OUTFIT 300412Jakke Topshop
Topp DIY (laget av en gammel tunika fra Bik Bok)
Bukse Cubus
Converse All StarJakken er noe av det jeg fikk fra Barcelona, min nye favoritt! Jakken gjør hele antrekket, derfor er resten av klærne ganske simple. Har forresten den dårligste hårdagen i dag, derfor skal jeg ta meg en dusj nå for å få orden på dette fæle greiene… Etter det skal jeg møte noen venner, kanskje jeg får lagt ut innlegg før det. Dere må hvertfall kose dere i kveld ♥

– Hva syns dere om antrekket?

DAG 339

(De smakte bedre enn de ser ut til altså).

I går kveld kom Johan Thomas bort og så laget vi sjokoladedekte jordbær og spiste godteri og potetgull (sunne..), og så så vi et par filmer. Sjokoladedekte jordbær er noe av det beste som finnes, så det er deilig at det har begynt å komme noenlunde bra jordbær i butikkene nå. Nok et tegn på at sommeren nærmer seg!

Takk for forslag til videoblogger forresten! Har ikke fått spilt inn noe i dag, men tenkte jeg kunne spille inn en i morgen med noen nye ting jeg har fått fra Barcelona, siden mamma og de nettopp har vært der, og så kan jeg sikkert få til en video av rommet mitt snart også, siden noen ønsket det! 

– Liker dere sjokoladedekte jordbær?

WHERE DID THE TIME GO?Wow, hvor ble tiden av da? Verste er at jeg ikke har gjort noe i det hele tatt denne kvelden, men likevel har jeg ikke blogget. Og jeg har egentlig hatt tenkt til å blogge siden 5-tiden eller noe sånt. Jaja, satser på bra blogging i morgen, for jeg har noen innlegg klare, pluss at jeg faktisk har filmet inn en videoblogg som jeg tenkte jeg kunne redigere nå. Sounds good? Egentlig er videoen bare klein, menne… Det får bare være. 

Ellers er det endelig helg! Skulle gjerne sagt at vi har langhelg nå, men vi skal tydeligvis på skolen på mandag og så ha fri på tirsdag igjen. Jaja, resten av Norge får vel kose seg med langhelg da 

– Har dere langhelg?

JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE!!

JEG VET IKKE HVOR JEG SKAL GJØRE AV MEG NÅ. Beklager caps lock altså, men jeg må bare få det frem. 


Har nettopp ringt mamma og grått litt osv, og sitter nå og skjelver. Mlksdjgalkjdhaødkhbalkdfgadlækfhjaælhfjkaæhj

Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, men plutselig føler jeg meg litt friskere. For ja, jeg har vært syk de siste dagene, derfor har jeg ikke blogget. Herregudherregudherregud. Og hvis noen har tenkt å komme med anonyme, stygge kommentarer nå så kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre :):)

– Hva synes dere om det? :D:D

MÅNEDEN SOM GIKK – MARS

WOW, hei treiga! Bedre sent enn aldri, her kommer oppsummeringen fra forrige måned:Jeg hadde bursdag!!Ikke så mye stort som skjedde i mars, annet enn at jeg hadde bursdag og feiret den med gode venner og familie ♥ Men det var en fin måned da!

– Hva syns dere om bildene?
– Hvordan var deres mars-måned?
Om dere husker den da, det er jo så lenge sidenXDXD 

DAG 336


God søndag! Jeg har jobbet i dag, og har dermed ikke fått til noe aktiv blogging. Har bare slappet av siden jeg kom hjem fra jobb, er veldig sliten etter hele uken egentlig, og det er deilig at den er over. Ser faktisk frem til ny uke i morgen, og jeg har masse motivasjon til blogging, trening og faktisk bittelitt til skolen (spørs hva vi skal gjøre, hehe). Og så har jeg lovet meg selv å bli flinkere til å legge ut Prosjekt 365 hver dag nå, jeg må virkelig få gjort meg ferdig! Har også noen idéer til bilder, så håper på å få prøvd ut noen av de i løpet av neste uke også. Ellers håper jeg alle har hatt en fin helg, og får en fin start på uken i morgen ♥ Vi blogges da. 

– Hva syns dere om bildet?
– Hatt en fin uke?