SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – DEL 2

Jeg er alltid så heldig med startbildet…

Del 1 kan dere lese her. Og så må jeg påpeke at dette ble filmet for et par uker siden, så litt er jo endret. F.eks det med at jeg hadde en dårlig periode.

Så dette var da det for denne gangen. Kuttet ut noen spørsmål som jeg følte var litt unødvendige. Jeg er forresten imponert om dere gidder å se hele videoen, haha.

– Hva syns dere om svarene?

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Må si det er litt uvant å skulle blogge igjen etter 11 dager. Wow. Kan ikke huske sist det gikk så lang tid før jeg blogget igjen, og det skal bli lenge til neste gang jeg tar en sånn pause. Jeg hadde egentlig planer om å komme tilbake forrige mandag, fordi helgen var ganske travel og da hadde jeg ikke tid til å blogge. Men dag etter dag tenkte jeg bare at jeg ikke orket å blogge, og da ble det visst sånn da. Men plutselig i dag fant jeg ut at jeg skulle begynne på igjen, og da jeg i tillegg fant ut at blogg.no endelig har innført at man kan velge tidspunkt innleggene skal publiseres på (noe jeg har ventet leeenge på), da måtte jeg bare begynne igjen. 

Kan oppsummere fort den siste uken da: På fredagen var hele trinnet på animasjonsfilmfestivalen i Volda, og da kom vi ikke hjem før i halv sju-tiden. Så da var det bare å spise og dusje og så møte noen venner. På lørdagen var jeg først på jobb, så på fotballkamp og så var vi en liten gjeng hos Aleksander der vi laget taco og bare koste oss. På søndagen var jeg først på jobb, og så husker jeg faktisk ikke helt hva jeg gjorde på kvelden, men tror jeg bare slappet av, haha. Denne uken har bare gått til skolearbeid og å være med venner, trenger ikke å utdype det så mye mer, blir nok oppsummering dette her. 

Men ja, nå er jeg iallefall tilbake. De siste svarene på spørsmålsrunden spilte jeg inn for to uker siden, jeg må bare redigere ferdig, så regner jeg med den er oppe i kveld! Jeg skal også lage en video der jeg viser hvordan jeg laget frisyren jeg har på bildet ovenfor, ettersom jeg fikk spørsmål om det i forrige innlegg.

– Hva syns dere om bildet og sangen?

UPDATED MAKEUP ROUTINE

Har endret på litt siden forrige sminkevideo, så da fikk jeg plutselig lyst til å lage en til på søndag! Er jo mest noen produkter jeg har byttet ut osv, men jeg syns alltid det er interessant å se andres sminkevideoer, så da laget jeg en til! Den ville av en eller annen grunn ikke laste seg opp i HD, så håper dette og går greit…

– Hva syns dere?

I KNOW IT’S BEEN A WHILE

Superbloggern her, hehehe. Har virkelig hatt så lite inspirasjon de siste dagene, men har lastet ned WeHeartIt-appen og ser på endel bilder der hver kveld før jeg legger meg nå, og det hjelper veldig! Selvom det har en tendens til å bli litt for sent da, siden det er så mange fine bilder å se på! Men jeg har faktisk noen videoer i vente da, blant annet svarene på spørsmålsrunden. Har fått noen spørsmål om når de siste svarene kommer, og jeg har spilt inn videoen, jeg må bare redigere og få lagt ut. Så jeg satser på at det kommer i løpet av de neste dagene! Før det har jeg en annen video på lager som kommer ut i kveld. 

Forresten, jeg elsker sangen ovenfor! Har blitt helt hekta på den og har hatt den på repeat siden i går tidlig, haha… Hør den, om du ikke allerede har det! Den ovenfor har ikke så bra kvalitet da, men det funker.

– Hva syns dere om sangen?

DON’T LET ME GO

Hadde jeg sagt at jeg har det bra, hadde jeg løyet. Dette blir kanskje det mest personlige innlegget jeg noen gang har skrevet her, og det er ikke for å få medlidenhet eller noe sånt, men fordi jeg trenger å få det ut. Jeg trenger å skrive det ned. Jeg vet ikke engang om jeg kommer til å publisere innlegget, kanskje det bare kommer til å ligge som et utkast. 

Jeg har vært så lykkelig de siste ukene. Når jeg tenker over det så kan jeg faktisk ikke huske sist jeg var så lykkelig som jeg har vært de siste ukene. Det å sovne med et smil om munnen hver kveld er virkelig en fantastisk følelse, som jeg unner alle. Når du minst venter det, sies det. Og ja, det var da jeg minst ventet det. 


Jeg vet egentlig ikke hvor jeg vil med dette innlegget. Jeg bare skriver. Jeg har fantastiske venner som er der for meg, men at the end of the day:

Jeg savner deg.

IN MY FAVORITE JUMPER


Wildfox Jumper

Tusentusentusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på håret mitt! Det er fortsatt ganske uvant, men jeg blir bare mer og mer fornøyd, haha :D Vel, nå er det i alle fall endelig helg! Denne uken har gått relativt fort, noe den egentlig alltid gjør. Det er bare mandagene som virker utrolig lange, så går egentlig resten av uken veldig fort. Men det er jo alltid deilig med helg! Nå er det Glee, is og godteri som står på planen, snakkes senere!

– Hva skal dere i kveld?

OMBRE

Begynner å bli en stund siden sist nå, eller hva? Blogglysten har rett og slett vært så langt nede at den omtrent ikke har eksistert, så da ble det en liten pause. Men så tenkte jeg at i dag var en bra dag å starte igjen på, for nå har jeg faktisk noe å blogge om. Jeg har nemlig gjort en stor forandring med håret mitt i dag:

OMBRE!! Har hatt lyst på dette så utrolig lenge nå, og i dag hadde jeg endelig frisørtimen min. Var veeldig nervøs tidligere i dag på om jeg ikke kom til å kle det eller at det ble mislykket eller noe sånt, men jeg er så fornøyd!! Trenger litt tid til å venne meg til det da, jeg har jo plutselig fått endel brunt hår også.


Så nå håper jeg på mye bra blogging fremover! Jeg blir jo veldig fort påvirket av været, og i det siste har været vært så deprimerende at det burde ikke gå an. Men jeg må bare prøve å se forbi det, jeg bor jo tross alt i Ålesund, og det er ikke akkurat en by som er kjent for det gode været. 

– Hva syns dere om håret?

BENGALE
Jeg skrev jo på mandag at jeg kunne lage et innlegg om neglelakken jeg fikk, og det skulle da egentlig postes på tirsdag, men jeg har vært syk de siste dagene, så da har jeg ikke hatt energi til å blogge i det hele tatt. Men bedre sent enn aldri, hehe. Det er hvertfall en neglelakk fra Dior i fargen 615, Bengale. Det er en mørkebrun farge, og den minner meg litt om Chanel sin Particulière, og den er jo veldig fin! Denne fargen er perfekt til høsten syns jeg, og det trengte jeg mer av. Så jeg er veldig fornøyd med den! 

– Hva syns dere om neglelakken?