CHRISTMAS EVE

Hei, og god 1. juledag! Håper alle hadde en fin julaften i går? Det hadde iallefall jeg! Ble ikke såå mange bilder som planlagt, men har jo noen:Med mine fine søstre ♥

Tok ingen skikkelige antrekksbilder, men har dette:

Tommel oppXDXD Kjolen er fra Asos.

Spiste så mye god mat og koste meg masse med familien. Jeg er også veldig fornøyd med det jeg fikk! Tenkte jeg kunne vise det i morgen.

I dag har jeg ikke gjort annet enn å spise egentlig. Neida, men det blir jo veldig mye spising disse dagene, haha. Var hos stebestemor og spiste middag og sånt, og i kveld har vi sett Flåklypa Grand Prix (tradisjon♥) og nå begynner straks Valentine’s Day, som vi også skal se. Bruker ikke så mye tid på macen for tiden, rett og slett fordi jeg nyter tiden med familien min. Er ikke ofte vi er alle samlet her. Så nå legger jeg fra meg macen igjen, vi blogges i morgen! 

– Hadde dere en fin julaften?

KVELDEN FØR KVELDEN
Og så var kvelden før kvelden her! Syns adventstiden i år har gått utrooolig fort, tidligere har jeg pleid å synes at det går veldig sakte. Bildene ovenfor er fra i fjor, mens i år er kameraet mitt ganske nedstøvet, for å være helt ærlig. Men skal prøve å få tatt endel bilder i morgen da. Det må jeg jo gjøre.

I går kveld var vi en liiten gjeng hos Thomas (meg, Andrea, Aleksander og Johan Thomas, og selvfølgelig Thomas da, for å være helt presis) og så Love Actually og åpnet noen gaver. Vi klarte ikke å vente til julaften, rett og slett fordi vi ville se hverandres reaksjoner. Priceless. Jeg åpnet et par gaver selv og ble nesten helt overveldet, for de gavene må være noe av det mest personlige og fineste jeg noen gang har fått, fra mine beste ♥ Får se om jeg viser dere hva jeg fikk, tror nok mest sannsynlig ikke. Men kommer sikkert til å vise dere de fleste gavene jeg får i morgen da, det gjør jeg jo hvert år!

Blir nok ikke blogging fra meg i morgen, da jeg heller vil fokusere på familien og det faktum at det er julaften. Men forhåpentligvis har jeg mange bilder å vise dere på tirsdag! Jeg er hvertfall klar for julaften nå, med julestemningen på plass! GOD JUL, alle sammen ♥

– Har dere julestemning?

SHAKE UP THE HAPPINESS

It’s Christmas tiiiiiime!


Plutselig var det juleferie! Har ikke orket å blogge denne uken, hehehe. Men har faktisk hatt en del å gjøre også da. Vi har hatt en matteprøve og to fremføringer på skolen, og jeg har ordnet julegaver, siden jeg var så smart at jeg utsatte det meste til den siste uken før jul. Men nå er det ordnet! Fremføringene vi har hatt gikk også veldig bra, fikk 5- på norskfremføringen og 6 på engelskfremføringen, så det er jeg ganske fornøyd med, mildt sagt! Tror matteprøven også gikk bra, men den har vi ikke fått tilbake enda.

Vi fikk juleferie i går faktisk, siden hele klassen var ute og spiste og dermed fikk avspasere i dag. Var på kafé med noen venner i dag da, men jeg er helt fullstendig blakk etter julegaveshopping, så da ble det ingenting annet enn et glass vann på meg, men det er greit! Jeg har hvertfall skikkelig julestemning nå, det har snødd litt nå i kveld, og jeg har pakket inn siste rest av julegaver. Husker for tre år siden eller noe, da ga jeg julegaver til 10 venninner tror jeg det var, for da var jo det sånn at “alle måtte gi til hverandre”, så da ble det bare mye dilldall, mens nå gir jeg bare til de aller nærmeste, og legger mye mer tanke i julegavene, noe jeg syns er viktig. Så nå gleder jeg meg til de skal åpne gavene sine!

– Er dere ferdig med julegavene? Begynner å nærme seg nå, folkens!

FREDAGENS ANTREKK

Dårlige bilder, men hadde dårlig tid og dårlig lys. Men kjolen er iallefall fra Asos, og jeg liker den så godt! Lurer på å ha den på meg på julaften også, så da kan jeg sikkert få til bedre bilder!

