NI TIMER SHOPPING!

For en dag!! Vi kom nettopp hjem etter en dag med shopping, hele ni timer ble det, og vi har raidet Oxford Street. Neida, så ille ble det ikke, men det ble jo litt med oss hjem naturligvis. London altså, jeg elsker denne byen!

Nå føler vi oss ganske ferdig med Oxford Street, så i morgen blir det butikker andre plasser, i tillegg til litt sightseeing. Vi må jo se Big Ben og London Eye før vi drar hjem. Siden vi kun har to hele dager her må dagene derfor brukes effektivt, så derfor blir det en god blanding av shopping og sightseeing i morgen. Perfekt!

 

Nå må jeg se gjennom hva jeg har kjøpt i dag, og hvile beina litt, før vi må ut og finne middag. Gleder meg til nok en fin dag i morgen ♥

 

Har dere vært i London før?

 

Husk spørsmålsrunden to innlegg under!

KAOS TIL HOTELLET

Hei fra London ♥ Vi kom frem til hotellet i går kveld etter en ganske kaotisk tur til hotellet, haha. Vi bor jo ganske sentralt og nær en stor undergrunnstasjon, så transporten var ikke noe problem, men så skulle vi gå i ti min til hotellet, og det var litt verre igjen. Først slet vi med å finne ut hvilken retning vi skulle gå fordi GPS’en tulla så mye, så vi gikk jo rundt i sikkert 10-15 min før vi fant riktig retning. På toppen av det hele begynte det å HØLJE ned, så da vi kom frem til hotellet var vi klissvåte og iskalde. Haha, uff. I dag våknet vi til sol da, så det var deilig!

 

Når dere leser dette er vi nok godt igang med shopping på Oxford Street, der blir vi værende i dag, hehe. Ha en fin tirsdag alle ♥

 

Hva skal dere i dag?

SPØRSMÅLSRUNDE

Det begynner å bli noen år siden forrige spørsmålsrunde nå, så da er det vel på tide med en runde nå, så kan dere bli bedre kjent med meg! Jeg svarer når jeg kommer hjem fra London ♥

♦ Hva lurer dere på?

LONDON BOUND

Hei fra Gardermoen! Her blir vi sittende en stund, for flyet til London går ikke før om noen timer. Sånn går det når det ikke går fly fra Ålesund midt på dagen. Jeg er såå gira på London nå, og reiser med nesten tom koffert.

 

Siden vi kun har to hele dager der blir det nok fullstappet program, men jeg har forhåndsskrevet noen innlegg sånn at det kommer innlegg hver dag iallefall. Må jo ha litt liv her inne!

Håper alle får en fin mandag ♥

 

Hva er deres planer for mandagen?

UKEN SOM GIKK – UKE 8

Ukens opptur: Denne uken har vært veldig fin, med mange oppturer! Lunsjen med Sara på torsdag, middag ute med kjæresten på fredag, bursdagen til Caroline i går, og i dag var jeg hjemme med familien og spiste fastelavnsboller. Kjempekoselig! 

Ukens nedtur: Snøen!! Heldigvis har det regnet bort endel nå. 

Ukens sang: It Ain’t Me med Kygo og Selena Gomez. SÅ kul! Ser norske anmeldere ikke syns den var spesielt bra, og at den var veldig klassisk Kygo. Men hvorfor skal det være noe negativt? Det han gjør er jo veldig bra, og det er jo slik han har fått suksess, så hvorfor skal han begynne å gjøre noe i en annen stil da? 

Ukens serie: The People vs. O.J. Simpson! Jeg er helt hekta på denne serien, og den er SÅ spennende. Ble så glad da jeg fant ut den hadde kommet til Netflix, for denne har jeg hatt lyst å se lenge. Det handler jo om rettsaken til O.J. Simpson, blant annet var jo det den saken som gjorde Kardashian-familien kjent. Jeg visste veldig lite om denne saken fra før av, så jeg syns det er så spennende å følge med på.

Ukens høydepunkt: I dag testet jeg ut ny max på knebøy, og jeg har økt med hele 10kg på seks uker! Jeg er SÅ fornøyd! 

Ukens innlegg: New York Memories ♥

Ukens craving: McFlurry med daim, haha. Tar meg tilbake til barneskolen/ungdomsskolen da det var standard å dra på McDonald’s og kjøpe McFlurry. Det er jo SÅ godt! Selv om jeg har cravet det har jeg kun spist det én gang da, det kunne jo fort blitt flere. 

Ukens treningsøkt: Det må jo nesten bli dagens økt da jeg testa knebøyen igjen. Gøy at jeg har økt så mye, og det merker jeg veldig godt også! Det ble seks økter denne uken, og alle var gode økter, så jeg er veldig fornøyd. Neste uke blir jo det ikke like mye trening siden jeg er i London, men mye bevegelse blir jo det! Shopping tar jo på det også, hehe. 

Nå holder jeg på å pakke til London, i morgen tidlig drar vi! Jeg skal prøve å blogge derfra med iPaden, så jeg håper det funker fint. Jeg har jo med kamera, så jeg kan føre over bilder via Wi-Fi. Skal prøve å forhåndsskrive noen innlegg også, har iallefall ett klart, så må jeg se hva mer jeg rekker. 

♦ Hadde dere en fin uke?

BILDENE SOM IKKE VAR BRA NOK

Når jeg shooter et antrekk tar jeg veldig mange bilder, og vanligvis er det kanskje 10-20% av de som er brukbare. På en dårlig dag er 2% brukbare, og på en god dag kan 50% være brukbare. Det er med andre ord veldig mange bilder som ikke kommer med på bloggen, og siden jeg digger sånne innlegg på andre blogger, tenkte jeg at jeg kunne finne frem noen selv. 


