AIN’T LAURENT


Lue Urban Outfitters
Cardigan og kjole Cubus


I dag ble det speilbilder av antrekket, håper det går fint, haha. Med mitt nye objektiv (skal få laget et eget innlegg om det snart!), får jeg faktisk med hele meg om jeg tar bilder i speilet. Det er jo ganske greit på dager hvor jeg ikke har tid til å ta antrekksbilder ute, eller det er for dårlig vær, som det ofte er.

Jeg har det veldig travelt denne uken, derfor blir bloggingen nedprioritert. I går kunne jeg forsåvidt blogget mer da, men da orket jeg rett og slett ikke, sånn er det jo bare noen dager. I dag har jeg vært på trening, og så har jeg øvd til prøve i sosiologi som vi har på fredag. Har ikke såå mye tid til å øve resten av uken, derfor startet jeg i dag. Takk til dere som har stemt på meg hittil i hårkonkurransen forresten, setter veldig stor pris på det. Nok en gang, du kan stemme på håret mitt HER.


Håper alle har en veldig fin uke hittil!

Hva syns dere om antrekket?

SUNDAY, I LOVE YOU

Minimalt med innlegg denne uken, hehe oops. Har faktisk hatt en del å gjøre da, så kan vel oppsummere kjapt siden sist: onsdag var jeg på kino med klassen og så Thor, veldig bra film! Torsdagskvelden var jentekveld med noen av jentene i klassen, utrooolig koselig! Fredagskvelden skulle jeg egentlig dra til mormor og morfar (1 time unna pluss ferge) og være der til lørdagen, men da var stormen allerede godt i gang, så da turte jeg rett og slett ikke å kjøre. Trist å ikke fått dratt likevel, men vi skal dit til jul, så det er ikke så altfor lenge til heldigvis.

Ellers, har dere hatt en fin helg? Det har jeg, til tross for litt endringer i planene! I går ble det en liten bytur med Caroline, Celine og Sara, og på kvelden var jeg i bursdag. Det ble en tidlig kveld på meg da, så i dag var jeg lysvåken halv 9. Veldig greit egentlig, er ikke så glad i å sove bort dagene. Føler også jeg har fått gjort en del i dag, har ryddet rommet og i klærne mine. Begynte å bli litt vel fullt i kommoden, så da var det på tide å ta en liten sjekk, med tanke på at det er altfor mye jeg ikke bruker… Etter det ble det en treningsøkt, som var veldig deilig. Treningen har vært litt nedprioritert denne uken, så neste uke skal bli bedre. Gleder meg til ny uke jeg!

– Har dere hatt en fin helg?

AUTUMN COLORS


Skjerf Bik Bok
Genser og skjørt Cubus


Burgunder og grått er nok mine to favorittfarger denne sesongen. Elsker de kombinert og separat! Dessverre blir det nok ikke særlig med bilder ute i uken fremover med tanke på at det er meldt regn og storm i flere dager… Men da finner vi bare en måte for å få det til å funke inne, går fint det! Nå drar jeg snart på jobb, så jeg tenkte å få ut dette innlegget før jobb. Jobbet i går også, så gårsdagens innlegg var tidsinnstilt. Veldig greit å ha den funksjonen her når jeg vet jeg ikke får tid til å blogge! Vil forresten takke for alle de fine kommentarene deres, dere må jo faktisk være de herligste. Skal bruke litt tid i kveld på å svare på de.

Nå er jeg ferdig med historiehøringen også, såå deilig og jeg er veldig fornøyd med hvordan det gikk! Vi kan nemlig bli hørt hele uken, så da det startet i dag benyttet jeg sjansen og meldte meg tidlig sånn at jeg kunne bli ferdig. Hater å sitte og vente på noe sånt, så da syns jeg det er bare like greit å få det overstått. Nå kan jeg slappe litt av resten av uken, og det er jeg glad for. Håper dere har en fin dag!

– Hva syns dere om antrekket?

KAN JEG KALLE DET GALSKAP NÅ?


Såå, det var dette bildet da. 26. april ble det tatt. Jeg hadde vært hos frisøren, ville vise dere resultatet, og la blant annet ut dette bildet. Ikke et spesielt bilde, bare noe jeg har tatt på rommet mitt for å vise håret mitt. Så får jeg plutselig se det på WeHeartIt noen ganger, med linker til Facebook-sider som skriver ting som “Love her hair” og “Like if you want this hair”. Der sitter lille meg foran skjermen og smiler over at noen har “hjertet” bildet mitt, og så får jeg melding på Facebook med screenshot av noen som har lagt det ut på Tumblr og det har 66 000 notes. Altså 66 000 har likt eller delt bildet videre. DET var en syk følelse. Men det stoppet tydeligvis ikke der da:

Det har nå nådd 400 000 notes!! Det er så sykt at det kan ikke beskrives, jeg klarer faktisk ikke å skjønne det. Det er jo liksom bare et bilde av håret mitt. Men åååååh 400 000!! Det begynner å gå mot en halv million det, helt utrolig.

Jeg følte bare jeg måtte lage ett innlegg om det, for dette er en ganske syk oppnåelse. Kan jeg kalle det galskap nå??

LET THE NEW WEEK BEGIN


Wow, hvor ble søndagen av? Denne dagen har gått så fort at jeg nesten ikke har klart å følge med. Startet dagen med å feire litt farsdag sammen med familien, som var veldig koselig, og så fullførte jeg ukens siste treningsøkt. Gjorde ikke mye produktivt etter det, men plutselig var klokken halv seks og jeg måtte øve på historie. Har nemlig høring neste uke i noe som føles som ganske mye pensum, så det håper jeg går bra. Jeg er hvertfall veldig klar for en ny uke, hva med dere? Har en del på planen for uka, men da går det bare fort og plutselig er det helg! Tror uken blir bra

– Har dere mye å gjøre neste uke?

