MEET THE LOBSTER

Atm:

Neidaaaaa. Jeg skulle bare prøve å vise hvor solbrent jeg ble igår, men det ble kanskje litt (veldig) overdrevent. Men igår fikk jeg jo som sagt årets første rødfarge, heldigvis var det bare litt og det var lett å dekke over.

I morgen har vi første tentamen i år som er i engelsk muntlig, så da kommer dagen min til å gå til å øve til den. Skal virkelig øveøveøve! Jeg har om Twiggy forresten og det er derfor jeg har lagt ut bilder av henne her, fordi hun er stor inspirasjon. Og dette er jo noe jeg interesserer meg for, så da blir det ikke kjedelig å øve og da er jo det bare helt flott!

– Blir du lett solbrent?

DENIMKJOLER – HVA SYNS DU?


(Denimkjoler generelt altså, ikke nødvendigvis denne)

– Hva syns dere om denimkjoler?

THE GIRLS WITH THE BLUE AND THE BROWN EYES


Modell: Cecilie, fotograf: meg, kamera: Canon EOS 50D


Modell: Lise, fotograf: meg, kamera: Canon EOS 50D

Bildene er fra idag på fototreffet. Har hatt det gøy og har møtt nye folk. Kom også på 3. plass i en fotokonkurranse, så det var jo litt morsomt. Har fått årets første rødfarge også, haha.

– Hva syns dere om bildene?

FOTOTREFF NEXT

I dag skal jeg på fototreff som Ida og Vilde har arrangert. Gleder meg veldig og jeg tror det blir gøy. Ser frem til å kanskje lære noen nye "triks" med kameraet og det blir selvfølgelig masse bilder. Så da blir det ikke blogging før senere ikveld siden jeg drar nå snart.
Ha en fin dag!

– Hva er deres planer?

Følg meg gjerne på bloglovin':
bloglovin

I’M LOVING LIFE!


(Gammelt bilde)
Har hatt en kjempegøy kveld med Maria, Thomas, Johan Thomas og Mariell! Skikkelig sommerstemning, noe som gjør at jeg gleder meg utrolig mye til sommerferien. Det gjør jeg egentlig hele tiden da. Tenk at det bare er 19 dager til sommerferie! Tiden går jo så utrolig fort, nesten vanskelig å følge med noen ganger. Jeg elsker ihvertfall livet sånn som det er akkurat nå!

– Har du det bra? 🙂

THE DOGS

– Hva syns dere om bildene?

AN INSPIRATION TO ME

Tumblr_l1y03enynw1qbvedpo1_500_large

Tumblr_kuyxe8l3ee1qzdll0o1_500_large

Dl_large

Tumblr_kxshcbls7s1qzd97zo1_400_large

Tumblr_ktxn2w2wh31qa0ieso1_400_large

Twiggyyyyy!

– Hva syns dere om bildene?

WATCHING ATM..

http://www.auditionsfordisney.com/wp-content/uploads/2010/02/starstruck.jpg
..Starstruck! Hahahah, må bare le av filmen, er så typisk…. Disney Channel! Men den er jo litt "underholdende" og i tillegg er det i LA (<3).
– Sett filmen?

VINTAGE CHANEL

Ah, herlig! Har så lyst på en klassisk Chanel veske, men de er nok waaaay out of my league. Men, jeg skal skaffe meg en i løpet av livet mitt.

Har hatt en ganske grei dag, om man ser bortifra fotballkampen, noe jeg ikke vil innpå. Fikk den sommerstemningen da vi spilte volleyball barbeint ute i sanden idag. Var så herlig! Nå tar jeg kvelden, er alltid så trøtt på fredager. I morgen blir det en lørdag med skolearbeid..

– Hva syns dere om vesken?