MY CHRISTMAS EVE


Så var julaften nok engang over – litt trist, men den kommer jo tilbake neste år uansett. Jeg hadde i alle fall en veldig fin dag med familien, god mat, fine gaver og rett og slett bare kos. Jeg er veldig fornøyd med gavene jeg fikk, og det virker det som at resten av familien også er. Startet dagen ca. halv ni, da fant jeg julestrømpa hengende på døra og gikk opp og så på barnetv. Senere gikk jo det Tre nøtter til Askepott, som jeg mååå få med meg hvert år. Går aldri lei! Vi skulle egentlig i kirken også, men da vi kom dit var det helt fullt, så da dro vi rett og slett hjem igjen, haha. Så senere ble det middag og deretter gaveåpning, etterfulgt av dessert, og så endelig kosebuksa. Det er alltid sååå deilig å kunne ta på seg kosebuksa igjen på julekvelden!

I dag har jeg slappet av endel, bortsett fra da jeg tok meg turen på trening. Treningssenteret jeg er medlem av er nemlig her også, så da dro jeg dit – veldig greit! I morgen tar vi turen hjem igjen, så i kveld skal jeg være med søskenbarn. Det blir koselig! Håper dere også har det fint ♥

– Hadde dere en fin julaften?

KVELDEN FØR KVELDEN


Bilder fra igår.


God kveld! I dag må jeg bare bruke den mest mainstreame overskriften, men altså, det er jo faktisk kvelden før kvelden. Nå er vi benket hos besteforeldrene mine hvor vi skal feire jul i år. Koser meg kjempemye, og har nettopp fått servert en glassflaske med julebrus av morfar. Nå er det virkelig jul dere ♥ Snøen er fraværende, men julestemningen har jeg faktisk klart å få likevel. Kjenner jeg gleder meg veldig til i morgen nå, men først er det nedtelling til Grevinnen og Hovmesteren om litt under én time. Skal prøve å få tatt masse bilder i morgen, julaften må jo foreviges!

Nå skal jeg kose meg mer med familien, og det håper jeg dere også gjør! Julen er en fin tid, og jeg håper alle har det bra ♥ Blogges i morgen eller eventuelt på onsdag istedenfor, vi får se.

God jul!

CHRISTMAS SPIRIT


God morgen og god fjerde søndag i advent! Tenk at det er to dager til jul da dere, sykt. Gleder meg såå mye til å feire jul og tilbringe masse tid med familien, og ikke minst til at de skal åpne gavene fra meg. Gleder meg alltid så mye til å gi gavene! I dag skal jeg på jobb i noen timer, og så er det rett hjem for å feire litt jul sammen med de jeg ikke skal være med på julaften, det vil si mine stesøsken. Blir veldig koselig, gleder meg sånn!

Har hatt det ganske travelt de siste dagene, eller egentlig bare onsdag og torsdag. Da gikk det i ett og jeg var omtrent ikke hjemme. På fredag og i går var jeg egentlig bare lat og orket ikke å blogge, hehe. Nå har jeg innsett at for å komme inn i bloggrutiner igjen så må jeg bare blogge, det er jo ikke noe annet jeg kan gjøre enn å få det inn som en vane igjen. Jeg må ta frem kameraet igjen og begynne å bruke det, så har jeg faktisk noe å legge ut også. Kanskje jeg må få familien til å minne meg på det også, så blir det ikke noe slakking på det, haha.

– Hva gleder dere dere mest til med julen?

SIDEN SIST


Hehe hei! Litt av et comeback jeg gjorde med forrige innlegg altså. Neida, men jeg ble faktisk syk dagen etter det innlegget, og var ganske redusert nesten hele resten av uken egentlig. Hvor typisk er det ikke at når man endelig har tid til å slappe av litt etter noen travle uker, DA slår syken ut. Klarte å tvinge meg på skolen og tannlegen (…) fordetom, bare av den grunnen at jeg faktisk ikke kunne gå glipp av noe egentlig. Forrige mandag var jeg endelig i helt bra form igjen og fikk kommet meg tilbake til treningen også! Var kjipere enn jeg trodde å være en uke borte fra treningen haha, men det tok ikke lang tid å få formen på topp igjen, så det var veldig greit!

Ellers, hva har jeg gjort siden sist? Haha, det er egentlig altfor lite.. Skole, jobb, trening og julekos er vel det det går i. I tillegg har jeg vel sånn ca. hver dag tenkt at jeg skulle blogge, men oops så var den dagen også gått. I dag måtte jeg bare komme i gang igjen. Begynne å røre kameraet mitt igjen også kanskje? Savner å ta bilder ute, men nå er det faktisk mørkt hele tiden. Kom ut fra skolen i dag og det var mørkt, så da blir det litt vanskelig. Heldigvis er det bare få dager igjen til solen snur igjen, herlig!

– Har dere fått noe julestemning da? Kun litt over én uke igjen nå dere!!

HEI FRA MEG

Skjørt Pull & Bear
Cardigan Cubus (samme som i forrige innlegg omg!!)
Knestrømper Cubus


Neimen hei! Må si det føltes godt å trykke på innlegg-knappen igjen nå. For ja, nå har jo det gått 13 dager siden forrige innlegg. Shit. Vel, beklager, men jeg går siste året på videregående, just saying, haha. Her går det i prøve etter prøve og innlevering etter innlevering. Har rett og slett vært veldig opptatt med både skole, jobb og andre ting. Denne uken er heldigvis litt kortere siden jeg har fri på fredag, og i morgen etter historieprøven kan jeg ta det litt roligere. DET blir godt det. Til tross for skolen har jeg det veldig bra ellers og føler jeg har en fin rutine med treningen, kostholdet og til og med søvn. Nå sover jeg 8 timer hver natt, og det er såå deilig! Da føler jeg meg faktisk uthvilt når alarmen går rett over klokken 6 om morgenen.

Jeg er derfor nå klar for å komme tilbake på bloggfronten! Prøve å komme med litt antrekk her og der, dessverre mest i speilet sånn som ovenfor, siden jeg ikke har mange andre alternativer i mørketiden. Jaja, 22. desember snur jo solen igjen, og det er jo ikke lenge til! Da går vi mot lysere tider igjen, og det er jo bare helt fantastisk. Syns det går ganske fort jeg egentlig! Og dere, på torsdag skal jeg endelig til frisøren igjen og friske opp hårfargen, SOM jeg gleder meg!!

– Har dere hatt mye å gjøre i det siste?