FESTIVALSTEMNING

Da var det vel kanskje på tide med en oppdatering fra meg? Skal ikke komme med noen unnskyldning, for jeg har ingen. Har ikke gjort så mye de siste dagene, annet enn å se New Girl. Hele sesongen… Men jeg har også vært på kino med Benedikte, som jeg ikke hadde sett på år og dag, og vi så Magic Mike. Veldig bra film, hvertfall for oss jenter! Og i går var den årlige Sommerfesten på Giske, som er en festival som arrangeres på en av øyene utenfor Ålesund. Mange bra artister der og god stemning! Der var for eksempel artister som Sondre Lerche, Jonas Alaska, Jahn Teigen, Karpe Diem, Sivert Høyem, Gabrielle osv. Favorittene var nok Sondre Lerche♥♥ og Jahn Teigen, for et liv det var i han!! Fikk ikke med meg Karpe Diem og Sivert Høyem da, siden vi dro hjem før de kom på scenen. Det pøsregnet og vi var klissvåte, så da dro vi etter Sondre Lerche hadde spilt! Her er noen bilder (skulle gjerne tatt flere av artistene osv, men så regnet det jo så mye):


Mikhael Paskalev og Jonas Alaska!
De ovenfor er Team Me! Trodde først at jeg ikke hadde hørt de før, men så fant jeg ut etter hvert at jeg faktisk hadde hørt noen av sangene deres. Den mest kjente er nok denne:

Den heter Show Me, og jeg har hvertfall hørt den har blitt spilt veldig mye på radioen. 

Emte og jeg, og et par venner av henne, var frivillige på barneaktivitetene der, haha. Var ikke så ille da, gjorde egentlig ikke så mye. Senere møtte vi Andrea, Malin og Maria der og så på artistene osv. Var også litt på kjendisjakt, haha, men vi så ikke så mange på selve festivalområdet da, men Emte og jeg tok bilde med Jonas Alaska (som jeg ikke legger ut her siden det ikke ble så vellykket, haha). Men det var en veldig vellykket festival, nok en gang! Nå er det Jugendfest neste, som er om noen uker, og det gleder jeg meg veldig til! Elsker festivaler ♥

– Har dere vært på noen festivaler i år?

DAG 365


Oi, jeg er faktisk ferdig. Jeg har forsåvidt brukt nesten to år på et prosjekt som skulle ta ett. Men jeg bestemte meg før jeg startet at jeg ikke skulle stresse med dette. Selvfølgelig skulle jeg gjøre mitt beste for å legge ut hver dag, men det fikk jeg ikke mulighet til. Men jeg er veldig stolt over meg selv som faktisk har fullført dette, selv om det noen ganger har vært fristende å ikke gjøre det. Så, Prosjekt 365; Takk for meg!

– Hva syns dere om bildet?

DAG 364


Har jo vært på jobb i dag og, derfor sen blogging. Vi alle vet jo hvilken dag dette er, og jeg velger å ikke skrive så mye om det, annet enn at varme tanker går til alle ofre, pårørende og etterlatte. ♥

– Hva gjør dere i dag?

WHAT TO EXPECT WHEN YOU’RE EXPECTING

Bildet er herfra.

Så jo som sagt denne filmen i går, og den var bra! Sier vel seg selv litt hva den handler om, dere ser det hvertfall på bildet. Den var både komisk og litt rørende av og til, og jeg likte den veldig godt! Kan se trailer blant annet her, om dere synes den ser interessant ut. Den har også mange kjente skuespillere i den som Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Chace Crawford (Nate fra Gossip Girl), Anna Kendrick (Twilight) osv. 

Nå drar jeg ut og møter noen venner, så dette blir nok eneste innlegget i dag. I morgen skal jeg nok få til mer, og da skal jeg få kommentert tilbake til alle sammen også. 

– Hvilken film så dere sist på kino?