre på skolen. Får håpe jeg får skviset inn litt blogging mellom alt også.

 

– Hva syns dere om kjolen?
– Har dere hatt en fin helg?