BIRTHDAY OUTFIT

Hei dere! Rakk ikke å oppdatere dere på tirsdag siden jeg var opptatt med å ha bursdag hehe, og i går ble det plutselig jobbing etter skolen. Jeg hadde hvertfall en veldig fin bursdag, med min nærmeste familie og venner, kjempekoselig! Elsker å ha bursdag, skulle gjerne hatt det flere ganger i året, hihi. Jeg hadde på meg kjolen ovenfor fra Bik Bok, men med strømpebukse under, siden det er litt mer passende til vinteren. For ja, natt til bursdagen min snødde det til full vinter, som faktisk forsvant dagen etter. Hvert år MÅ det nemlig være snø på bursdagen min, det slår aldri feil… Men det brydde jeg meg ikke om, bursdagen min var jo fin uansett.

Kjolen er ny og den er så behagelig! Perfekt hverdagskjole, som også kan pyntes til et finere antrekk.

– Hva syns dere?

BIRTHDAY CAKE

Jeg feiret jo bursdagen min i går (husk å gratulere meg i morgen folkens hehe), og dette ble årets bursdagskake! Foreldrene mine og jeg er ganske stor fan av Masterchef, så opp gjennom årene har vi satt mange lage den ganske tidkrevende og avanserte desserten, Croquembouche. Så jeg tenkte i år at jeg kunne utfordre foreldrene mine til å lage dette, og ovenfor ser dere resultatet! Tror dere jeg er fornøyd med bursdagskaken min i år eller?! Om noen skulle lure er det vannbakkels festet sammen av karamell. Sååååå godt!!

Stella var også fornøyd med å få vannbakkels, hehe.

Hadde iallefall en veldig fin feiring igår med familien min, og det gleder jeg meg til i morgen også. Dette er vel det året jeg har gledet meg minst til bursdagen min, for det første fordi jeg ikke har hatt tid til å tenke på det, så det føles ikke ut som jeg har bursdag, og for det andre fordi 19 er et litt kjedelig år å fylle, hehe. Men jeg tror uansett det blir en fin dag, så nå gleder jeg meg!

– Har dere smakt Croquembouche før? Hehe

INFINITY
For et par uker siden ble jeg og Stella overrasket av mamma da hun ga oss hver vårt inifinity-smykke, så nå har mamma, Stella og jeg like smykker og det syns jeg er herlig ♥ Jeg har på meg dette smykket hele tiden og det er bare en så fin “påminnelse” å gå rundt med, på hvor fin familie jeg har, og at familien varer evig. Kan tenke meg at jeg kommer til å sette ekstra stor pris på det når jeg flytter ut. Familien min♥

I dag har jeg forresten hatt familieselskap, så det tenkte jeg å vise litt bilder fra i morgen!

– Hva syns dere om smykket?

EMBRACE THE WEEKEND
Det er fredaaaaaag og endelig helg! Da tenkte jeg det var på tide med et blogginnlegg, siden jeg først har tid liksom, hehe. Bare fordi jeg er “tilbake” på bloggfronten, så betyr det fortsatt ikke at jeg har tid til å skrive innlegg hver dag, dessverre. Men, nå har jeg jo tid, så da var det på tide å tørke støvet av kameraet og sette meg foran det igjen. Må innrømme at det var helt sinnsykt merkelig å skulle sitte foran kameraet igjen, men jeg får vel bare prøve å venne meg til det igjen. Denne helgen har jeg faktisk ingenting av skolearbeid å gjøre, for første gang på så lenge jeg kan huske, men jeg skal derimot på jobb i morgen, og så skal vi feire familieselskap på søndag siden jeg har bursdag på tirsdag, wiii!

Vel, i går hadde jeg endelig time hos frisøren, jeg hadde bestilt time til uka etter særemne, som en belønning. Så nå er håret mitt friskt og deilig. Vi gikk litt mørkere og kaldere oppe, for en litt mer naturlig farge, og det er jeg veldig fornøyd med. Jeg har fått en del spørsmål før om tuppene er farget, altså det blonde, men nei, det er faktisk mitt helt naturlige hår. Deilig å slippe å farge det også! Jeg er i alle fall veldig fornøyd, som alltid etter en tur til frisøren!

– Hva skal dere i helgen?

MARCH INSPO

Bildene er selvfølgelig ikke mine, og er hentet fra Tumblr, WeHeartIt og Angelica Blick.

Denne månedens inspirasjon handler om våren, siden vi er inne i den første vårmåneden. Jeg tok også med litt treningsbilder siden jeg vet at på denne tiden har kanskje treningsmotivasjonen fra januar sunket betraktelig for mange. Våren er en herlig årstid, når blomstene begynner å spire og temperaturen begynner å komme seg langt over 0 på gradestokken.

– Hva syns dere om bildene?

COMEBACK


Wow, tenk at det er én måned siden sist gang jeg skrev et innlegg. Kan ikke huske sist jeg hadde en så lang pause, men sånn er det tydeligvis å gå tredjeåret… Nå er jeg faktisk endelig ferdig med særemne, som har vært den største grunnen til mitt lange fravær. Særemnet har hengt over meg hele dette skoleåret, og nå er jeg faktisk ferdig og kan senke skuldrene litt. Det er så deilig å tenke på. Jeg har ikke hatt tid til noe annet enn skolearbeid den siste måneden omtrent, jeg har ikke rukket å tenke noe særlig over at jeg har en blogg engang. Men nå merker jeg virkelig hvor mye jeg har savnet det, det har jo tross alt vært en stor del av meg i over 4 år nå.

Nå er det på tide at jeg begynner å tørke støvet av kameraet mitt og kommer tilbake i gamle bloggrutiner igjen. Det hadde forsåvidt hjulpet litt om denne stormen og regnværet hadde gitt seg da, dagslyset varer jo så mye lenger nå! Fordelen med å gå så lenge uten å blogge er jo at jeg, til tross for at jeg har vært utrolig opptatt, har en god del idéer til hva jeg skal blogge om. Blant annet månedens inspo som jeg skulle vær så flink å følge, men som ble litt vanskelig når jeg ikke hadde tid. Nå er jeg iallefall skikkelig gira på å være tilbake. Dette SKAL være et sterkt comeback!

– Har dere det bra? Om det fortsatt er noen som leser bloggen min? Haha…