OUTFIT 9/11-13Alt fra Cubus.

Ah, hellige lørdag ♥ I dag har jeg vært noen timer på jobb med fullt kjør, veldig gøy! Merker jo at folk har begynt på julehandelen for å si det sånn, og selvfølgelig farsdagen som er i morgen. Blir litt stresset da, vil gjerne begynne på julehandelen selv snart, hehe. Har forresten brukt det nye objektivet på bildene ovenfor, er så fornøyd!!

Ellers hadde jeg en rolig kveld med Andrea i går, vi oppdaterte oss på Glee og Awkward, to av favorittseriene. I kveld blir det også rolig, sååå deilig! Håper dere har hatt en strålende lørdag hittil, og at kvelden også blir fin ♥

– Hva syns dere om antrekket?
– Hva er deres planer for kvelden?

LYKKENS DAG FOR FOTOHJERTET

I dag er virkelig lykkens dag for fotohjertet! Etter noe som føltes som en veldig lang dag på skolen med skriving hele dagen, kan dere tro jeg ble glad da jeg kom hjem til både hentelapp i posten og hentemelding på telefonen. Jeg visste godt hva som hadde kommet, nemlig to ting som kom til å varme fotohjertet. For ja, jeg har fortsatt et lite fotohjerte altså! Dette var det som kom:Snakker vi verdens søteste polaroid-kamera eller?? Det er virkelig det herligste jeg har sett. Har drømt om å eie et polaroid-kamera i maaange år. Husker godt da jeg var mindre og så det på TV, tenkte på hvor utrolig kult det måtte være å ha et kamera der bildene ble skrevet ut fra kameraet med en gang du tok det. Sluttet forsåvidt aldri å tenke det, hehe! Jeg kjøpte det på eBay, og det ble vel rundt 1000 kr til sammen for kameraet + 100 film. Definitivt verdt det! Skal fylle opp ene veggen på rommet mitt med sånne bilder, hihi.

Og så til det andre som kom i posten i dag:


Nytt objektiv!! Det er sååå lenge siden jeg har invistert i noe til kameraet mitt nå, men dette objektivet har jeg ønsket meg i over ett-kanskje to år nå. Det er et Sigma 30mm f/1.4 og jeg elsker det allerede. Gjør jo så mye for fotomotivasjonen, har bare lyst å ta bilder hele tiden jeg nå! Hadde egentlig tenkt å vente til rett etter jul med å kjøpe det, men har mistanker om at det kommer til å gå opp betraktelig i pris snart utifra researchen jeg har gjort, så derfor kjøpte jeg det nå. Angrer ikke for å si det sånn!

Skulle forresten legge ut dagens antrekk senere, men denne slitne sjela var ikke ment for å stå foran kameraet i dag. Jaja, bedre lykke neste gang! Nå er det i alle fall helg og jeg skal kooooose meg! Det håper jeg dere også gjør

– Har dere noe av det samme?

ONE YEAR AGO

Det som er så greit med å ha blogget så lenge som jeg har gjort, er at jeg kan sjekke hva jeg gjorde for ett år siden, to år siden, tre år siden osv. Av og til lurer jeg på akkurat dette, og tar en titt i arkivet. Så enkelt er det. Jeg begynte å tenke på dette nettopp, og sjekket hvordan jeg blogget for ett år siden. Jeg tenker på hvor sykt mye som har forandret seg siden da. Klesstilen min, kanskje ikke såå mye, men den har forandret seg, for det antrekket nedenfor (fra slutten av november 2012), hadde jeg ikke gått med i dag. Jeg har også forandret meg som person. Det kan godt hende jeg sier dette om ett år også om hvordan jeg er nå, men for ett år siden var jeg skikkelig naiv. Når jeg nå tenker over hvordan jeg tenkte eller hva jeg gjorde, så er det akkurat det adjektivet som dukker opp i hodet mitt. Naiv.


Det er rart det der, alt som forandrer seg. På kun én måned kan veldig mye være forandret, og på ett år kan det være vanskelig å beskrive hvor mye som har forandret seg. Men det er vel bare sånn det er i tenårene, alt forandrer seg stadig. For eksempel vil jeg si at ting har forandret seg mye på litt over én måned, da jeg for alvor startet med treningen og noe som kan nærme seg et sunt kosthold. Humøret er så mye bedre, energinivået er høyere, og jeg føler meg alt i alt så mye bedre.

Jeg liker å tro at alt skjer for en grunn. Det er mening med alt som skjer, og jeg liker å tro at alt som skjer er for å føre oss til en vei som er mye bedre. Jeg hadde aldri sagt dette for ett år siden, men nå tror jeg dette, nettopp på grunn av alt som har skjedd. Hvis negative ting på veien fører til at vi blir lykkeligere med tiden, så er det vel verdt det? Det er jo sånn man burde tenke isåfall, om livet ser litt negativt ut. Ja, alt skjer for en grunn.

– Har du forandret deg mye på ett år? Gjerne si ifra om dere liker innlegg som dette!

TRE ANBEFALINGER

Ingrid

Mira

Maria

Disse tre bloggene valgte jeg altså å linke denne gangen, men det var vanskelig å velge ut bare tre! Har virkelig kost meg når jeg har sett gjennom bloggene som meldte seg på! Kan sikkert kjøre i gang en ny runde snart, dette er jo såå gøy – det håper jeg dere også syns!

– Leser du noen av disse bloggene?