JC LOVE

Bildet er linket.

Ok, jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men jeg er  f r e l s t  av Jeffrey Campbell-skoene! De er så fantastiske, og selv om mange har de nå, så jeg ha de. Før eller siden. Likte forresten spesielt godt de rosa helt til venstre i midten.

– Hva syns dere om Jeffrey Campbell-skoene?

 

1 STK. FORNØYD JENTE


Her er bildet jeg endte opp med å levere inn på fotooppgaven, jeg liker bildet veldig godt. Mediefagprøven vi hadde i dag gikk forresten veldig bra, fikk 6er! Så nå har jeg fått 6er på begge prøvene vi har hatt på skolen hittil i år, og jeg er veldig fornøyd 😀 

– Hva syns dere om bildet?
 

DAG 255


Nå er jeg hvertfall klar til prøve (tror/håper jeg) og fotooppgaven er klar til å leveres inn! Nå venter en treningsøkt på steppen foran tv’en, der Pretty Little Liars vises.

– Hva syns dere om bildet?

THURSDAY NIGHT


Snart høstferie nå! Vi har en medieprøve i morgen som jeg skal øve til nå, og så må jeg gjøre en siste finish til fotooppgaven som skal leveres inn i morgen, OG SÅ skal jeg ta meg en treningsøkt på steppen. Vi fikk forresten tilbake naturfagsprøven i dag og jeg fikk 6’er!! Min første 6’er i naturfag, og det skjedde på videregående liksom, haha.

– Hva gjør dere i kveld?

 

PHOTO: THE ROAD BY NIGHT


Et av bildene jeg har tatt i kveld. Skulle brukt litt lenger lukkertid på dette bildet, men jeg har noen flere på lager. Skal levere inn et av de i fotooppgaven som skal leveres inn på fredag, men jeg er ikke helt sikker på hvilket jeg skal levere enda. Kanskje jeg legger ut et innlegg om de det står mellom imorgen sånn at dere kan hjelpe meg å velge, om ikke jeg klarer å bestemme meg selv.

– Hva syns dere om bildet?


NEW STUFF

Alt fra Bik Bok.

Jakken kjøpte jeg på lørdag og genseren i dag. Jakken er så god og varm og sitter som et skudd, og genseren er utrooolig deilig!

Og forresten, når det gjelder Max Factor-produktene jeg mottok; anmeldelsen kommer i nærmeste fremtid, men jeg bestemte meg for at det var lurest å prøve de ut en stund før jeg lager innlegget. Så vet dere det 🙂

– Hva syns dere?

 

PINK CUPCAKE


Glemte å si at jeg laget søte, rosa cupcakes for ca. en og en halv uke siden, og de ble veldig gode! Cupcake-røren hadde jordbærsmak, og det ble kanskje litt i meste laget, men ellers veldig gode da. Jeg er ikke sånn superglad i jordbærsmak på sånne ting heller. Frostingen smakte HIMMELSK da!

– Liker dere cupcakes?