NEW STUFF FROM LONDON


Neglelakker fra Topshop og Barry M. Den til venstre var akkurat en sånn jeg har ønsket meg lenge, i en kobberaktig farge, og den til høyre er litt sånn metallisk blå.

Fant ikke ut fargen på den til venstre, men den til høyre kalles 292 Navy.

SOMEDAY ♥♥ Den lukter nyydelig, just sayin’!


MAC Creme d’Nude. Sa til mamma at jeg ønsket meg en leppestift i en nude farge, og denne var utrolig fin!

“Smarties”-ørepropper. Haha, kjempesøte!

Fikk også noen rosa spisepinner og en sånn “lomme” til å ha rundt passet mitt, vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Noe av det betaler jeg for selv, og noe fikk jeg.

– Hva syns dere?

SUNDAY = WORKDAYHar jobbet i dag, derfor ble det sen og lite blogging i dag. Har fått noen spørsmål om hvor jeg jobber; jobber på en kiosk i byen og jeg trives veldig godt.

Nå skal jeg ta meg en dusj, lakke neglene mine i en av de to nye neglelakkene mine fra London (mamma, Stella og Kjetil var der forrige uke, kommer bilder av hva jeg fikk i morgen) og så skal jeg ta natta.

– Hva har du gjort i dag?

DELTAKERNE I BLOGG VS BLOGG

Silje Emine – trykk på screenshotet for å komme til bloggen ↑

Silje Jørgensen – trykk på screenshotet for å komme til bloggen ↑

Trukket av random.org.

Edit: Med tanke på at begge heter Silje, skriv helst fulle navnet, enten Silje Emine eller SIlje Jørgensen. Eller så kan du skrive 1 eller 2.

– Hvem stemmer du på?

TUMBLR

Gratisdesign.

Jeg har endelig skaffet meg Tumblr (eller TØMBLER, som Emte liker å kalle det). Har lagt ut ÉN hel post/reblog hittil, hehe. Jeg heter Malindh og du kan finne meg her.

MEN, nå trenger jeg deres hjelp. Mange av dere har kanskje Tumblr? Jeg følger bare 4 stk. hittil, så om dere kan komme med noen forslag til noen jeg kan følge, tas det imot med stor takk!

– Har du noen anbefalinger til noen inspirerende og/eller morsomme Tumblr-sider jeg kan følge?
– Har du Tumblr? Isåfall, hva heter du?

AN OLD CAR
Ser dere noen endringer i designet? Har endret til en litt mer høstlig bakgrunnsfarge og endret bredden på bloggen, så nå er bildene mine i 700px istedenfor 600px. Har lyst på ny header snart også, men jeg har ingen idé til hvordan den skal se ut/bilde(r) å ha på den, så det blir ikke med det første hvertfall.

– Hva syns dere om bildene?