ETT SKRITT NÆRMERE FERIE

Praktisk og muntlig eksamen i media er over, og jeg endte opp med karakteren 6! Sykt, og så utrolig deilig. Jeg kom opp i bilde på onsdag og skulle lage en bildereportasje med temaet aktiv fritid for ungdom. I går leverte jeg inn reportasjen, og i dag presenterte jeg den. Følte den gikk ganske bra siden jeg snakket lenge, og klarte å svare ganske bra på spørsmålene jeg fikk av sensor og eksaminator etterpå, men jeg hadde ikke trodd jeg skulle få noe mer enn 5. Men utrolig nok hadde sensor bare positive ting å si om presentasjonen min og reportasjen min og mente det var en klar 6er. DET var en herlig følelse det!

Dette er ett av bildene jeg hadde med i reportasjen. Vil ikke legge ut hele reportasjen, men tenkte jeg kunne legge ut et av bildene jeg brukte, så dere kunne se litt i alle fall!

Så nå er jeg ett skritt nærmere ferie, og det er godt å endelig kunne slappe av etter to døgn med hard jobbing. Så nå gjenstår det bare å se om jeg kommer opp i muntlig, men det er det ikke trekk til før om ca. 10 dager.

– Har dere hatt eksamen?

THE GREATEST SUMMER DAYSa jo jeg skulle vise dere flere bilder fra den fine sommerdagen vi hadde for en uke siden, så her har dere et lite dryss! Håper virkelig det blir mange sånne dager i sommer, godt med varme.

I morgen eller onsdag kommer jeg opp i eksamen i media, så da blir det nok ikke blogging. Kan se hva jeg får skrevet av forhåndsskrevne innlegg etter jobb i kveld sånn at det kanskje blir litt liv på denne bloggen.

– Hva syns dere om bildene?

PUNKTUM

På tide med et aldri så lite “få-ut-all-aggresjon”-innlegg! Denne gangen litt om dobbelmoral og hvor lett noen folk har for å droppe vennene med én gang en kjæreste eller noe sånt kommer inn i bildet. Om noen er litt i stuss på hva jeg mener med dobbelmoral, så er det i denne sammenhengen når noen sier noe de er imot, for så å gjøre akkurat det samme selv. Det er sånn jeg og vennene mine bruker begrepet.

Sånne ting er nok dessverre noe man kommer til å oppleve en del av i løpet av ungdomsårene, og sikkert litt videre i livet også. For meg er det ganske naturlig å bry meg om de som står meg nær og hvis jeg av en eller annen grunn må “droppe” vennene mine en kveld, får jeg utrolig dårlig samvittighet. Det jeg har opplevd i løpet av det siste året er folk som rett og slett ikke bryr seg om å droppe vennene sine og lett gjør det om og om igjen. Og jeg er så sinnsykt lei av å bruke energi på de som ikke gir noe tilbake. Men likevel er det så lett å fortsette å bruke energi på de fordi jeg vil jo ikke synke på deres nivå?

Vet ikke helt om jeg skal le eller gråte når jeg ser folk som får seg kjæreste og med en gang ikke gidder å bry seg om vennene lenger eller ta hensyn til andre, spesielt når det er noen som hele tiden tidligere har snakket om hvor irriterende det er når andre folk er sånn. Jeg klarer bare ikke å skjønne hvordan man ikke klarer å se det heller, greit nok at kjærlighet gjør deg blind, men man skal ikke bli så blind at man ikke lenger ser de vennene som har vært der for deg tidligere.

Bildene er funnet på Weheartit.

Jeg er rett og slett lei. Lei av å prøve, av å prøve å være venner med noen som tydelig ikke er interessert i å ha den minste kontakt. Og spesielt etter de siste månedene har jeg kommet til et punkt der jeg rett og slett bare må gi faen (beklager språket). Jeg har innsett at det er ikke vits. Jeg fortjener bedre enn folk som bare oppfører seg drittsekk og tydeligvis ikke eier mye respekt for andre og som ikke tenker på annet enn hva som gjør seg selv lykkelig. For sånn fungerer det faktisk ikke. Ja, man må tenke på seg selv også, men likevel går det an å tenke litt på hvordan man oppfører seg mot andre også. Det er viktigere enn du tror.

Men vet du hva? Nå er jeg ferdig. Ferdig med å bruke energi på folk som ikke fortjener det. For de vennene jeg har som faktisk er ekte, de er så mye mer verdt det.

For de som eventuelt misforstår dette innlegget: Jeg sier ikke at det er noe galt i å ha kjæreste, for det er mange som faktisk klarer å balansere venner og kjæreste og skjønner hvordan man må prioritere venner også. Jeg sier bare at det er galt å droppe vennene for det, for det er faktisk vennene som mest sannsynlig blir der lengst. Ha det i bakhodet.

Og så et lite tips til dere som opplever det samme: Én sjanse er greit å gi, men etter ti sjanser er det kanskje på tide å se tegningen. Sett pris på de du har som faktisk bryr seg og ikke glem å si det til dem også. Ikke bry deg om de som skuffer igjen og igjen og bare bringer frem dårlige ting fordi de kun bryr seg om seg selv. Det er ikke verdt det å prøve å forandre dem, det er det bare å skjønne etter å ha gitt dem gjentatte sjanser.

NASJONALDAGEN


Det var egentlig det jeg hadde å legge ut fra 17. mai, haha. Spiste frokost med familien på Rica Parken hotell der det var arrangert 17. mai frokost. Helt greit siden jeg elsker hotellfrokost! Og så så jeg på toget og møtte noen venninner, før familien og jeg spiste middag hos noen venner, og på kvelden var jeg med et par venninner. Koselig!