Andrea og meg før vi dro avgårde ♥ Var ikke kjolen hennes nydelig vel?!

Var kjekt på ballet da! Vi var først hos Emte og Anna før vi dro videre til ballet. Masse kjentfolk og god stemning! I tillegg opptrådte R.I.O (om det ikke sier deg noe, sjekk ut denne sangen, den er spilt endel på radio), DJ Broiler (som var først etter jeg hadde dratt) og Flo Arne Resten av helga har jeg stort sett slappet av, var med Andrea i går og i dag har jeg vært på jobb. 

– Har dere hatt en fin helg?

RENEWING MY HAIR
Var hos frisøren i dag og freshet opp hårfargen min litt. Det er altså det samme jeg har gjort nå som jeg gjorde sist, med samme fargen og alt. Tenkte det kunne være greit siden det er juleball i morgen og snart julaften! Jeg er iallefall veldig fornøyd, elsker ombre! Bestemte også for å gjøre noe annet mens jeg var der, nemlig:

Ta hull i ørene! Tror jeg har nevnt det før, men det er kanskje ikke så mange av dere som vet/husker det; jeg hadde hull i ørene for 9 år siden, tror jeg, men så fikk jeg betennelse og tok de ut. Så jeg har vært ganske skeptisk til å ta igjen, men i dag bare tenkte jeg at jeg skulle prøve!

Og som jeg skrev lenger oppe er det juleball, så imorgen blir det nok ikke tid til blogging. Men skal prøve å få tatt noen bilder før ballet, av antrekket mitt og sånn, så poster jeg det på lørdag!

– Hva syns dere?
– Har du hull i ørene?

CANDY SHOP

Fikk denne i julekalenderen forrige uke, den er så fin! Den er fra Deborah Lippmann og heter Candy Shop. Her har jeg brukt en annen rosa neglelakk under, siden selve lakken er veldig gjennomsiktig. Syns resultatet ble ganske bra. Jeg bruker ikke glitterneglelakk så veldig ofte, rett og slett fordi det er et rent H å få av, menmen.

Nå er jeg klar for en ny uke! Forrige uke var ganske travel med teorikurs (som jeg nå er ferdig med) og så ble jeg syk også, men det varte heldigvis ikke så lenge. Helgen var veldig fin da, med gode venner ♥

– Hva syns dere om neglelakken?

FROM MY TUMBLR


Ingen av bildene er mine, men du finner de på min Tumblr her der alle bildene med kilden ligger. 

Kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er i Tumblr, så jeg kommer sikkert til å legge ut noen bilder her også av og til, siden det er så mye inspirerende der. 

– Hva syns dere om bildene?

SOON THEY’RE GONNA KNOW


Har teorikurs i dag, i morgen og på onsdag, så vet ikke helt hvordan bloggingen blir. Må bare prøve å få forhåndsskrevet noen innlegg (som dette er), så går det nok bra! Blir ganske travelt denne uken, når jeg tenker meg om, men det skal gå bra. Helg om fire dager, gleder meg! 
Om noen, av en eller annen grunn, lurer på hvilken sang jeg har på hjernen for tiden, så er det denne. Den er så kul!

– Har dere mye å gjøre denne uken?
– Hva syns dere om sangen? 

JULEKALENDER

Ble plutselig endring i planene i kveld, så jeg dro på konsert med Andrea og Johan Thomas. Vi dro først på Egon og spiste, for så på Gaute Ormåsen konsert, av alle ting! Var koselig da. Hadde det bare snødd ute så hadde julestemningen vært på topp. Her har det nemlig vært -8 grader i dag, og sol. Wow.

Men anyways, tenkte jeg kunne vise dere julekalenderen min:


Syns aldri man blir for gammel til julekalender, jeg! Det har liksom alltid vært en del av adventstiden og nedtellingen mot jul. I går fikk jeg badebombe fra Lush, og i dag fikk jeg Angry Birds-“leskedrikk”, haha ♥

– Har du julekalender i år? Hvilken har du?

LATE NIGHT SHOTSTok disse bildene i natt, gaaanske trøtt! Er forresten på jobb nå, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. I går var vi en liten gjeng borte hos Andrea og laget taco og så film, 21 Jump Street. Veldig koselig ♥ Så i dag skal jeg jobbe til klokken 6, og så skal jeg vel bare slappe av resten av kvelden. Vi blogges hvertfall!

– Hva gjorde dere i går?