VOTE FOR ME?

En av lokalavisene vår, Sunnmørsposten, har en fotokonkurranse, og jeg har deltatt med dette bildet:


Det hadde betydd mye for meg om dere ville stemt på bildet! For å stemme trykker dere HER og så trykker dere på stjernen oppe til venstre. Takk på forhånd, hvis det er noen som faktisk stemmer 🙂

Husk spørsmålsrunden her.

– Hva syns dere om bildet?

SPØRSMÅLSRUNDE


Det er noen måneder siden forrige spørsmålsrunde, så nå starter jeg en ny en. Forrige gang ble svarene ganske useriøse, så jeg skal svare litt mer seriøst denne gangen, heheeee.. Så spør meg om det dere lurer på, og så svarer jeg kaanskje på video.

– Hva lurer du på?

SUNDAY MORNING

God morgen! For en herlig søndag det er. Utrolig deilig å tenke på at det ikke er skole imorgen, kan ikke huske sist jeg ikke gjorde skolearbeid på en søndag. Nå skal jeg snart dra å trene, så vi snakkes senere!


– Hva skal du i dag?

A MOVIE YOU HAVE TO GO SEE!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på kino med Andrea og Johan Thomas, og vi så Just go with it. Dere MÅ se den filmen! Det er lenge siden sist jeg lo sånn av en film, og så var den litt søt i tillegg. Den er med Adam Sandler og Jennifer Aniston i hovedrollene, og de passet perfekt. Om dere vil lese om filmen kan dere trykke her.

 Just go with it
Bildekilde.

Så dette er absolutt en film jeg anbefaler!

– Har du sett filmen? Hvis du har, hva syns du om den?

KOSELIG BYTUR

ENDELIG vinterferie! I dag har jeg vært på en kjempekoselig bytur med Andrea. Vi drakk kakao, gikk rundt og så på ting, spiste litt mat og snakket. Jeg kjøpte ikke noe særlig ettersom jeg har gitt meg selv shoppingforbud nå før vi skal til Oslo, men jeg kjøpte en mascara siden jeg har gått tom. Nå har det faktisk blitt veldig mildt i Ålesund, i går var det til og med 12 grader når jeg kom hjem fra skolen. Sykt.


L’oréal Volume Million Lashes var mascaraen jeg kjøpte. Har hørt mye bra om den, så da tenkte jeg å prøve ut den.

– Noen som har prøvd denne mascaraen?

KAFÉBESØK

Heihei! Nå er det virkelig skjerpings på bloggfronten altså. Hvor mange ganger har jeg ikke sagt det liksom? Men nå er det så og si vinterferie, så nå har jeg faktisk tid til å blogge. Vi har jo fortsatt skole i morgen, men vi er ferdig med alle prøver og innleveringer før ferien, så da sier jeg bare at det er ferie. Ah, det blir så deilig!

I går var jeg opptatt hele dagen, så da fikk jeg ikke noe tid til blogging. Først var det jo skole, og deretter dro jeg på Lyspunktet og spiste med mamma:Jeg spiste en kjempegod kyllinglefse, og mamma spiste noe som heter Marthas Wraps:Kjempekoselig med et lite kafébesøk iblant!

Resten av dagen brukte jeg på å lese til en samfunnsfagsprøve vi hadde i dag (som jeg tror gikk bra btw), og på kvelden så jeg film med mamma.

– Har du hatt vinterferie denne uken, eller har du neste uke/uken etter?