NOE AV DET JEG LIKER BEST MED MEG SELV

God kveld, fine dere! Jeg blogger nå fra kjæresten sin pc, da laderen til Mac’en min plutselig bestemte seg for å ta kvelden, og det fant jeg selvfølgelig ikke ut før jeg skulle sette den i da jeg hadde lite strøm. Jeg rakk heldigvis akkurat å redigere og laste opp bildene til dette innlegget! Veldig kjipt da, med tanke på hvor dyrt det er for ladere til MacBook… 

Men til det jeg skulle snakke om i dette innlegget! Det jeg har fått flest komplimenter for de siste årene har definitivt vært håret mitt, og det er faktisk noe av det jeg er mest fornøyd med med meg selv, med tanke på utseendet. Det tok jo av da jeg farget det ombré i 2012, jeg tror jeg fikk kommentarer på det omtrent hver dag, og jeg tenkte egentlig at det kom til å ta slutt da jeg gikk bort fra ombreen, men det har det faktisk ikke! Det er jo kjempekoselig selvfølgelig. Jeg får endel spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt, så derfor tenkte jeg at jeg kunne komme med et eget innlegg om det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, hva gjør jeg egentlig med håret mitt? Svaret mitt er kanskje kjedelig, men det er rett og slett ufattelig lite jeg gjør. Jeg er veldig heldig og har egentlig ganske stritt hår (jeg skulle gjerne hatt krøller da!), og min naturlige hårfarge er mørkere blond. Det jeg mener med heldig er rett og slett at jeg kan legge meg med vått hår uten å børste det, og når jeg børster det morgenen etter blir det helt rett. Det er veldig sjeldent jeg bruker varme apparater på håret mitt, bortsett fra hårføner en gang i blant. Jeg vasker det ca. to ganger i uken, og det skal veldig mye til før håret mitt blir fett siden det er vant til å ikke bli vasket så ofte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det en stund siden jeg har brukt noe kur på håret mitt fordi jeg ikke eier noen akkurat nå, så jeg bruker kun sjampo og balsam i dusjen, og ca. hver fjerde vask (uten at jeg teller egentlig) bruker jeg blåsjampo istedenfor vanlig sjampo for å opprettholde den kalde fargen. Tror den jeg bruker nå er fra Redken, men den er nesten tom så da tenker jeg å teste ut en vi har fått inn på Cubus. Til sjampo bruker jeg en fra SP for sensitiv hodebunn, da det er den eneste hodebunnen min tåler over lengre tid, og jeg bruker en balsam fra Aussie. Det går ikke i hele serier her i gården altså, men det er sånn det har blitt når jeg har så sensitiv hodebunn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker svært lite produkter i håret mitt ellers, hårspray bruker jeg kun hvis jeg har krøllet det, og jeg har en hårolje med Argan fra Proffs som jeg bruker i håret hvis det ser veldig frizzy ut. Og det er egentlig det eneste! Sikkert et kjedelig svar når jeg gjør så lite med det, men jeg tror litt av greia er å ikke gjøre så mye med det heller. Det er jo ingen hemmelighet akkurat at varme apparater ikke er bra for håret, så man bør holde seg unna det mest mulig om man kan. Jeg har alltid hatt veldig tykt hår også, så jeg har nok vært heldig der. Håper dere likte innlegget iallefall, og det er bare å spør om dere lurer på noe mer ♥

DECISIONS DECISIONS

Nå som høsten nærmer seg begynner jeg å tenke litt på hvilke jakker jeg vil bruke. Jeg er veldig glad i jakker og har nok litt for mange, men altså, vi bor jo i Norge og har jo mye bruk for det. I fjor fant jeg ut at det var siste sesongen for vinterjakka mi, som jeg nå har brukt i to sesonger. Den kunne fint vart lenger altså, men siden det var en hvit “teddy”jakke er den ganske ferdig nå. Så jeg er nå på jakt etter en ny vinterjakke, men jeg aner rett og slett ikke hva jeg vil ha! Høstjakker har jeg nok av, jeg har tre kåper som jeg får mye bruk av, men jeg trenger en litt tykkere en til vinter og minusgrader. Jeg har egentlig lyst på en litt kortere en i år tror jeg, litt á la den rosa til høyre under her, og jeg har sett på en på Cubus som vi har fått inn nå, men problemet med den er at den ikke har hette. Og så er jeg så usikker på farge! Det bør jo helst være en nøytral farge egentlig siden den blir brukt såpass mye, men jeg har litt lyst på en med farge siden de fleste jakkene mine er nøytrale. De har mange fine på Nelly nå, men jeg tror kanskje jeg må vente enda litt til og se hva mer som kommer inn, og se om jeg klarer å finne ut hva jeg vil ha! Hvilke jakker liker dere å bruke på vinteren? Kjekt å høre litt andres meninger også! 


