BILDEDRYSS – GRILLING
Til dere som er på bildene; si ifra om jeg skal slette noe.


Hadde en super kveld med vennene mine i går, vi grillet for første gang i år (og definitivt ikke siste!). Været var herlig og helt perfekt grillvær. Vi var der hele kvelden, så derfor ble det ikke noe blogging.
– Hva syns dere om bildene?

TOMS

TOMS-skoene mine er sikkert de mest behagelige skoene jeg har, i tillegg ser de bra ut også. Altså, nå er ikke akkurat mine så veldig rene, men dere skjønner hva jeg mener. I tillegg går det jo til en god sak, for hvert TOMS-par du kjøper, gir TOMS et par til et barn i nød. Hvor awesome er ikke det? Nå når våren er her kan jeg hvertfall ENDELIG begynne å bruke de igjen!

– Hva syns dere om TOMS?
– Har du noen selv?

OUT IN THE SUN


Har hatt en super kveld med Maria og Andrea. Vi dro først en tur på butikken og kjøpte jordbær, før vi gikk opp på en barnehage hvor vi satt og pratet. Superkoselig! Ellers var det en grei dag på skolen, selv om vi fikk vite at vi skal ha engelsk presentasjon på fredag……Jaja, det er ikke en sånn skikkelig stor presentasjon, så jeg tror det går bra.

– Har du hatt en fin dag?


EASTER’S OVER


Jaja, det var den påsken. For å være helt ærlig har jeg ikke hatt noe følelse av påske i det hele tatt, det har vært mer som en… vårferie? Men nå er det tilbake til skolebenken og gjøre siste innspurt de siste to månedene av ungdomsskolen. Jeg har for det meste slappet av i ferien og psyket meg opp litt til eksamener osv. Mai blir en travel måned med siste tentamen, siste prøver i noen fag, eksamener og i tillegg tre, kanskje fire konfirmasjoner og 17.mai.

– Har du hatt en fin påskeferie? Fortell meg gjerne hva du har gjort 🙂

TOPP 8 AMERIKANSKE TV-SERIER

Jeg følger med på alt for mange tv-serier og de fleste er amerikanske. Så jeg tenkte å dele noen av mine favoritter med dere. Tilfeldig rekkefølge, klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg liker best.

90210. En tv-serie om en gjeng ungdommer som går på West Beverly Hills High. Mye drama, men det er også en morsom serie.


Glee. Komedie blandet med musikal og litt drama, digger denne serien! Mye bra musikk. Husker at jeg syns serien var veldig rar når jeg så første episoden, og det er den egentlig, men jeg liker den.


Gossip Girl. Altså, trenger jeg egentlig si mer? Det er Gossip Girl, det er drama, det er Upper East Side og fantastisk mote.


Hellcats. En relativ ny serie som handler om hovedsaklig om en gjeng cheerleadere. Mye drama og komedie, litt Bring it on – stil. Hvis du liker Bring it on filmene kommer du nok til å like denne serien.


One Tree Hill. Har fulgt med på denne serien i så mange år! Jeg går aldri lei og jeg har sett hver episode, alle sesonger. Håper den aldri slutter å gå, haha. Selv om det ikke er helt det samme uten Lucas og Peyton der.


Pretty Little Liars. Mer spennende serie skal du lete lenge etter. Just saying.


The Secret Life of The American Teenager. Har fulgt med på denne serien et par nå og hadde en liten periode der jeg rett og slett glemte av den, men nå er jeg back on track. Drama, tenåringsgraviditet osv.


Keeping up with the Kardashians. For en underholdende serie, sier jeg bare! Hadde sett noen random episoder på Bliss av og til, men så bestemte jeg meg for å begynne å se på nettet nå i påskeferien og nå er jeg helt hekta. Utrolig komisk serie egentlig og som sagt veldig underholdende.

Jeg ser forresten alle seriene her.

– Følger du med på noen av disse tv-seriene?