DIY SKIRT

Hadde et lite DIY-prosjekt for et par uker siden da jeg fant et skjørt jeg aldri hadde fått brukt pga en litt vanskelig lengde. Så da tok jeg rett og slett og sydde det kortere med litt (mye) hjelp av mamma! Ingen spesiell oppskrift, klippet det bare til lengden jeg ville og brukte så symaskinen til å ordne det. Dessverre hadde jeg klippet veeeldig skjevt, så det ble til slutt mye kortere enn jeg ville ha det. Menmen, med en tykk strømpebukse kan det fortsatt brukes.

 

Sånn så det ut før:

Eneste bildet jeg hadde av det, tatt for over ett år siden.. Men ja, syns lengden og fasongen var ganske feil til meg.

 

Sånn ble skjørtet:Skikkelig kort, så må faktisk ha noe under. Men ellers liker jeg det mye bedre nå, og kommer nok til å bruke det mer nå enn jeg gjorde før. Syns også det var veldig gøy å lage til, så kan godt tenke meg å lære meg mer om sying av klær osv!

 

– Hva syns dere om resultatet?

 

SUNDAY DRESS


Kjole Bik Bok

 

Denne kjolen er perfekt å ha på slappe søndager, den er så behagelig, lett og ikke minst kul! Derfor har den vært perfekt i dag når jeg ikke har gjort noe. Søndag på sitt beste.

 

– Hva gjør dere i dag?


THIS SUMMER


Like merkelig hver gang jeg skal starte det ukentlige blogginnlegget nå. For det er jo det det har blitt til, ukentlige innlegg. Egentlig burde jeg bare tatt en pause for lenge siden, men jeg har liksom aldri villet det heller. Jeg har villet blogge, men så har jeg ikke fått det til. For jeg vil så gjerne være flink og aktiv med bloggingen, men det har aldri blitt sånn. Egentlig har dette vært en skikkelig rar sommer, om det er rette ordet. Jeg har bare vært hjemme hele sommer, og det er ganske lite inspirerende. Denne uken fikk vi sommer for sånn ca første gang denne ferien, og det har vært godt selv om jeg stort sett har vært inne på jobb hver dag.

 

Vil veldig gjerne si at vi snakkes i morgen, for jeg vil gjerne blogge i morgen også, og dagen etter der igjen, men jeg vet aldri helt hvordan det blir.

 

– Har dere fint vær?

 

LASH EXTENSIONS

“Nå skal jeg gjøre mitt beste for å bli aktiv med bloggingen igjen” haha, må bare le av meg selv! Er det mulig? Dere skjønner det at enten har jeg et liv eller så har jeg ikke det. Høres dumt ut men enkelte ganger har jeg vært på jobb og så vært sosial resten av kvelden, eller så har jeg vært på jobb og så dratt hjem og sett The Hills. Og det som er med meg er at jeg virkelig ikke klarer kombinasjonen mellom å være blogger og å være avhengig av en tv-serie. Da velger jeg liksom tv-serien uansett.

 

Men i dag har jeg faktisk gjort noe litt spennende da: tatt vippeextensions!! Har hatt lyst til det veldig lenge, men så har jeg tenkt at det har vært så dyrt siden jeg har sett det koster 1500 osv i Oslo, men så gjorde jeg litt research og fant ut at det ble gjort på en velværesalong her i byen til 700 kr! Så da kjørte jeg på med en gang og bestilte time, og sånn ble det:

 Ikke de beste bildene akkurat, men dere kan jo se det hvertfall. Jeg er så fornøyd!! Sååå deilig å slippe mascara! Gjorde det på Lindas Velværesalong og det tok ca. en halvtime. Tok så kort tid fordi de bruker flerpunktsvipper, og da går jo det fortere enn med én og én vippe.

 

– Hva syns dere?
– Flere som har prøvd vippeextensions?

GJENNOM FIRE ÅR

Skal jeg fortelle dere noe? I går kveld kom jeg på at vi har passert en dato som egentlig betyr ganske mye for min del. 6. juli 2009 opprettet jeg denne bloggen. Det er fire år siden det! Helt sykt, hadde aldri trodd jeg kom til å blogge så lenge. Nå har jeg jo hatt mange pauser, spesielt det siste året, men jeg har aldri gått for eksempel en måned uten å blogge. Jeg fikk så dårlig samvittighet for å faktisk ha glemt av at bloggen hadde “bursdag”, det er første året jeg har glemt det, haha. Men bedre sent enn aldri å feire, ikke sant? Så la oss ta en tur ned memory lane:


2009, året jeg startet bloggen. Haha herregud, hva skal man si? Håper virkelig jeg har forandret meg litt i alle fall… Det var så mange ille bilder jeg kom over da jeg så gjennom arkivet, at det går an…. Ovenfor er hvertfall noen av mine første headere, den øverste er den aller første. Tror jeg bare skal la være å kommentere noe, haha. Og ja, jeg hadde brunt hår!! Haha.

 

2010. Vel, forbedringer begynte å skje da. Speilreflekskameraet jeg lånte med min stefar ble brukt flittig hver dag, til jeg fikk mitt eget i konfirmasjonsgave i mai det året. Da begynte jeg også å lære meg kamerainnstillinger og fotointeressen økte.

 

2011. Jeg avsluttet ungdomsskolen, og min økende fotointeresse gjorde at jeg søkte medier og kommunikasjon på videregående. Savner inspirasjonen og motivasjonen jeg hadde til fotografering på den tiden. Moteinteressen økte også.

 

2012! Føler dette er året jeg har forandret meg mest. Ikke utseendemessig, men på innsiden. I september farget jeg også håret, ombre, og det har jeg aldri angret på siden. Absolutt den hårfargen jeg har trivdes mest med hittil!

 

Og nå er vi over halvveis i 2013, wow. Jeg er 18 år, har billappen, er ferdig med medier og kommunikasjon og skal til å begynne på påbygg, mitt siste år på videregående. Sykt å tenke på hvor mye som har forandret seg på disse fire årene. Det er jo selvfølgelig naturlig fra man er 14 år til man er 18 år da, men likevel.

 

På disse fire årene har bloggingen gjort at jeg utviklet en interesse for foto, en veldig stor interesse for mote, jeg har blitt mer selvsikker enn jeg var før, mer utadvendt, jeg har kommet i kontakt med andre mennesker gjennom bloggingen, skrevet nesten 3000 innlegg, fått over 42 000 kommentarer, lagt ut 7000 bilder, og i tillegg har et av bildene (det som er nederst til høyre i den nederste kollasjen) fått over 215 000 notes på Tumblr!! DET er sykt.

 

Nå skal jeg gjøre mitt beste for å bli aktiv på bloggingen igjen, for bare å se gjennom arkivet var skikkelig motiverende, og nå vil jeg prøve å få bloggingen bra igjen som den i en periode var!

 

Gratulerer med overstått, bloggen! Haha ♥

 

PEACH AND POLKA DOTS


Hvorfor jeg nok en gang ikke har blogget på over en uke, aner jeg faktisk ikke. Dagene flyr avgårde, hvertfall nå når jeg jobber hver dag. Veldig greit å ha noe å gjør om dagene! Ellers har jeg ikke noe særlig til liv, har sett ferdig Greek-serien, og nå har jeg altså startet på The Hills. Igjen. For tredje gang. Men det er to år siden sist, så det går fint. Vel, jeg har egentlig ganske mye å blogge om da, så jeg satser på at jeg orker å blogge litt mer enn én gang i uken nå!

– Hva syns dere om antrekket?