// HER // HER // HER // HER // HER // HER // (Adlinks)

// I’m trying to figure out what kind of jacket I want for the winter time. I have enough coats for fall, but I need a thicker one for those colder, snowy days. I’m kind of heading towards a shorter jacket this year, like the pink one to the right up here, and I’ve been looking at a similar one at the store I work at, but the only problem is that it doesn’t have a hood. And I’m so unsure about the color! It should be a neutral color really since I will wear it so much, but I kind of want one with a color because most of my jackets are neutral. Nelly has so many pretty jackets now, but I think I will have to wait a little bit longer and see what else will arrive in store, and if I can find out what I want! What kind of jackets do you like for winter? 

EN EKKEL START PÅ DAGEN

God morgen, dere ♥ Jeg fikk en litt brå start på dagen i dag da jeg våknet av en melding fra banken om at kortet mitt var forsøkt brukt i USA. Jeg hadde heldigvis på regionsperre sånn at det ikke gikk, så da ble jeg lettet, men så gikk jeg inn i nettbanken og så at det faktisk hadde blitt brukt, på nettet… Jeg måtte derfor ringe banken og få sperret kortet og opprettet sak, noe så ekkelt! Jeg er bare så glad for at det var kredittkortet og ikke det vanlige bankkortet, så det er faktisk ikke brukt noe av mine egne penger sånn sett. Men veldig ekkelt, og jeg skjønner ikke hvordan det har skjedd heller siden jeg ikke har bestilt noe på ukjente nettsider, og jeg har generelt ikke brukt det kortet på en stund. Og selve kortet er ikke stjålet altså, men noen har altså fått tak i kortinformasjonen min på et vis. Banken hjalp meg heldigvis med en gang, så det ordner seg nok nå. Men det var ikke den beste starten på dagen akkurat! Husk å følge med i nettbanken deres folkens, og ha på regionsperre! Har dere opplevd noe sånt før?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg en hudpleietime og det gleder jeg meg utrolig mye til! Det er så deilig å ta seg litt tid til selvpleie, og jeg syns det er så viktig også at alle gjør det innimellom. Ekstra deilig er jo det når du gjør det hos noen som faktisk kan det, og du bare kan ligge der og slappe av og nyte. Så dette blir nok ukens høydepunkt for min del, og jeg tror det kommer til å gjøre godt for huden min etter sommeren og et ikke helt optimalt kosthold. 

DET SKAL IKKE BARE VÆRE LETT

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på det nye designet, jeg er så glad for at dere liker det! Det er jo dere som ser det mest så, hehe. Jeg kom hjem fra jobb for en times tid siden, og der er det hektisk denne uken siden det er lagertømming, men det er bare kjekt! Da jeg var ferdig på jobb så jeg en mystory av noe smågodt, og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg var så nær med å dra på butikken og kjøpe selv, jeg fikk så vann i munnen! Men utrolig nok klarte jeg å la være, jeg må bare prøve å holde meg unna til helgen kommer. Det skal ikke bare være lett altså, men det blir ekstra godt i helgen når jeg har ventet så lenge, hehe. Jeg er fortsatt godtesyk da, så jeg skal lage meg noe speltlompechips, jeg laget det for første gang denne uken og det var bare så godt at jeg må lage mer! Er så bra at der finnes sunnere varianter av snacks også, hehe ♥

// Thank you for all the feedback on the new design, I’m so glad you like it! You guys are watching it more than me, so I think it’s important that you like it too. I got home from work about an hour ago, and it’s so hectic there this week because of this crazy sale, but that’s just fun! When I finished work I saw a MyStory of some candy, and I’m not kidding when I’m saying I was SO close to going to the store and buying some, it looked so good! But I actually managed to stay away, I just have to try and wait until the weekend. It’s not that easy, but I think it will taste extra nice this weekend when I’ve waited so long, haha. I still want some snacks, so I’m going to make some healthier snacks now. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sweater Calvin Klein / Boots Dr. Martens / Purse Nelly.com

