MEET THE LOBSTER

Atm:

Neidaaaaa. Jeg skulle bare prøve å vise hvor solbrent jeg ble igår, men det ble kanskje litt (veldig) overdrevent. Men igår fikk jeg jo som sagt årets første rødfarge, heldigvis var det bare litt og det var lett å dekke over.

I morgen har vi første tentamen i år som er i engelsk muntlig, så da kommer dagen min til å gå til å øve til den. Skal virkelig øveøveøve! Jeg har om Twiggy forresten og det er derfor jeg har lagt ut bilder av henne her, fordi hun er stor inspirasjon. Og dette er jo noe jeg interesserer meg for, så da blir det ikke kjedelig å øve og da er jo det bare helt flott!

– Blir du lett solbrent?

FOTOTREFF NEXT

I dag skal jeg på fototreff som Ida og Vilde har arrangert. Gleder meg veldig og jeg tror det blir gøy. Ser frem til å kanskje lære noen nye "triks" med kameraet og det blir selvfølgelig masse bilder. Så da blir det ikke blogging før senere ikveld siden jeg drar nå snart.
Ha en fin dag!

– Hva er deres planer?

Følg meg gjerne på bloglovin':
bloglovin

I’M LOVING LIFE!


(Gammelt bilde)
Har hatt en kjempegøy kveld med Maria, Thomas, Johan Thomas og Mariell! Skikkelig sommerstemning, noe som gjør at jeg gleder meg utrolig mye til sommerferien. Det gjør jeg egentlig hele tiden da. Tenk at det bare er 19 dager til sommerferie! Tiden går jo så utrolig fort, nesten vanskelig å følge med noen ganger. Jeg elsker ihvertfall livet sånn som det er akkurat nå!

– Har du det bra? 🙂

VINTAGE CHANEL

Ah, herlig! Har så lyst på en klassisk Chanel veske, men de er nok waaaay out of my league. Men, jeg skal skaffe meg en i løpet av livet mitt.

Har hatt en ganske grei dag, om man ser bortifra fotballkampen, noe jeg ikke vil innpå. Fikk den sommerstemningen da vi spilte volleyball barbeint ute i sanden idag. Var så herlig! Nå tar jeg kvelden, er alltid så trøtt på fredager. I morgen blir det en lørdag med skolearbeid..

– Hva syns dere om vesken?