SOMMERFEST

Hei dere! Kjapt innlegg før jeg drar. Jeg skal på sommerfesten på Giske (forteller mer senere), så det blir dårlig med innlegg i dag. Kommer kanskje et til innlegg senere, vi får se. Men ihvertfall, ha en fin dag!
– Hva skal dere i dag?

GLEDE

For noen dager siden ble jeg forelsket..

.. i disse skoene fra H&M. Med fare for å høres overfladisk og bortskjemt ut, jeg får de! De er ikke inne på lager da, så jeg må vente en måned, men det er verdt ventingen! Tusen takk, mamma ♥

– Hva syns dere om de?
– Noen som har de?

FLINKA!

Ok. Pakk dere inn i bobleplast, ta på leggbeskyttelse, knebeskyttelse og hjelm, og fest sikkerhetsbeltet. Jeg har nemlig… JOGGET! Altså, JEG har JOGGET! Og bare vent, det kommer mer: Jeg sto opp kvart på ni for å jogge! Dette er et veldigveldig sjeldent syn altså. Tror ikke mamma har kommet over sjokket enda, hehe. Men dette er altså noe jeg har bestemt meg for å gjøre flere ganger. Jeg fortjener en applaus. Neida. Joda. Neida.
Edit: creds til Johan Thomas som ringte og tvang meg til å komme meg opp å jogge!

– Jogger du ofte?

ANBEFALING: TV-SERIE

90210 er en "remake" av den populære serien Beverly Hills 90210 som gikk på 90-tallet. Serien dreier seg om en gjeng tenåringer som går på West Beverly Hills High. Mye vennskap, uvennskap, kjærlighet og drama. Serien har også noen av de karakterene som spilte i original-serien, men de er ikke så mye med i andre sesongen som i første. Jeg anbefaler serien til alle… tenåringer. Både gutter og jenter.

Jeg har egentlig ikke godt av å se på denne serien for jeg får bare mer og mer lyst til å bo i L.A, men samtidig klarer jeg ikke å holde meg unna serien. Den brukte å gå på TV2 zebra på mandagene (?) før, men jeg vet ikke helt hvor de episodene ble av. Jeg begynte først å følge med på den på internett for en stund siden. Jeg ser episodene her. Velg episoden du vil se, trykk på Get More Links, og velg en av Megavideo linkene. Hvertfall Megavideo jeg liker best.

– Har du sett 90210 før?

JEG ANBEFALER..

..leppestift!

MAC Creme Cup er det. Jeg kjøpte den i London til ca. 125 kr(?). Jeg ville ha en nøytral en, men samtidig en med litt farge i, og da ble det denne. Den er ganske fuktighetsgivende, syns jeg, og i tillegg lukter den utroolig godt! Noe jeg faktisk ikke fant ut før en stund etter jeg kjøpte den.

– Bruker du leppestift?