FORANDRINGER ER BRA

Som dere sikkert ser nå har det skjedd forandringer her inne, og jeg har et helt nytt design! Det var jo kun headeren jeg endret på da jeg begynte å blogge igjen på starten av året, så designet har jo vært det samme i noen år nå. Selv om jeg likte det designet veldig godt merker man jo etter noen år at det kanskje er på tide med forandringer. Så nå har jeg fått ordnet et nytt et og jeg er SÅ fornøyd! Jeg liker at det er helt enkelt og veldig oversiktlig, og jeg håper at dere også liker det! Det skal kunne være lett å finne frem her, og det tror jeg det er sånn som det er nå. Det er til og med tilpasset mobil, så det ser bra ut der og!

// As you can probably see there have been some changes in here, and I have a brand new design! My header was the only thing I changed when I started blogging again at the start of this year, so the design has been the same for a few years now. Even though I liked that one a lot, of course you get a bit tired of it and want some changes after a few years. So now I have a new one and I’m so happy with it! I like that it’s simple, and I hope you guys like it as well! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg hatt en rolig start på dagen, og jeg kjente at jeg trengte det. Jeg er kjempestøl i kroppen etter både gårsdagens og mandagens økt, så derfor tenkte jeg at det kunne være greit med treningsfri i dag. Jeg lå en stund i senga før jeg sto opp, og det gjør jeg med god samvittighet av og til. Jeg skal jo på jobb om ett par timer, så det blir nok bevegelse da. Før det skal jeg redigere litt bilder, og så lage pastasalat som jeg kan ta med på jobb. Som jeg har sagt før er jeg så glad i pastasalat, så det blir fort at pastasalaten blir mat for resten av dagen. Så har jeg både til jobb og etter jobb, når jeg gjerne ikke orker å begynne å lage noe mat. 

// Today has been a calm start to the day, and I really feel like I needed it. My entire body is so sore after yesterdays and Mondays workout, so I thought it would be good with a day off today. I laid in bed for a while before I got up, and I like to do that every once in a while. I’m going to work in a couple hours, so it will be enough activity then. Before that I’m editing some photos, and then making a pasta salad to bring to work. As I’ve said before I really like pasta salads, so it will probably be what I’m eating for the rest of the day. So I have enough for work and after work, when I’m too tired to start making food. 

Liker dere det nye designet?

REDD FOR Å GÅ ALENE?

Jeg har satt meg godt til rette under dyna nå, kjempedeilig etter en liten gåtur i frisk luft. Jeg har på The Voice på tv-en, det eneste talentprogrammet jeg orker å følge med på egentlig. Jeg er så glad for at jeg kom meg ut for å gå tur, det gjør jo så godt! Jeg gikk på en plass som heter Borgundgavla, det er et sted med museum og mange eldre, små hus med gamle klasserom for eksempel. Det er litt av en turistattraksjon om dagen, med andre ord. For å være helt ærlig følte jeg meg ikke helt trygg med det første der jeg gikk alene. Det er jo mye som skjer for tiden i hele landet/verden, og sånn har det vel egentlig alltid vært, men jeg kan ikke la være å tenke noen sånne tanker. Men herregud, vi kan jo ikke slutte å leve av den grunn, og jeg hadde en veldig fin tur. Endte opp med å følge en sti til jeg kom til utsikten på det nederste bildet, der jeg kunne se mot byen. En fin slutt på dagen, og jeg håper deres har vært fin også ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// I went out for a walk this evening and it was so nice. Now I’m in bed watching The Voice on the TV, the only talent show I actually want to watch. I’m so glad I went out for a walk, it feels so good for my body. To be honest I couldn’t help not feeling entirely safe when I walked there alone. There is so much going on in this country/world now, and I guess it’s always been like that, but I can’t help having those thoughts. But we can’t stop living because of that, and I had a really nice walk. I ended up following a path that took me to the view in the last photo, where I could see towards the city. A great finish to the day 

GJENNOM ÅTTE ÅR MED BLOGGING

De første årene jeg blogget var jeg veldig opptatt med å huske datoen bloggen min ble opprettet, jeg hadde alltid en liten feiring, som regel med å se tilbake. De siste årene har jeg bare glemt av den datoen (som var 6. juli 2009), så jeg tenkte at nå skulle jeg ha en skikkelig throwback. Jeg har sittet den siste timen og sett tilbake og lest gamle blogginnlegg, og det er så utrolig gøy alle minnene og bildene jeg har fått foreviget på denne bloggen opp gjennom disse åtte årene. Det gøyeste er jo å se hvor mye jeg har forandret meg. Jeg er jo lik meg selv gjennom alle årene, men jeg har jo naturligvis forandret meg litt fra jeg var 14 år gammel. Jeg plukket opp 1-2 bilder fra hvert år siden jeg startet å blogge, slik at dere også kunne se (og le litt) av hvordan jeg har sett ut tidligere år. 

