OSLO

Hei fra Oslo! Nå sitter to slitne sjeler på hotellrommet og lader oss opp til å komme oss ut igjen. Vi har vært på farten hele dag og brukt retningssansen vår (det vil si gps’en) flittig. Vi tok fly klokken 7 i dag tidlig, så nå kjenner jeg virkelig at jeg sto opp tidlig i dag, men sovingen får bare vente til i kveld. Etter vi hadde sjekket inn på hotellet dro vi rett til den amerikanske ambassaden for visum-intervju, før vi spiste lunsj på Friday’s. Etter det kikket vi rundt litt i butikker, før jeg var i et spennende møte, og så har vi kikket enda mer i butikker. Rekker ikke skrive så mye mer akkurat nå, men har noen bilder fra dagen:

Vi klarte selvfølgelig, med den som nevnt gode retningssansen vår, å ta t-banen feil vei også, haha er det mulig.

Vel, nå får vi komme oss videre. Kos dere videre denne mandagskvelden!

– Har dere hatt en fin start på uken?

SUNDAY SNAPSHei dere! Har dere en fin søndag hittil? Nå er den vel egentlig snart over, og jeg har ikke vært såå effektiv som jeg hadde planlagt. Men det viktigste er at jeg får gjort det jeg skulle før jeg drar i morgen, og det går jo fint. Det jeg skal i Oslo er forresten New York-relaterte ting, som jeg kan skrive mer om senere når jeg skriver om hele denne prosessen. Jeg skal altså være i Oslo frem til tirsdagskveld, og jeg tenker mobilblogging får holde når jeg er der. Jeg drar til Oslo sammen med Vilde, så hun kommer snart bort og så tar vi fly tidlig i morgen. Det kan bli interessant å skulle stå opp så tidlig, men det må vel bare til. Jeg gleder meg iallefall til å få et par dager i hovedstaden, det er jo tross alt den eneste lille miniferien jeg får nå i sommer og før jeg drar. Jeg regner det som en liten miniferie siden vi skal bo på hotell osv og siden det er den eneste reisen i sommer, så da bare kaller jeg det ferie, hehe.

Senere i sommer kommer jeg sikkert til å ha en spørsmålsrunde angående New York og prosessen osv, og kanskje også en generell spørsmålsrunde siden det sikkert er snart to år siden jeg har hatt det. Jeg tenker iallefall det kan være greit å ha en om New York siden dere kanskje har noe spørsmål om feks søknadsprosessen, hvorfor jeg vil studere der og hva jeg skal studere. Men det får vi ta senere, sommeren er lang!

– Hva har dere gjort i dag?

SUMMER MAKEUP ESSENTIALS

Endelig lørdagskveld – tilbragt i sofakroken med godis ved siden av. De fleste av dere er vel ute og er sosial nå? Jeg for min del måtte bare prioritere meg selv i kveld, jeg er sliten etter uken, og en lang, god natts søvn er veldig etterlengtet. I morgen har jeg endel å gjøre før jeg drar til Oslo tidlig mandags morgen, så da trenger jeg å være opplagt. Egentlig er det nok ikke såå mye å gjøre, men jeg føler det er det, og da blir jeg litt stresset. Men jeg har jo hele morgendagen på å gjøre meg klar til Oslo, så det kommer til å gå veldig fint.

Vel, til poenget med innlegget, mine favoritter i sommer:

Fra venstre oppe: Soap & Glory 6-in-1 Moisture Lotion, Garnier 5sec Perfect Blur Primer, L’oréal Nude Magique CC cream, L’oréal False Lash Wings, L’oréal Super Liner Blockbuster, Urban Decay Primer Potion i fargen Sin, Kicks blush brush.

Chanel rouge, e.l.f Healthy Glow Bronzing Powder, Marc Jacobs Daisy.

