DIALEKTVIDEO

Nå tenkte jeg å lage en dialektvideo i morgen eller i overimorgen med forskjellige dialekter. Jeg trenger altså forskjellige dialekter å snakke. Jeg er ikke noe flink i dialekter, så dere kommer sikkert til å le av meg når jeg snakker.

Så, kom med dialekter og hva jeg skal si på den dialekten. Håper at dette blir vellykket!

PS: DERE MÅ SKRIVE HVA JEG SKAL SI PÅ DEN DIALEKTEN!

31/12 – OUTFIT

I dag er det siste dagen i 2009 og siste outfitbildet dette året. Litt trist egentlig.. Men her er outfitet hvertfall:

Bildet er ikke tatt nå.
Nå tar jeg turen ut i snøen. Det er utrolig mye snø her! En uke for sent, men bedre sent enn aldri 🙂

Hva syns dere om outfitet?

NYTTÅRSFORSETTER

Så bestemte jeg meg for å lage nyttårsforsetter, jeg og. Faktisk første gang jeg lager det, så om jeg klarer å holde de, er jeg spent på.
– Spise mindre godteri
– Få 5 i snitt til sommeren
– Bruke mindre tid på dataen
– Være mer med vennene mine
Jeg kommer ikke på noe mer for øyeblikket, men det får vel holde.

Jeg gjentar: spise mindre godteri..

Har du laget deg nyttårsforsetter?

JEG GJØR MITT BESTE

Jeg har merket at når det går en del timer mellom innleggene mine, så er ikke statistikken min så høy som den bruker å være. Dette er selvfølgelig veldig dumt, men jeg kan jo ikke gjøre noe med det. Nå i juleferien har statistikken min vært mye høyere enn til vanlig, noe som er kjempegøy, men når vi begynner på igjen på skolen blir det sikkert tilbake til samme gamle.. Men som jeg har sagt før så blir jeg utrolig glad for alle positive tilbakemeldinger og kommentarer jeg får, så det er det bare å fortsette med, for da blir da glade innlegg fra meg.

I morgen skal jeg hjem igjen og skal prøve å oppdatere normalt, men det er jo nyttårsaften også, så vi får vel se på det. Vi snakkes i morgen.

Hva har du gjort i dag?

MELD DEG PÅ MIN TOPP 15 – LISTE

Jeg har tenkt å lage to topplister neste uke, som vil bestå av en med innhold og en med design. Altså en topp 15 for beste innhold og en topp 15 for beste design.

Så da er det bare å legge igjen å bloggadressen i kommentarfeltet, så jeg ta en titt innom alle bloggene og lage toppliste.


http://toyamii.blogg.no/1262184381_her_er_frste_runde_me.html#comment <- er med i blogg vs blogg og det hadde betydd mye om dere kunne stemt på meg. Hvis ikke dere syns den andre bloggen er bedre da, selvfølgelig 🙂

VM I LANGRENN? TROR IKKE DET

Nå har jeg vært ute og stått på ski (altså langrenn) og det hadde vært en overdrivelse å si at det gikk bra. Ihvertfall på begynnelsen. Du skjønner, mamma hadde ikke smurt skiene mine godt nok, så når jeg skulle opp en liten bakke i hagen, gikk det ikke særlig bra.. Jeg kom jo meg opp bakken etter ti minutter ca. Men etter hun smurte de litt bedre, gikk det bra.

Nå skal jeg straks kose meg med kakao og julekaker (det er tross alt romjul) og så skal jeg prøve å være litt flinkere til å oppdatere. Men jeg er på besøk så da er det ikke så lett.

Dere kan godt kommentere imens. Jeg skal bli myye flinkere til å kommentere tilbake 🙂

Er du flink til å stå på ski?