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte le litt da jeg gikk gjennom innlegg fra de første to årene for eksempel, for kvaliteten på innleggene da var jo ganske lav kan man si. De første månedene jeg blogget kunne jeg legge ut opptil 8 innlegg om dagen, og det er jo helt vilt. På den tiden var det veldig vanlig med innlegg som “antrekk vs antrekk” , “blogg vs blogg”, blogganmeldelser, filmanmeldelser, og “hvem kler den best”. Jeg la rett og slett ut alt mulig rart, og brukte naturligvis ikke mye tid på hvert innlegg med tanke på hvor mange jeg la ut om dagen. Etter hvert roet det seg veldig, og opp gjennom årene vil jeg si at det har blitt betydelig bedre kvalitet på både innlegg og bilder. I 2016 blogget jeg jo ikke, men måtte jo ta med hvordan jeg så ut det året også. Veldig artig å se tilbake, og jeg håper dere likte dette innlegget også ♥ 

SOMETHING I LOVE TO DO

Det er vel bare et par dager siden jeg skrev at jeg syns det er så gøy når vi får inn nye ting på jobb, og i det siste har vi fått inn endel nye typer ansiktsmasker også! Det er så mye forskjellig som kommer for tiden, så jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe ett par for å teste ut. Det har blitt til en liten rutine med selvpleie på mandagskvelder nå, jeg syns det er så deilig å unne seg det i starten av uken, og da gjerne på mandager som ofte kan føles litt tunge. Denne ansiktsmasken var ganske spesiell siden den er delt opp i biter som du fester i ansiktet. Jeg valgte en av agurk siden den skal være forfriskende og pleiende, men der var i andre frukt og grønnsaker også, som vannmelon, tomat og sitron. Huden min føltes iallefall mye friskere ut etterpå, kjempedeilig ♥

// It’s only a couple days since I wrote that it’s so fun when we get new stuff in the store I work at, and lately several new types of facial masks have arrived. There are so many different ones coming in lately, so of course I had to buy a couple to test them out. I’m in a routine now where I do some pampering on Monday nights, I just think it’s so nice to do that at the start of the week, and mostly Mondays since they can feel a bit tough. This facial mask was pretty special since it came in slices that you put on your face. I chose cucumber since it’s supposed to be refreshing, but the masks come in other fruits and vegetables too, like watermelon, tomato and lemon. My skin felt so much fresher afterwards, so nice 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var ferdig på trening ca. klokka 9 i dag, kjempedeilig å være ferdig så tidlig selv om det ikke er så lett å stå opp. Får jo så mye ut av dagen! Nå står lunsj for tur, og så skal jeg møte Sara i byen for en liten shoot. Været er veldig blandet nå, så jeg håper ikke det regner altfor mye når vi skal ta bilder iallefall. Det skal ganske mye regn til før det stopper meg! Håper på greit vær i kveld slik at jeg kan gå meg en lengre tur da, jeg fikk virkelig mersmak på det på søndag. Hva er deres planer for dagen? 

// I had finished my workout at 9 this morning, so nice to be done that early even though it’s not that easy to get up. I get so much out of the day though! Now I’m going to make som lunch, and then I’m meeting Sara in town for a shoot. The weather is so mixed right now, so hopefully it won’t rain too much when we’re shooting. It will take a lot of rain to stop me! Hopefully the weather is OK tonight too, so that I can go for a longer walk, I really want to do that more often now. What are your plans for the day?

“AVSTANDSFORHOLD FUNGERER ALDRI”

Jeg skrev et innlegg for en måneds tid siden om historien om meg og min kjæreste, og der skrev jeg at vi startet vårt forhold med et avstandsforhold. Han var i Forsvaret og jeg studerte i New York. I hele min ungdomstid hadde jeg hørt om at avstandsforhold ikke var noe lurt og at det bare ødela forhold, og at man rett og slett like gjerne kan slå opp istedenfor å ha et avstandsforhold. Min kjæreste og jeg var jo i en ganske spesiell situasjon, vi forelsket oss i hverandre, men vi skulle være i bo vår del av verden. Så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hvordan vi fikk det til å funke! 