Som nevnt i forrige innlegg er en CC-krem perfekt for sommeren ettersom den er lett, enkel og samtidig dekkende, i tillegg til solfaktoren. Fuktighetskremen, primeren fra Garnier, og mascaraen og eyelineren fra L’oréal er faste følgesvenner uansett årstid – det er produkter jeg virkelig sverger til. Primeren fra Urban Decay er perfekt til sommeren fordi den har en veldig fin farge, så jeg kan fint bruke den alene uten noen annen øyenskygge over. Rouge og solpudder syns jeg er greit å endre på etter årstidene, for til sommeren vil jeg gjerne ha en sommerlig glød i ansiktet som ser naturlig ut. Jeg viser jo ikke rougen på bildene ovenfor, men den er rosa/peach-aktig og veldig fin. Solpudderet fra e.l.f liker jeg veldig godt, og det gir virkelig en glød som navnet tilsier. Parfymen fra Marc Jacobs er så herlig, så det spørs ikke om jeg skaffer den i full size i løpet av fremtiden.

– Bruker dere noen av de samme produktene? Har dere kanskje andre anbefalinger i tillegg?

SOME NEW BUYS


Alt fra Cubus.


Til tross for shoppestopp frem til jeg flytter, er det fortsatt noen ting jeg kan unne meg og noen ting som er nødvendige. Bodyen koster tross alt bare 49 kr fordi den er på salg, og blomsterstrikket og neglelakken kjøpte jeg for en god stund siden, og de er heller ikke akkurat spesielt kostbare. Det står forresten “Like it’s 1992” på bodyen, og jeg kommer sikkert til å bruke den i et antrekk snart, så da kan jeg vise den på.

I går kjøpte jeg CC-kremen fra L’oréal, etter å ha sjekket ut ca. alle BB- og CC-kremer vi har. Jeg syns det er skikkelig tungt og et ork å bruke foundation på sommeren, men samtidig vil jeg fortsatt ha noe som jevner ut huden og kan gi litt liv til den. Spesielt siden jeg er så “heldig” å bare få fregner i ansiktet av solen, istedenfor farge. I tillegg har den solfaktor 20, som selvfølgelig er veldig positivt! Jeg testet den iallefall ut i dag og jeg er veldig fornøyd hittil. Apropos det, i morgen kommer det et innlegg om sminken jeg foretrekker i sommer. Jeg synes det er interessant å lese om sånt på andre blogger, så da tenkte jeg det kanskje kunne være greit å skrive et her og.


– Hva syns dere om kjøpene? Noen som har testet ut CC-kremen?

THROWBACK THURSDAY: HALLOWEEN


En throwback til mine cheerleading-dager, det vil si én dag – på Halloween. Halloween er så gøy, alle kan kle seg ut som hva eller hvem de vil, og det settes ingen stopper for kreativiteten! Spent på hvordan Halloween blir i år i Det Store Eplet og hva som blir årets kostyme.

– Hva/hvem var dere kledd ut som på Halloween i fjor?

CRAVINGS TAKING OVER

Hei lillelørdag! Nå er vi omtrent halvveis i uken allerede, det er vel ikke bare jeg som syns tiden går fort? Hvis hver uke blir sånn er jeg jo straks i New York, hjelp! Jaja, akkurat nå er det iallefall fortsatt tre måneder til, så jeg har jo en stund igjen her hjemme. Men dette var forsåvidt ikke poenget med dette innlegget. Du vet når du er på jobb eller skole eller noe og plutselig kommer på noe sykt godt du har lyst på, enten det er godteri eller biff eller is eller noe sånt? Vel, det skjedde med meg i dag, og dere vet vel at det gjerne sitter i hodet ditt resten av dagen og du vet det ikke forsvinner før du skaffer det. I dag var det nemlig sjokoladedekte jordbær som satt fast i hodet mitt sikkert halve dagen på jobb, men nå er jeg veldig fornøyd! Jordbær, blåbær, banan og smeltet sjokolade er virkelig noe av det beste jeg får, og i det minste er ikke ALT usunt, det er jo mye bedre enn godteri!Vel, jeg har nettopp skrevet et innlegg om matcravings… Kanskje på tide at jeg faktisk begynner å gjøre noe spennende i hverdagen sånn at jeg har mer spennende ting å blogge om også? Hvis det hjelper skal jeg til Oslo på mandag da, så da blir det nok litt mer varierende blogging enn “i dag har jeg vært på jobb, så dro jeg hjem og sov resten av dagen”. Etter det får jeg bare prøve å variere bloggingen frem til jeg flytter, for DA blir det myyye mer spennende blogging! Det kribler i magen når jeg tenker på det, hvis jeg mangler inspirasjon kan jeg faktisk bare gå en tur i Central Park, dra til Brooklyn Bridge og se bort på byen, eller finne nye, koselige områder. Åååh, det kommer nok ikke til å gå opp for meg at jeg skal bo der før jeg faktisk er der. ♥

– Fortell meg at jeg ikke er den eneste som får sånne plutselig cravings som ikke går bort?

