FIN START PÅ HELGENStartet helgen med en koselig bytur med Andrea! Vi ordnet diverse ting vi trengte, og så tok vi oss en tur på kafé og kjøpte kakao og en cookie. Elsker julestemningen som er i byen nå, med alle lysene og pynten osv! Mangler bare snøen, så er det komplett!

Forresten, hele denne uken har vært så bra, rett og slett fordi jeg har blitt så mye mer positiv! Jeg startet jo søndagskveld med å tenke mer positivt og sånn, og jeg merker stor forskjell! Syns bare livet er fantastisk nå, og jeg føler jeg setter mye mer pris på de små tingene enn jeg gjorde før. I morgen er jo det desember også, noe jeg er superstoka for! Smiiiiiil folkens! Tro meg, det hjelper! :D


– Har dere hatt en fin uke?

TI TING OM MEG

Det er en stund siden jeg har laget et sånt innlegg, så tenkte jeg kunne gjøre det nå. Kan hende jeg har skrevet noe av det før, menmen:

Jeg har problemer med å åpne meg. Sånn har jeg vel alltid vært egentlig, men tror jeg har forbedret meg litt gjennom årene. Men likevel trenger jeg som oftest et lite “dytt”, en ting som irriterer meg med meg selv.

Jeg er alltid avhengig av et eller annet spill. Nå er det ikke snakk om sånn super crazy må-spille-hele-natten-avhengig, men at hvis jeg finner et spill på iphonen eller nettet som jeg liker, så spiller jeg det veeldig ofte, haha. Skal ikke engang nevne hvilket spill jeg er avhengig av nå…

– Jeg liker kaninen til Ingrid. Den er søt.

– Jeg aner ikke hva jeg vil bli når jeg blir “stor”. De siste årene har jeg vært veldig sikker på at det er fotograf jeg vil bli, men i det siste har jeg blitt mer usikker…

– Jeg har vært veldig usikker på meg selv i det siste. Mye av grunnen til dette er pga huden min. Jeg har alltid hatt veldig ren hud (bare hatt én eller to kviser en gang i blant), men de siste månedene har jeg fått utrolig mange kviser, og fått ganske oljete hud, og jeg merker hvor mye det “tærer” på meg, om jeg kan si det sånn.


– Jeg hater skumle/ekle filmer. Jeg takler det rett og slett ikke, selvom jeg vet at det ikke er “på ekte”. Etter jeg så Halloween-episoden av Pretty Little Liars så hadde jeg mareritt to ganger på under én uke, og jeg har som regel mareritt én gang i måneden, om ikke sjeldnere. Haha…

– Jeg er avhengig av telefonen min. For de som kjenner meg er nok ikke dette noen hemmelighet, hehe. Kan vel være ærlig nok og si at det ikke er ofte man ser meg uten telefonen min, MEN synes jeg har blitt litt flinkere til å klare meg uten den nå. En liten stund.

– Jeg fyller 18 om under fire måneder! Syns det er så rart å tenke på at jeg snart er 18 år, tiden går så sinnsykt fort. Tror hvertfall de neste månedene kommer til å gå veldig fort!

– Jeg følger med på altfor mange tv-serier. Virkelig. Altfor mange.

– Jeg blir veldig stille når noe plager meg eller jeg er irritert over noe. Dette kan vel henge sammen med den første faktaen jeg skrev, om at jeg har problemer med å åpne meg.

– Har vi noe til felles?

HVORDAN GJØRE MANDAG TIL EN BRA DAG

Mange her er kanskje som meg og liker egentlig ikke mandager? Eller er jeg alene? Ser og hører hvertfall mye klaging hver mandag på hvor kjip denne dagen er, og det kan jeg jo forstå. Det er første dagen etter helgen, du må stå opp tidlig og er derfor mest sannsynlig veldig trøtt også. Det føles ut som det er så lenge til helg, og det er rett og slett en skikkelig kjedelig dag.