Da vi skjønte at vi hadde følelser for hverandre og at vi ville gå inn i et forhold tenkte vi ikke over noe av det negative vi hadde hørt om avstandsforhold før, og det var enkelt og greit fordi vi ikke så noen andre alternativer enn å gå inn i et forhold. Vi var forelsket, og da ville vi ikke la være å gjøre noe med det kun fordi vi bodde i ulike verdensdeler. Har man nok følelser for hverandre, gjør du det som må til for at det skal fungere.

Processed with VSCO with t1 preset

Noen punkt for at avstandsforhold skal fungere: 

  1. Tillit. Det viktigste punktet av alle – har dere ikke tillit til hverandre er det ikke vits i å prøve engang. Bor dere i ulike byer, eller ulike land, og ikke ser hverandre ofte er det selvfølgelig viktig at dere stoler på hverandre. Det kan gå noen timer uten å snakke med hverandre, og da blir du gal om du skal sitte å lure på hva den andre personen gjør, så tillit er kjempeviktig.
  2. Kommunikasjon. Snakk med hverandre! Da vi var i avstandsforhold snakket vi med hverandre hver gang vi hadde mulighet, han var jo i Forsvaret så han hadde ikke akkurat mulighet til å snakke 24/7. Vi hadde jo to helt ulike liv på den tiden, så det var alltid noe å snakke om. I tillegg er det viktig å snakke sammen om det er noe som plager dere, eller noe dere har på hjertet. Vi prøvde å Skype ofte også, er jo fint å kunne snakke “face to face” så mye det lar seg å gjøre. 
  3. Se hverandre med en gang muligheten byr seg! Vi bodde jo såpass langt unna hverandre at det var ikke bare å ta en helgetur for å se hverandre, det var dyrt og det var en lang reise. Men med én gang jeg hadde en lengre ferie dro jeg hjem, og det var heldigvis da han hadde perm også. Etter jeg flyttet hjem fra New York var det litt lettere, selv om han var i Nord-Norge og det var både dyrt og vanskelig å komme seg hjem ofte. Men man overlever! 

Det er ikke bare enkelt å være i et avstandsforhold altså, det var flere ganger jeg holdt på å bli gal fordi jeg savnet han så mye. Men ingenting slår det å se hverandre igjen etter kanskje tre måneder, man setter så utrolig stor pris på hverandre og den tiden man har sammen ♥ Vi var i et avstandsforhold i ett år, og klarte oss fint gjennom det. Så lenge begge to går inn for det klarer dere det! Jeg tenker av og til på den tiden den dag i dag, og det får meg til å sette enda større pris på at vi nå bor sammen. Håper dette innlegget var til hjelp for noen iallefall, og det er bare å ta kontakt om dere er i samme situasjon og lurer på noe eller bare har noe på hjertet ♥

ET TIPS FOR Å GJØRE DENNE UKEN TIL DEN BESTE

Hei, mandag! Denne uken er jeg så motivert, og det er så deilig siden forrige uke ikke var den beste akkurat. Jeg var kjempetrøtt da jeg våknet i dag og ikke helt motivert, men etter Caroline og jeg var ferdig på trening var jeg kjempegira! Nå vil jeg spise sunt og variert, få i meg nok grønnsaker, og ikke hoppe over måltid, det vil si: latskapen skal bort! Jeg vil komme med ett enkelt tips til dere denne mandagen, for å gjøre uken til den beste:

PLANLEGGING! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, det er rett og slett ikke verre enn det. Planlegging er noe jeg virkelig må bli bedre på, og det er rart at jeg ikke er det, for det er noe jeg trives veldig med å gjøre. Jeg liker å ha en plan på alt, det gir meg mer ro. Så derfor satt jeg meg ned med en gang jeg kom hjem fra trening for å planlegge alle måltid for uken og skrive handleliste. Det er ingen tvil om at det beste er å ha en handleliste når man skal handle for uken, hvis ikke ender du kanskje opp med mye du ikke trenger, og glemmer det du faktisk trenger. I det dette innlegget er publisert skal jeg komme meg i dusjen, og så dra for å handle. Jeg er så motivert for denne uken, og det håper jeg dere også er ♥ Fortell meg gjerne hva dere gjør for å gjøre uken bra!