21:14I dag hadde vi engelsktentamen, og jeg har egentlig ingen anelse om hvordan det gikk. Nå er jeg ferdig med 3 av 4 tentamener, så nå gjenstar matte på torsdag, og det har jeg jobbet med nå i kveld. Jeg vet jeg har snakket om skole veldig mye i det siste, men det er faktisk ingenting annet som skjer. Det er utrolig mye skolearbeid.
Etter tentamen jobbet Johan Thomas og jeg med RLE’en, siden vi har fremføring og innlevering på fredag. Så ja, det er virkelig ikke mye annet som skjer. Derfor blir det nok heller ikke mer enn et innlegg om dagen, frem til helgen…


– Sååå, si noe positivt som skjer hos dere for tiden! 🙂

ADVENTSSTEMNING

I går var 1. søndag i advent og det ble pyntet hjemme! Det er jo faktisk ikke lenge igjen til jul, og det er mye som skal gjøres… Det er mye stress på skolen og jeg kjenner jeg blir sliten av alt, og det må jo også ordnes julegaver! Som jeg ikke har begynt på enda, hehe…. Jeg gleder meg til juleferie!

Vi har to tentamener denne uken også + fremføring og innlevering, og lekser. Det blir deilig å bli ferdig med tentamenene, men det er fortsatt mye skolearbeid etter tentamen. Men sånn er det å gå i tiende klasse og man må bare prioritere riktig, og finne en måte å komme seg gjennom alt.

– Har dere pyntet mye hjemme?

YESTERDAY

Emily


Guttaboys!

Malin og hennes nye BF (boyfriend)!

Margretha og Maria

Prøvde brillene til Emily.. lol

Hadde det utrolig gøy igår! Hatteleken, pakkeleken, dansing, spising, latter, The Voice (med samme sangene om og om igjen). Skulle sett så vi hylte når det kom Justin Bieber, haha! Vi fikk filmet det begge gangene da, så det blir nok med på videobloggen. Har også spilt inn svarene på spørsmålsrunden, ikke at det var så veldig vellykket. Vi var overtrøtte!

– Hva gjorde dere i går?


TGIF

Fredag og endelig heeeeelg! Tror dette blir en bra helg, det har ihvertfall vært en bra start. Jeg har vært med venner, as usual, kjempekjeeeekt! Nå er vi ferdig med to tentamener på skolen, og vi har to igjen. Neste uke kommer til å bli stressende, så nå skal jeg nyte helgen mens jeg kan. Ihvertfall lørdag, for på søndag må jeg nok gjøre… skolearbeid.

Trøtt, jaaaa….. Snakkes i morgen!

– Hvilke planer har du for helgen?