De siste ukene har jeg hatt det sånn. Jeg har bare gått utifra med en gang jeg står opp at dette blir en skikkelig dårlig dag, og da har det jo automatisk blitt sånn også. Forrige mandag hadde jeg en ekstra dårlig dag, men etter det fikk jeg bare en “åpenbaring” om at jeg må endre på dette og at det ikke kan fortsette sånn. For du kan faktisk gjøre dette til en bra dag selv. I går kveld satt Andrea og jeg med en skikkelig bra innstilling til hvorfor dette skulle bli en bra dag, og det hjalp faktisk skikkelig! Så da tenkte jeg at jeg kunne komme med noen tips, med hjelp fra Andrea, til hvordan dere også kan gjøre mandager til en bra dag:

Bestem deg dagen før at at mandagen skal bli en bra dag. Dette er faktisk veldig viktig, det hjalp hvertfall veldig mye for meg. Jeg gikk og sa til meg selv i går kveld at dette skulle bli en bra dag, og tenkte det før jeg la meg. Da våknet jeg automatisk med en bra innstilling!

Hør på glade sanger! Vet ikke med dere, men sanger gjør utrolig mye på humøret mitt. Så hør på sanger som gjør deg i godt humør, det hjelper virkelig på humøret og innstillingen!

Se morsomme videoer! Anbefaler for eksempel denne:

Vet ikke med dere, men de zebraene; ler like mye hver gang jeg!

Se ting i et nytt perspektiv! Har du en dårlig dag så kan ting irritere deg mye lettere enn hvis du har en god dag. Så om noe irriterer deg, enten ignorer det, eller prøv å se lysere på det. Fokuser på det positive!

Snapchat! Om du har snapchat, send stygge bilder av deg selv til dine beste venner, og få de til å gjør det samme til deg! Får deg garantert i bedre humør!

Lag en liste med ting du ser frem til, så kan du se på den og alt du har å glede deg til!

Planlegg noe med vennene dine! Planlegg helgen for eksempel, eller kanskje noe dere kan gjøre en annen helg eller i juleferien? Kanskje en hyttetur? Så får du flere ting å sette på listen med ting du ser frem til også!

Se på gamle bilder. Se tilbake på minner med venner og familie, kanskje bilder fra sommerferien? Jeg syns hvertfall alltid det er gøy å se tilbake på gamle bilder!

Dette bildet av Andrea og meg får meg alltid til å smile!

Når jeg tenker over det så trenger ikke dette å bare gjelde mandager, men ha disse tingene i bakhodet hvis du har en dårlig dag. Så folkens, la dette bli en BRA dag! We can do this! 

– Liker du mandager?

ØNSKELISTE TIL JUL

Dr Martens: Ønsker meg utrolig mye Dr Martens i svart lakk som dere ser ovenfor, utrolig kule!

 

Sigma Flash EF-610 DG Standard for Canon: Kunne trengt en ekstern blitz til kameraet mitt. Den på bildet fant jeg her.
Becksøndergaard skjerf: Låner mamma sine Becksøndergaard skjerf hele tiden, så jeg kunne godt tenkt meg noen selv! Likte spesielt de med hodeskaller, men syns også de med stjerner er veldig fine.
Batterideksel til iPhone: Ettersom jeg bruker telefonen min veldig mye (hehe), så må jeg også lade den ofte siden batteriet ikke er noe å skryte av på min 4s. Og det er ikke alltid jeg har tilgang til stikkontakt og kan vente med å få den ladet opp, hvis jeg er på farten. Derfor er det genialt med et sånt batterideksel som gjør at jeg kan lade batteriet uten å måtte koble den til en pc eller stikkontakt! Dekselet ovenfor er fra Mophie og finnes her.
Nike Wmns Free Run+ 3: Skoene jeg bruker til trening nå er veldig gamle, så jeg trenger nye. Jeg har hørt mye bra om disse og kunne tenkt meg de i noen freshe farger! Fant de her. Jeg trenger str. 38,5.
Treningstøy: Man får aldri nok treningstøy, right? Jeg kunne hvertfall trengt en ny treningstights, siden den jeg har er litt stor for meg og i et litt ekkelt stoff. Flere treningstopper hadde også vært greit! Str. XS.
Trenings”armbånd”: Har aldri noen plass å ha iPhonen når jeg er på trening, derfor trenger jeg en sånn holder til telefonen som jeg kan ha på armen. Fant bare et bilde på nettet nå, men det finnes nok på de fleste sportsbutikker!
Tilbehør: Får aldri nok av smykker, armbånd, ringer osv! Det på bildet er fra Never Naked.
Gavekort: Er ikke alltid det er lett å kjøpe klær, derfor ønsker jeg meg helst gavekort! Av lokale butikker liker jeg best klærne på Bik Bok, Gina Tricot, H&M og Vila.
Penger: Klassikeren. Skal jo ta lappen om noen måneder, så jeg holder på å spare til den.
Nå har jeg jobbet med denne ønskelisten i nesten fire timer tror jeg, haha! Men det er så typisk at når du først setter deg ned for å lage en ønskeliste, så glemmer du ALT. Dette skjedde selvfølgelig med meg, men kom på litt etter hvert. Kommer sikkert til å poppe opp ting etter jeg har publisert dette som jeg skulle skrevet opp, men det får bare være. Tror iallefall jeg har fått med det “viktigste” nå.
– Ønsker du deg noe av det samme?

