LEATHER JACKET AND RIPPED JEANS

Takk til alle som hjalp meg i forrige innlegg, det ble skinnjakken ja! Skal ikke alltid være lett å pakke nei, haha. Vel, nå er vi på flyplassen, og turen går mot Oslo. Flyet til Paris går tidlig i morgen, så da overnatter vi i Oslo. Jeg har forhåndsskrevet innlegg til hver dag slik at det ikke blir stille på bloggen, men jeg skal prøve å komme med Paris oppdateringer innimellom også! 


Jakke Zara / Hoodie Bik Bok / Jeans Cubus / Sneakers Nike Air Max Thea

♦ Hva syns dere om antrekket?

JEG TRENGER DERES HJELP!

Jeg har et lite problem, nærmere bestemt et pakkeproblem, og jeg trenger deres hjelp! Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jakke jeg skal ta med. Jeg har allerede pakket en god del klær, og jakker veier jo en del, så her må jeg rett og slett bare ta et valg. Men det er så vanskelig! 


Skinnjakka passer jo til alt, men problemet med den er at det fort kan bli VELDIG varmt i sola. Det er meldt 16-18 grader og sol når vi er der, så da kan jo det bli litt varmt. 


Bomberjakka har jeg også veldig lyst til å ha med, den går kanskje ikke til like mye men er så kul, og jeg føler den er passelig til temperaturen? Samtidig kan denne være litt kaldere på kvelden kanskje?

Uff, det burde ikke være mulig å slite så mye altså, haha. Men nå håper jeg iallefall at dere vil hjelpe meg å velge, så blir det litt lettere for meg!

♦ Skal jeg ta skinnjakka eller bomberjakka?

FRESH HAIR

Ah, endelig helt blond igjen! Syns faktisk ikke håret mitt var så ille, helt til vi så bildene nedenfor ved siden av hverandre. Haha, altså hallo? Ingen tvil om at håret ser bra ut nå da iallefall! Jeg er så heldig som har en venninne som er så frisør, så da er det enda gøyere å sitte i frisørstolen. Nå er iallefall håret mitt klart til Paris, så nå gjenstår bare alt annet… Neida, det er ikke så mye, men jeg må pakke, dra hjem til mamma og finne håndbagasjekofferten min, og skrive fire innlegg. Jeg vil helst ha alt gjort i dag, men jeg har jo morgendagen også, siden vi ikke drar før på kvelden. 

♦ Hva syns dere om resultatet?

VELVET TOP

Jeg skulle jo vise dere denne toppen for over en måned siden, men det gikk helt i glemmeboksen! Jeg har hatt et litt elsk/hat-forhold til fløyel, jeg syns mye rett og slett ikke har sett bra ut. Men denne toppen falt jeg helt for! For det første elsker jeg fargen, og så digger jeg passformen! Det er jo egentlig bare en vanlig t-skjorte, i fløyel. Kjempesøt! 

Nå skal jeg komme meg avgårde til frisøren, endelig! Jeg har ikke vært siden rett før jul, så nå blir det deilig å få orden på dette styret. 

♦ Hva syns dere?

RIPPED JEANS

Min nye favorittbukse! Jeg er en stor fan av ripped jeans, så lenge det ikke er altfor mye hull, og denne her syns jeg er helt rå. Det jeg digger mest med den er nederst på beina, der den har en slitt look og er kortere fremme enn bak. Gjør den mye mer unik! Ikke minst er lengden på den perfekt, jeg har nemlig slitt endel før med at jeansen på Cubus (der denne er fra) har vært for lange i beina, men nå har det heldigvis kommet endel som er kortere! Resten av antrekket får dere forresten se senere denne uka, jeg bare klarte ikke vente med å vise dere jeansen ♥ 

♦ Hva syns dere? 

PARIS PREP

Om tre dager er jeg i fine Paris, og jeg gleder meg sånn! Siden det er første gang vi er der bruker jeg litt tid nå på å researche hva vi burde se og gjøre der. Vi har jo allerede noen planer, som Disneyland, Eiffeltårnet, Louvre, Champs Élysées, sånne klassiske ting. Men det er jo SÅ mye mer å gjøre og dagene skal fylles opp med planer sånn at vi får mest mulig ut av de fire dagene vi har der. Gleder meg til å ta massevis av fine bilder, og det skal heldigvis være skikkelig vårvær når vi er der også, så det blir nok veldig fint ♥

♦ Noen av dere som har noen fine tips til Paris?

COMFY


Kjole Zara / Jakke Cubus / Sko Bianco

Etter antrekksshooten i dag har jeg fartet rundt og ordnet en del ting. Selv om det enda er noen dager til jeg reiser ville jeg ordne alt jeg trengte nå, så slipper jeg å tenke på det senere. Jeg har fortsatt endel å gjøre før jeg drar på fredag, men jeg har jo fortsatt noen dager. Alt til sin tid! Jeg var iallefall kledd komfortabelt når gjorde ærender. Jeg syns faktisk kjoler er noe av det mest komfortable jeg kan ha på meg, om den sitter løst hvertfall! 
 

♦ Hva syns dere om antrekket? 

RISE AND SHINE TUESDAY

ο Alarmen går 08.00 ο Scroller gjennom telefonen i 20 minutter før jeg går på badet ο Hiver i meg en kjapp frokost og får på meg treningstøyet ο På trening 09:15 ο I dusjen 11:00 ο Sminken på, rett i morgenkåpa, lager meg en smoothie ο Tar bilder og skriver dagens første innlegg ο

– A GREAT START TO THE DAY –

Og sånn er som regel morgenene mine. Helt herlig! Nå må jeg skynde meg og få på meg dagens antrekk før det blir shoot. Ha en fin dag ♥ 

♦ Hvordan er deres morgenrutiner?

