EYES

Jeg har blitt så fascinert av øyne de siste dagene, spesielt etter jeg lærte noe nytt om speilrefleksen, så jeg har tatt mange bilder av øyne. Her er noen bilder jeg har tatt av mine:


Bildene er ikke redigerte, kanskje litt mørke, men jeg ble ganske fornøyd.

– Hva syns dere?

BILDER FRA HYTTETUR

Jeg er tilbaake! Borte bra men hjemme best, sant? Jeg har ihvertfall hatt det utrolig gøy og det har vært veldig mye latter. Akkurat nå importeres bildene, 397 bilder for å være mer presis. Egentlig mange flere, men en del ble slettet. Tenkte at istedenfor å skrive masse tekst, så viser jeg dere noen bilder:


mmm <3


Svaret på sant eller usant-innlegget mitt jeg la ut for noen dager siden: USANT! Jeg klarer ikke spise 1 påskeegg engang, hehe.

Vi tok også ett par hundre hoppebilder. Noen vellykkede:

Og noen mislykkede:


Hahaha!


2 stk. roosa mobiler!

Kommer sikkert enda ett innlegg i dag. Det var godt med en "bloggpause" noen dager, men det er også godt å være tilbake 🙂 Nå har jeg 299 innlegg på bloglovin' å lese!

– Hva syns dere om bildene?

KONKURRANSE – VINN EOS

Dette blir nok det siste innlegget før jeg drar, så nå blir det bloggpause fra meg. Kommer kanskje noen mobilblogger innimellom, men kan ikke garantere noen. Håper jeg fortsatt har noen lesere igjen når jeg kommer tilbake på onsdag.

Ihvertfall, nå setter jeg igang en konkurranse mens jeg er borte!

Premien er en EOS lip balm i valgfri farge. Altså kan vinneren selv velge hvilken farge.

Konkurransen går ut på:

DEN SOM KOMMENTERER MEST VINNER! Enklere blir det ikke. Trekker vinner neste uke når jeg har kommet hjem.

SÅ SETT IGANG Å KOMMENTER I VEI, DERE KAN TIL OG MED SPAMME. MEN HUSK Å LEGGE IGJEN LINK TIL BLOGG, MAIL ELLER NOEN PLASS JEG KAN KONTAKTE DEG HVIS DU VINNER.

Er du med?

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

UKEN MIN I BILDER

Selv om uken ikke er over enda, tenkte jeg å lage et innlegg i dag som et lite sammendrag fra uken min i bilder:

Mandag:

Dagen gikk til skole, konf.undervisning, lese blad og rydde rom. Lite spennende dag egentlig, men avsluttet den med å spise en good kveldsmat med mamma, Kjetil, mormor og morfar.

Tirsdag:

Denne dagen var jeg bøssebærer for Kirkens Nødhelp og stort sett hele dagen gikk til dette.

Onsdag:

Ganske innholdsrik dag egentlig. Besøkte en videregående skole og fant ut hvor gøy det var å være kamerakvinne! Fikk også bekreftet for meg selv nok en gang at det er Medier og Kommunikasjon jeg vil gå når jeg kommer så langt.


Var også hos frisøren og ble så og si blond igjen. Pluss at jeg satt tre timer med skolearbeid. Spennende..

Torsdag:

Fikk e.l.f sminke i posten og….

.. lagde en mislykket videoblogg.

Fredag:


Var på godteland og shoppet som bare det og resten har ikke skjedd enda. Som minner meg på at jeg må rydde osv. nå 🙂

– Hva syns dere om bildene?
– Har du hatt en fin uke?

I’VE BEEN TO CANDYLAND

Var på storshopping til påskeeggene våre i dag! Det ble en del for å si det sånn, men hvor mye kommer ikke til å nevnes her, hehe.

Men dere! Det er jo påskeferie! Det vi alle har ventet på siden vinterferien er her endelig! I dag blir siste dagen med blogging før noen dagers pause, men det kommer en konkurranse ikveld, så da må dere følge med og delta mens jeg er borte. 🙂

Og forresten, øyenskyggevideoen kommer ikke før jeg har kommet hjem fordi den jeg lagde i går ble så rar, og så skulle jeg spille inn en ny, men kameraet gikk tom for strøm.

– Hva skal dere i påskeferien?