Nå skal jeg nok få tid til mer blogging resten av denne uken, jeg har jo mange bilder å legge ut, både fra de siste to dagene i London, og fra sommerdagene vi hadde forrige helg. Kanskje jeg skal forhåndsskrive noen av de sånn at jeg kan legge de ut neste uke, da har jeg nemlig eksamen i media, så da sier det vel seg selv at det blir lite blogging.

– Hva gjorde dere på 17. mai?

ON THE BEACH

Hei alle, og vel overstått nasjonaldag! Jeg har vært så opptatt de siste dagene at jeg ikke har tenkt på bloggen engang. Det er vel kombinasjonen av skole, jobb og sosialliv som gjør det, haha. Men jeg har hatt det veldig kjekt da! Har bilder fra 17. mai osv, men de får jeg legge ut en annen dag. Her er i alle fall noen fra i dag:


Her er det også sommer i dag! Og man skulle jo nesten trodd at bildene ovenfor var tatt på en strand i syden, men neida, dette er Sunnmøre! Dagen startet med at jeg ble vekt av at Andrea sto og banket på vinduet mitt, haha. Hun ville ikke at jeg skulle sove bort denne fine dagen, noe som var helt rett av henne. Så vi bare spiste litt før vi tok en liten roadtrip til stranda osv. Vi har tatt masse bilder, så de skal jeg legge ut ved en annen anledning! Nå skal jeg nemlig ut igjen og ta bilder med Andrea. Forhåpentligvis får vi endelig til en idé vi har planlagt lenge!

– Fint vær hos dere også?

INNKJØP FRA LONDON

Her er da endelig innkjøpene mine fra London! Videoen har ligget på YouTube siden søndag da, men jeg har ikke hatt tid til å legge den ut her før nå. Jeg har nemlig hatt veldig mye å gjøre og vært veldig stresset den siste tiden, derfor har bloggingen vært lite prioritert. Må bare si det er så koselig å lese alle kommentarene fra dere, f.eks på forrige innlegg, det er ingen tvil om at det hjelper på humøret!! Dere er herlige ♥

– Hva syns dere om kjøpene?

100 000

De siste to og en halv ukene har jeg blitt ekstra fascinert over hvor fort ting faktisk sprer seg på nettet. Jeg har jo lenge vært aktiv på weheartit, tumblr osv og kommer stadig over bilder med tusenvis av likes og reblogs, og jeg har alltid tenkt hvor sykt det må være å få så mye “oppmerksomhet” eller hva jeg skal si, for den som har tatt bildet eller er på bildet. Og nå har jeg faktisk fått merke det selv.

Husker dere dette bildet? Det la jeg ut for to og en halv uke siden etter jeg hadde vært hos frisøren og frisket opp håret mitt litt. Dagene etter har jeg funnet det flere ganger på weheartit og forskjellige facebook-sider. Jeg har jo syntes at dette er utrolig gøy, og ikke minst kommentarene der det står “perfect hair”, “i want this” osv. For meg er dette ganske sykt, mest det med hvor fort det har spredt seg, jeg har jo ikke så mange lesere her.

MEN, det sykeste:
Noen postet bildet på Tumblr 28. april, og i dag fikk det over 100 000 notes!! Det vil si over 100 000 som har reblogget og/eller likt bildet. At MITT bilde, av MEG (håret mitt) har fått så mye, det er så utrolig stort og sykt for meg. Link til posten er forresten her. Jeg finner det fortsatt mye på weheartit, facebook og tumblr osv, det er så gøy!

Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, det er bare veldig stort for meg.

LONDON. #1

Vet det bare har vært snakk om London i det siste, men det er det eneste jeg har hatt tid til å blogge om, for det har gått i ett siden jeg kom hjem fra London. Jeg har vært på skole, jobb og vært med venner, kjempekoselig! Nå er det jo langhelg, så kanskje det blir litt bedre blogging da og litt mer variert. Her er i alle fall bilder fra første dagen i London:

Vi startet lørdagen med frokost på The Breakfast Club, kanskje den mest koselige restauranten jeg noen gang har vært på. Vi var der rett etter det åpnet klokka 9 og fikk det siste bordet. Heldig? JA! Om noen skal til London så ville jeg definitivt dratt dit og spist frokost! Den ligger i nærheten av Oxford Street, adressen er 33 D’Arblay St, Westminster. Og om dere vil unngå kø, vær der når det åpner.
Se så koselig!


Dette var køen utafor når vi dro derfra, haha.

Shoppingen startet vi på Primark da det åpnet der klokka 10. Jeg var i himmelen, mildt sagt, og endte opp med masse plagg til en utrolig billig penge.


Carnaby Street er også en veldig fin shoppinggate med mange kjente butikker.

Jeg var fast bestemt på at vi måtte innom Pinkberry i London, og den lå på Selfridges, varehuset. Gikk rundt hele senteret før vi fant det, haha. Men nydelig var det!

Og så måtte vi selvfølgelig innom Victoria’s Secret! Herregud, jeg elsker den butikken. SÅ mye fint undertøy!! Og også masse fint i PINK-kolleksjonen. Det er ikke særlig billig der da, men endte opp med endel derfra likevel. Det var forresten ikke stort utvalg i bikinier der, men fant noen fra PINK-kolleksjonen da. Butikken var også utrolig fin og så gjennomført. Ligger på New Bond Street.

Var også innom Forever 21 som også ligger på Oxford Street. Fant ikke så mye der, men kjøpte noe treningstøy faktisk, haha.

– Hva syns dere?

SNEAK PEEK
Jeg er hjemme! Ovenfor er en liten sniktitt på bildene som kommer, jeg har fotografert masse! Skal lage mer detaljerte innlegg, men det har jeg ikke hatt tid til i dag, så da får dere dette i mellomtiden.

– Hva syns dere om bildene?