“RENEWING” MY HAIR

Det ble en litt ufrivillig bloggfri dag igår, jeg fikk nemlig skikkelig hodepine på jobb og den fortsatte resten av dagen. Ikke så gøy akkurat, vet ikke om jeg var underernært eller hva det var, men det er iallefall over idag.


I dag var jeg jo endelig hos frisøren igjen! Ovenfor ser dere en liten del av salongen til Hair Fashion, elsker detaljene. Det var iallefall veldig deilig å få frisket opp håret igjen, nå er brunfargen riktig igjen, og jeg har også mer blondt i håret – akkurat sånn jeg vil ha det! Lurer litt på hva jeg skal gjøre med frisør i New York, jeg skulle jo helst bare hatt med meg frisøren jeg har nå, haha. Nedenfor ser dere hvertfall hvordan håret mitt ser ut nå:Har ikke det beste fotolyset i dag, måtte plassere meg i skyggen pga. sterk sol. Men dere ser håret mitt greit nok iallefall. Jeg skulle egentlig ta bilder til ny header også, men det får vente til en dag med litt bedre lys ute.

– Hva syns dere?

SUNDAY
God søndag! Jeg elsker denne dagen, mye fordi vi ikke trenger noen unnskyldning for å gjøre absolutt ingenting. Sånne dager trenger vi gjerne på slutten av uka, min dag har hvertfall ikke vært særlig meningsfull hittil. Jeg våknet iallefall helt uthvilt i dag, og siden har jeg egentlig bare sett Gossip Girl. Jeg kom hjem ganske tidlig i går kveld, jeg var ikke særlig gira på å stå ute i kulde og regn og se på bålet, så da de andre dro dit, kjørte jeg heller hjem og så på livestreamen av bålet. Haha ja, det blir streamet hvert år, med tanke på at det er såpass stort.

Nå må jeg ordne meg, vi skal nemlig ut å spise etterpå og endelig feire at vi er ferdig med 13 års skolegang! Jeg har jo vært klar for å feire i to uker nå, men vi lovte hverandre å vente med noe som helst feiring til alle var ferdig, så da tar vi det nå. Gleder meg til god mat og gode venner ♥

– Hva liker dere best å gjøre på søndager?

BARNDOMSMINNE


I dag har jeg spist rabarbra med sukker – snakker vi barndomsminner eller? Husker det var noe av det beste jeg fikk om sommeren da jeg var mindre, rabarbra plukket fra hagen sammen med en skål med sukker som jeg kunne dyppe den i.

Jeg vet egentlig ikke hvor tiden har blitt av i dag, for jeg har faktisk ikke gjort noe særlig, men tiden har gått så fort! Det har vært såå deilig å bare ta det helt med ro uten noen planer, det har vel nesten føltes ut som en søndag. I kveld derimot har jeg planer om å få med meg det store St. Hans-bålet som tennes her hvert år. For fire år siden ble jo det verdensrekord her med verdens høyeste bål, 40 meter høyt. Det er jo ganske kult da! Bare søk opp verdens høyeste bål, så får dere se, hehe.


Håper alle får en fiin kveld, hva enn dere skal!

– Hva er deres planer for kvelden?

TGIF

Ah, endelig fredag og helg! En av de beste følelsene, er dere ikke enig? ?? Det var såå deilig å dra fra jobb i dag, det føltes virkelig fortjent ut etter jobbing hver dag denne uken, haha… Menmen, jeg skal jo jobbe i hele sommer, viktig å spare opp penger frem til jeg drar i september!

Ovenfor er bilder av Sara’s nye kamera, jeg er såå misunnelig, haha. Trenger virkelig et lite kamera med god kvalitet, sånn at jeg kan ta det med meg overalt. Men det har jeg planlagt å kjøpe med en gang jeg kommer til New York, der er jo det myye billigere! Ser på VG-lista nå, jeg MÅ jo få med meg Cody Simpson, hehe… Kvelden blir tilbragt med Sara, Celine og Caroline – koseliig??

– Flere som ser på VG-lista? Eller gjør dere andre ting?