THIS BEAUTIFUL CITYHar blitt mange turer opp på Fjellstua for å se på denne nydelige byen nå etter jeg fikk lappen, og i dag da Johan Thomas fikk lappen ble det selvfølgelig en kjøretur sammen med han, Andrea og Thomas, og da måtte vi opp på Fjellstua. MÅ opp dit en dag det er solnedgang også, da er det fantastisk nydelig. Har vært der noen ganger dag også, men har ikke hatt med kameraet da. Skal begynne å ta med kameraet hver gang jeg er ute og kjører nå i tilfelle det blir solnedgang, haha.

– Hva syns dere?

5 DAYS LEFT

Weheartit.

Om 5 dager er jeg i London!! Nå gleder jeg meg bare mer og mer, er skikkelig reisesyk! Årets første utenlandstur, det blir godt. Tre dager bestående av bare shopping i en av favorittbyene, sammen med mammaen min. Det kan jo ikke bli annet enn bra!

Jeg har jo vært der to ganger før, og mamma har vært dere flere, men om noen vet om noen litt ukjente, kule butikker så er det bare å komme med det!

– Har du vært i London før?

THE COOLEST CAKE


Jeg lovte jo å vise dere kaken, så, her er den! Andrea og jeg bestemte oss for å overraske han med kake, og siden han fylte 18, hva er vel kulere enn en bilkake? Den ble veldig vellykket, og smakte til og med godt! Hvis noen lurer så er det sjokoladekake inni og marsipan over, og oreokjeks som hjul. Bildene er tatt med iPhone, derfor veldig dårlig kvalitet, men dere ser jo hvertfall!

Nå er treningsklærne på og ukens siste treningsøkt står for tur. Håper alle har en fin søndag!

– Hva syns dere om kaken?

YOU ACTED SO SINCERE


Gooood lørdag, dere! Det å logge inn til alle de utrolig koselige kommentarene deres om håret mitt på det forrige innlegget var helt herlig, DERE er herlige! I dag ble det plutselig jobb på meg, og det var egentlig helt greit siden jeg ikke hadde så mye annet planlagt. Det har også vært fint vær og grei temperatur, og det er utrolig deilig. Ellers er planen for kvelden å spise kake borte hos bursdagsbarnet, Johan Thomas (gratulerer med dagen!!!!), sammen med noen nære venner. Koooselig! Andrea og jeg lagde en utrolig kul kake i går og overrasket han litt over midnatt, kan legge ut bilder av den i morgen Håper alle får en super lørdagskveld!

– Hva har dere gjort i dag?

LET’S TALK HAIR
I dag var jeg endelig hos frisøren igjen, for første gang på fem måneder tror jeg. Jeg hadde begynt å få litt ettervekst og mye lysere hår, så da var det på tide å friske opp litt! Det var også enda lenger siden jeg hadde klippet det, så jeg fikk gjort det også. Men der ser man ikke forskjell da, heldigvis tok ikke frisøren mer enn det som var nødvendig, endelig noen som faktisk skjønner meg og ikke klipper mye mer enn det jeg vil! Nå har jeg hatt ombre i 7 måneder og er fortsatt like fornøyd, så det er nok noe jeg kommer til å ha enda en god stund fremover. Liker det utrolig godt!

– Hva syns dere?

OUTFIT 250413

Cardigan Bik Bok
Bukse Bik Bok
Smykke Cubus

Tror ca. 98% av bildene ble mislykket i dag. Enten blåste håret mitt overalt, eller så blåste toppen min opp sånn det så ut som jeg var gravid i 9. måned, eller så var det rett og slett bare… mislykket. Så det ble da kanskje tre helt ok bilder. Men jaja, kan ikke forvente noe annet når jeg bor i Ålesund.

– Hva syns dere?

L.O.V.E.


Alt har jeg funnet på Tumblr.

Slår aldri feil med noen inspirasjonsbilder, eller hva? I alle fall ikke når jeg er dødsliten etter dagens treningsøkt og virkelig ikke orker å ta frem kameraet. Det er så mye bra på Tumblr!

– Hva syns dere?

I’M RIGHT OVER HERE

Går aldri lei av Robyn ♥

Sliten etter dagen, klar for å legge meg. Men først er det selvfølgelig Grey’s Anatomy siden det er tirsdag i dag. Og før det må jeg lage mat til skolen i morgen, som er så utrolig lite fristende å gjøre akkurat nå. Men tanken på tørre skiver til lunsj i morgen er enda mindre fristende, så da er det verdt det å steke kylling og koke pasta. Nam.

– Har du hatt en fin dag?

INSTALATELY #4


Fant ut at det er nesten ett år (11 måneder siden faktisk) siden jeg sist la ut mine siste Instagram-bilder, så da var det vel på tide igjen. Heter, som nevnt mange ganger, Malindh, og prøver å være litt aktiv der, haha. Men jeg elsker Instagram, hvertfall å se andre sine oppdateringer.

Nå drar jeg snart på jobb. I dag er det Big Smile Day på Cubus (gjelder alle butikkene i Norge), så det er 30% på alt av klær, accessories og undertøy til dame, herre og barn. Og også 20% på kosmetikk. Anbefaler alle å ta turen innom, det er mye kult i butikk nå!

– Har dere Instagram?

MY NAILS AT THE MOMENT
Nå når våren sakte, men sikkert, kommer (forhåpentligvis, det snødde jo på fredag…), liker jeg å være litt vårlig på neglene også. Jeg pleier forsåvidt ha sterke farger på neglene året rundt, men jeg liker å gjøre litt mer ut av det nå. Egentlig var det mest det at jeg ikke orket å fjerne den gamle neglelakken, så jeg tok en ny på halve neglen. Men jeg likte resultatet veldig godt, og liker godt den fargekombinasjonen! Jeg har brukt Essie Madison Ave-hue og en oransje en som jeg fikk i Det Nye, tror jeg det var.

– Hva syns dere?