MY SKIN CARE ROUTINE

Det er først det siste året jeg virkelig har blitt opptatt av å ta vare på huden min (ja, jeg skulle begynt tidligere…), og det var etter jeg var på hudpleiekurs med L’Oréal at jeg først skjønte hvor viktig det er å ta vare på huden sin. Tidligere kunne jeg fjerne sminken min med sminkeservietter, og så stoppet jeg der. Det var kun hvis jeg orket at jeg vasket ansiktet mitt med en vaskeklut etterpå. Og for å si det sånn, det er ikke nok! Sminkefjernerservietter fjerner langt i fra alt, så det må nok mer til for å fjerne alt. Nå er jeg mye mer nøye og har kommet inn i en rutine, som jeg gjerne vil vise dere. 

– IN THE MORNING –


Jeg starter alltid dagen med Garnier Micellar Cleansing Water. Det er viktig å rense huden både morgen og kveld, og når jeg bruker denne våkner jeg litt mer også. Den er rett og slett oppfriskende for huden! Jeg bruker den sammen med bomullpads. Deretter smører jeg Bio-Oil i hele ansiktet. Denne fantastiske oljen kan jo brukes hvor enn på kroppen du måtte føle for, men jeg bruker den i ansiktet for å jevne ut hudtonen og fjerne arr fra kviser. Works like a charm! 

Jeg er litt mellom ansiktskremer nå, og har testet ut litt forskjellig. Akkurat nå bruker jeg Lancôme Hydra Zen, og den funker greit for huden min, men ikke fullt så mye som jeg vil den skal. Jeg har forsåvidt testet ut Kiehl’s sin ansiktskrem i noen dager nå da jeg hadde noen prøver på denne, så jeg kommer nok til å kjøpe den når jeg drar på tur. Jeg bruker også Kiehl’s Creamy Eye Treatment, for ekstra fukt rundt øynene, og for å forebygge til de eldre årene kommer!

– IN THE EVENING –


På kvelden er rutinen nesten akkurat den samme, med unntak av ansiktskremen. Da bruker jeg en nattkrem, for å gi ekstra fukt til huden. Den trenger det, og nattestid er det perfekte tidspunktet å gi huden det på. Da gjør jo du ikke annet enn å sove uansett, så hvorfor ikke pleie huden imens? Jeg bruker AquaDerma Age Defense Night Cream. Denne er så god for huden min, og det er så godt å våkne om morgenen og kjenne at huden har fått bra med fukt. Disse produktene bruker jeg etter jeg har brukt Simple sine sminkefjernerservietter. Jeg liker å bruke servietter til å fjerne mascara, og går raskt over ansiktet også før jeg bruker produktene ovenfor. 

– ONCE IN A WHILE –


Enkelte dager vil jeg gi huden litt ekstra pleie, og da kjører jeg gjerne på med skrubb og/eller en ansiktsmaske. I tillegg til ansiktsmaskene fra Sephora (les innlegg her) liker jeg godt de ovenfor. L’Oréal Pure Clay Purify Mask, JorgObé Scrub Mask, og JorgObé peel off mask. Det varierer hvilke jeg bruker, alt etter hva jeg føler huden min trenger, rett og slett. 

I tillegg til disse produktene bruker jeg av og til to produkter til, som jeg skrev et innlegg om her. Husk at dette er en rutine som funker fint for min hud, men den funker ikke nødvendigvis like bra for din hud. Folk har ulike hudtyper, og det er viktig å bruke produkter for sin hudtype. Jeg er jo ikke noen ekspert heller, men nå merker jeg hvor bra huden min har det i forhold til før. 

♦ Bruker dere noen av de samme produktene?

MINE MÅL FOR UKEN

Da var en ny uke i gang, og jeg har nok av gjøremål denne uken. Jeg drar jo fredagskveld, og det er mye jeg vil få gjort før den tid. Det kan ofte være lett å utsette ting, så derfor bestemte jeg meg for å lage meg noen mål for denne uken, og skrive de her, for da føler jeg at jeg må fullføre. 

– MINE MÅL –

  • Rydde i klesskapet mitt! Dette skulle jeg egentlig gjøre da jeg kom hjem fra London, men jeg har enda ikke fått gjort det… Men denne uken skal det gjøres! Jeg skal gå gjennom ALT, undertøy, treningstøy, klær. Jeg må jo pakke til Paris uansett, så hvorfor ikke rydde i samme slengen?
  • Drikke nok vann! Dette har jeg vært altfor dårlig på i det siste, og jeg merker veldig godt at jeg trenger mer vann. Så nå er det skjerpings, og vannglasset skal aldri stå tomt! 
  • Opprettholde treningen! Forrige uke var kjempebra, og det skal fortsette nå frem til reisingen. Jeg har allerede startet uken med en rå økt, og er veldig motivert for enda flere denne uken.
  • Forhåndsskrive massevis av blogginnlegg! Siden det blir mye reising fra helgen av vil jeg ha klare endel innlegg til posting av og til, siden det naturligvis ikke blir veldig mye tid til blogging når jeg er på tur. 
  • Ha antrekkshoot med Sara. Nå er det ett par uker siden sist, da det har vært så dårlig vær, så denne uken skal vi få tatt noen bilder igjen.

Jeg får vel bare sette i gang med en gang! Ha en fortsatt fin mandag ♥

♦ Har dere noen mål for uken?