Tar jeg virkelig SÅ lange steg?? / Vanskelig å holde øynene åpne ja


En vanlig dag i Ålesund der tårene renner fordi det blåser


Veldig vanskelig å holde øynene åpne


VELDIG vanskelig tydeligvis

Nå er det på tide å komme seg på trening for ukens siste økt. Jeg har en god del å gjøre i dag siden jeg drar til London i morgen! Gleder meg ♥

♦ Hva er deres søndagsplaner?

SATURDAY SELFIE

Titter bare innom for å ønske alle en fin lørdagskveld ♥ Her har det gått i ett i dag med jobb først, og nå skal jeg i bursdag, så jeg har ikke hatt noe mer tid til å blogge. Toppen jeg har på meg må jeg forresten vise dere nærmere ved en annen anledning, jeg elsker den! 

♦ Hva er deres planer for kvelden?

WINTER

Dette er ikke OK, Ålesund!! Nå er det bare å holde seg inne altså, for dette været er jeg ikke med på. Ble god oppvarming før trening i dag tidlig da jeg måtte måke vekk snøen av bilen da… Hva jeg skulle gjort for en garasje på sånne dager altså. Selv om jeg helst bare ville ligge under dyna i hele dag, så måtte nok dagen gå som vanlig likevel. Bare litt tregere, siden det er fredag liksom. I kveld har kjæresten og jeg vært ute og spist middag også, for å feire to-årsdagen vår som var for noen uker siden. Gjorde seg virkelig med biff på en fredagskveld ♥

Hvordan er været hos dere? 

EN ENKLERE LØSNING

I alle år har jeg på trening hatt mobilen i en sånn lomme du har på armen, for å høre på musikk uten problem. Det har funket ganske greit, men det har vært veldig travelt med den lomma når jeg skal bruke mobilen mellom setta mine, da jeg ikke klarer å bare sitte og stirre ut i lufta mens jeg venter på å begynne på neste sett. På det nye treningssenteret har jeg stort sett ikke hørt på egen musikk, da det har vært høyt nok volum fra høyttalerene, og det har gått fint. Helt frem til jeg fikk for meg hvor mye bedre det hadde vært med et trådløst headset! 

Så nå eier jeg dette! Når en musiker/produsent lager headset så må jo det bare bli bra, og det er virkelig dette. Fantastisk lyd, og så er det jo så deilig å høre på musikk, stenge ut resten av verden mens jeg trener, og mobilen ligger i treningsbaggen. Testet det på trening i dag og det var så digg! Litt uvant med noe så stort på mitt lille hode, men man ser jo gjerne ikke så bra ut på trening uansett, hehe. 

♦ Noen andre som har testet dette? 

DERFOR SLUTTET JEG Å BLOGGE

Jeg opprettet denne bloggen på en juli-dag i 2009. Det var vel andre eller tredje bloggen jeg laget, og denne gangen tenkte jeg at jeg skulle gå skikkelig inn for det. Ser jeg tilbake på det nå så var jo det ikke grei blogging før ett par år senere kanskje. Men jeg blogget. Masse. Det ble en stor del av livet mitt, og mens vennene mine opprettet blogger for så å slette de igjen opptil flere ganger, sto min. Jeg fortsatte. Bloggen har vært med meg gjennom så mye av livet mitt, gjennom store forandringer, fra starten av tenåra. Bloggen har vært med på konfirmasjonen min, slutten av ungdomsskolen, starten av videregående, min første jobb, tøffe perioder, min andre jobb, russetid, slutten av videregående, og flytting til New York, blant annet. 

Jeg var så forberedt og motivert på at bloggen min skulle nå nye høyder da jeg flyttet til New York. Jeg kom til å ha masse bloggmateriale, fra en av verdens kuleste byer! Og så kom jeg dit, og jeg blogga jo mye første tiden. Det skjedde så mye, det var så mye nytt, så mye å utforske. Tilbakemeldingene var jo at folk elsket å lese om hva jeg holdt på med der borte, og at det var så spennende. Etter hvert fadet det ut med bloggen, jeg var opptatt med skole og andre ting, og fant ikke alltid tid til å blogge. New York ble på mange punkter ganske normalt for meg, så jeg tenkte ikke over å ta så mange bilder. Da ble det vanskeligere å blogge også når jeg først skulle gjøre det. 

Spesielt det første halvåret av 2015 var det veldig lite blogging, og lite motivasjon. Jeg ble mer og mer vant til å ikke blogge. Og så flytta jeg hjem. Jeg fikk vel på en måte kultursjokk. På den måten at jeg ikke ante hva i alle dager jeg kunne blogge om når jeg hadde flytta fra New York til lille, kjedelige Ålesund. Det ble bare helt feil. Motivasjonen var borte, og da var det ikke noe poeng lenger. Så startet jeg som butikksjef i 100% stilling (og vel så det), og da gikk det hvertfall ikke. Jeg hadde verken motivasjon eller overskudd til noe blogging. Da var det slutt. 

Jeg er SÅ glad nå for at jeg har startet å blogge igjen. Det var viktig for meg at hvis jeg skulle begynne på igjen skulle det gjøres skikkelig, og det føler jeg at det er nå. Jeg stortrives med å blogge, og sånn det ser ut nå kan jeg ikke se for meg å slutte med det første. 

♦ Hvis du blogger – hvor lenge har du holdt på?