NETFLIX

Har dere fått med dere at Netflix har kommet til Norge? Om du ikke vet hva Netflix er så er det altså en nettside der du kan streame tv-serier og filmer, i HD. Jeg følger jo en del youtubere fra USA, og jeg har hørt de snakke om det i flere måneder nå, så da jeg hørte at det skulle komme til Norge ble jeg veldig glad! Det er ikke akkurat det beste utvalget der helt ennå, men de har jo nettopp startet her, så man kan jo ikke forvente at alt skal være der fra begynnelsen av, og det kommer nye ting hver dag.

//

Første måneden er gratis og etter det betaler man 79 kr i måneden, om du vil fortsette med det. Jeg har iallefall planer om å fortsette når den gratis måneden utløper, for jeg er veldig fornøyd. Da jeg først registrerte meg, fikk jeg beskjed om å krysse av hvilke sjangre osv jeg likte best, sånn at de kunne tilpasse det sånn at jeg fikk opp serier og filmer jeg kunne være interessert i å se. Det går også an å bruke Netflix på forskjellige tv’er, PS3, xbox osv. Og det er jo veldig greit hvis man ikke liker å se på pc’en, eller hvis man er flere som skal se. Det er også tekstet til norsk, svensk, dansk osv, som kan være greit siden det er mange som liker å ha det oversatt også. Jeg har nettopp sett ferdig første sesongen av Modern Family, så nå håper jeg bare på at de legger inn flere sesonger av det snart! 

Tenkte bare å tipse dere om dette siden jeg tror mange vil like det! 

– Har du prøvd Netflix?

Edit: fant nå ut at jeg kan ha det på iphonen også, dette er skummelt…

THE DECISION

Jeg har tenkt mye de siste dagene på hva jeg skal gjøre. Det er 11 dager siden jeg sist skrev et innlegg. Jeg har blogget i over tre år nå, og da kan man fort bli lei. I dag tenkte jeg at jeg måtte iallefall skrive et innlegg til dere, enten det var positivt eller negativt. For ja, tanken om å slutte å blogge har vært der i noen dager nå… Og jeg har nå kommet frem til at jeg ikke kan slutte. Etter tre år med blogging har det blitt en stor del av meg, og jeg er virkelig ikke klar til å legge det fra meg helt ennå. Jeg liker det SÅ godt, det er bare at avogtil er ikke motivasjonen der, og sånn har det vært ofte de siste månedene. Men som sagt, jeg klarer ikke å slutte. På en dårlig dag kan kommentarene deres være til stor hjelp, dere får meg alltid til å smile, og jeg har lært så mye disse årene med blogging. Jeg kan ikke legge det fra meg.


Jeg kan ikke love innlegg hver dag, men det skal iallefall bli bedre fremover. Jeg skal skrive mer om hva jeg gjør om dagene, og jeg skal bli flinkere til å bruke kameraet mitt igjen, for det begynner å bli litt nedstøvet og det er ikke bra. Ikke minst må jeg få til flere antrekksbilder. Høres det bra ut?

TUMBLR

http://malindh.tumblr.com

Tror det er omtrent ett år siden jeg laget meg Tumblr no, og jeg har ikke vært særlig aktiv. Før nå. Det er jo så mye inspirasjon å finne der, og nå har det blitt noe jeg må sjekke hver dag. Jeg følger ikke såå mange da, tror det er 33 stk eller noe, og ikke alle er aktive engang. Derfor tenkte jeg at å legge ut innlegg her om det kunne være lurt, for det er vel noen av dere som også har Tumblr? Derfor vil jeg at dere legger igjen deres Tumblr i kommentarfeltet, og noen andre også som dere liker godt!

– Har du Tumblr?

OUTFIT 131012

Topp Topshop
Skjørt Bik Bok
Jakke Cubus

Skjerf Bik Bok
Sko Jeffrey Campbell

Ikke mye grønt det gresset der nei, det er utrolig kaldt ute. Nå er jeg forresten hos mormor og morfar, skal være her til i morgen. 

– Hva syns dere om antrekket?

IT’S ALL BY YOU

Mange av dere har sikkert fått med dere at musikkvideoen til Beauty And A Beat kom ut i går, den er så kul!! En av de kuleste og mest originale videoene jeg noen gang har sett, og filmingen er utrolig bra! Alt er bare perfekt. Se den om du ikke har gjort det, eller bare se den uansett  

– Har dere sett den? Hva syns du?