ON A BAD HAIR DAY…

Kjøpte denne luen på Vila på onsdag, fant ut at den butikken endelig har kommet til Ålesund! Vi har ikke hatt den før nemlig, og jeg liker mange av klærne de har der. Det er veldig sjeldent jeg går med luer, men denne likte jeg utrolig godt, og den er jo perfekt på dårlige hårdager.

Nå er det iallefall endelig helg! Humøret er på topp som det skal være på en fredag og i kveld skal jeg være med Andrea. Blir vel Glee og is, tenker jeg ♥ Håper alle får en fortsatt fin fredag!

– Hva skal dere i kveld?

E.L.F HAUL
Etter alle disse ukene med av og på blogging har jeg nesten glemt hvordan man blogger skikkelig. Men dette skal det bli slutt på nå. Og ja, vet jeg har sagt det sånn cirka hver gang, men nå har jeg laget meg en plan og alt, både på innlegg jeg kan skrive, og ting jeg må forbedre generelt. Fikk faktisk ganske mye motivasjon bare av å lage en plan, så da vet jeg det til neste gang jeg mangler motivasjon. Som forhåpentligvis blir lenge til!

Uansett, forrige uke bestilte jeg dette fra e.l.f, og jeg er veldig fornøyd med alt, spesielt neglelakkene! Har på meg den i grå/sølv nå, som dere ser, og den er så kul. Hadde ikke trodd at glitteret i forskjellige farger skulle komme så godt frem på kameraet, men det gjorde det tydeligvis. Digger den!

– Har dere noe av det samme?

BREAKING DAWN PART II


Åh, what to say? Filmen var perfekt. Jeg kunne virkelig ikke tenkt meg en bedre slutt på sagaen, den var bare fantastisk. Noe som var veldig greit var at de hadde endret litt på hvordan det var i boken, så det ble litt av noen overraskelser i løpet av filmen! Filmen var spennende, skummel, morsom, trist, og egentlig de fleste følelser, haha. Det ble hvertfall en del tårer på meg. Har blitt så “knyttet”, eller hva jeg skal si, til Twilight i løpet av de siste årene, at det er veldig trist at det nå tar slutt. Jeg skal iallefall se filmen mange flere ganger, spørs ikke om jeg må se den på kino en gang til også.

– Flere som så den i går/natt? Eller har du planer om å se den? (Samme spørsmål som i går, shit ass)

TWINIGHT


Vet dere hvilken dag det er i dag folkens? Premieredag for Breaking Dawn Part II! Eller, det er vel teknisk sett i morgen, siden premieren begynner litt over midnatt, men samme det. Den skal hvertfall jeg på! Gleder meg utrolig mye, elsker Twilight. Først viser de Part I, og så Part II. Har høye forventinger! Kommer til å være utroolig trøtt i morgen, men det tror jeg det er verdt. Det var det iallefall i fjor! Skal oppdatere dere i morgen på hva jeg syntes om filmen, så vi snakkes da!

– Skal du se Breaking Dawn Part II?

IF THEY ONLY KNEW


Skyggene ødelegger nok bildene en del, men har ikke så bra lys hjemme.

Så var det mandag igjen, og som mange andre er det for meg den minst likte dagen. Det er liksom det å måtte komme seg tidlig opp etter helgen og dagen er alltid så lang. Men men, man må jo bare gjennom den. 

Nå sitter jeg på skolen, har bare en halvtime igjen av skoledagen. Jeg er ferdig med animasjonsfilmen som skal leveres på fredag, så det er veldig deilig. Tror den ble grei, kan iallefall si at jeg er veldig lei av animasjon nå, haha. Kan kanskje legge den ut, men SÅ bra er den nok ikke. Anyways, nå blir det snart trening, og så får jeg besøk av Benedikte i kveld ♥ Får se om det blir noe blogging da.

– Hva syns dere om bildene?