NOE JEG IKKE HAR FORTALT DERE

Hei dere! Har dere en fin lørdag så langt? Det har jeg! Jeg dro ut av huset litt før klokken 10, og kom ikke hjem før for en liten halvtime siden. Jeg har stort sett vært med familien i hele dag, vi tok oss en bytur og kikket rundt og spiste lunsj, før vi kikket litt mer i butikker og så dro vi hjem til de igjen. Da kom søsknene mine og Matias for å spise is, så det var koselig. Etter det tok Matias og jeg turen til byen for å sjekke ut den nye leiligheten til en kompis, og så dro vi hjem. Dagen kjapt oppsummert altså! En skikkelig typisk lørdag, som var veldig fint ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg ikke har fortalt dere enda, men som jeg har visst i maaange måneder nå, er at familien min skal flytte snart. Kjetil (stefaren min) har fått seg jobb i Nederland, så han, mamma og Stella kommer til å flytte dit. Det var altså derfor vi var i Haag i august, for det er den byen de skal flytte til. Han begynner allerede nå til uken, men mamma og Stella flytter ikke dit før på nyåret. Derfor ville jeg tilbringe denne dagen med familien min, siden han flytter i morgen. Det er ikke noe jeg kommer til å skrive mye om siden det handler om familien min og ikke meg (på et vis), men det var jo naturlig å nevne det siden de tross alt skal flytte ut av landet og jeg kommer til å reise endel dit de neste årene. Det blir jo selvfølgelig litt rart å ikke skulle ha de så nært lenger, men jeg kommer jo til å se de ofte uansett og vi har jo bodd mye lenger unna hverandre før! Men da vet dere det iallefall.

Fortsatt fin lørdag til dere ♥

SUNSET DINNERS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dress and shoes Nelly.com / Purse Cubus

Det siste antrekket fra forrige helg, dette hadde jeg på meg på lørdagskvelden da vi hadde den store feiringen av mormor og morfar ♥ Ikke stor feiring som i massevis av folk, men stor feiring fordi det var 50-års bryllupsdag, selvfølgelig. Vi var kun den aller nærmeste familien der, så det var veldig fint. Jeg kjøpte denne kjolen i sommeren, men det er heldigvis en av de kjolene jeg ikke trenger å pakke ned til vinteren, for den funker jo bra hele året! 

Jeg og kjæresten har begynt på en ny serie på HBO som heter Power, liker den veldig godt hittil! Den handler kort fortalt om et narkokartell i New York. Litt som Narcos bare at her er det mer luksuriøst og rike folk. Skal nok fortsette å redigere video også, jeg spilte nemlig inn en i dag! Så den kommer i løpet av helgen. Hadde nesten glemt det av denne uken, men så kom jeg på det i dag. Jeg har jo lovt ukentlige videoer, så det må jeg holde! 

Husk å stille spørsmål i dette innlegget som kjæresten min skal svare på!

DET ER SÅ VIKTIG

Gooood fredag!! Føler seriøst at jeg nettopp sa det, men plutselig har det gått en hel uke igjen. Sola skinner fortsatt, og det smitter jo over på humøret også, så jeg er i kjempehumør i dag! Startet dagen uten alarm faktisk, men våknet likevel på den tiden alarmen pleier å gå. Men det er jo deilig å våkne tidlig og uthvilt da. Så jeg hadde en rolig start på dagen, og så tok jeg turen til byen og gikk opp til Fjellstua. Jeg ville ha en aktiv start på dagen, så da var det fint med en gåtur. Jeg er jo ganske støl i arma etter vaksinen i går, så da holdt det å bruke beina i dag, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt tok jeg vaksine i går, og nå er jeg altså ferdig med HPV-vaksina, endelig! Den er jo i tre doser over seks måneder, så det har jo tatt litt tid å bli ferdig, selv om selve vaksina ikke akkurat tar lang tid. Jeg håper mange av dere har tatt den/har tenkt til å ta den? Det er jo faktisk en viktig vaksine, siden nesten alle tilfeller av livmorhalskreft skyldes viruset HPV. Så det at alle kvinner født i 1991 eller senere får denne vaksina gratis, det er jo helt fantastisk! Jeg snakket litt med helsesøstra i går og hun fortalte at vanligvis koster én dose 1200 kr, så dere kan jo tenke dere hvor dyrt det blir, siden man skal ta tre doser. Jeg syns ikke den var noe vond heller, det er jo bare et lite øyeblikk så er du ferdig! Så jeg håper dere som ikke har tatt den enda har tenkt til å ta den, det er jo ut 2018, men tiden går jo veldig fort og som sagt tar det seks måneder før du er ferdig. Bare ring legen eller en helsestasjon, så får du komme innom og ta den ♥ Har du tatt den? 

CONFUSED

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ullkjole og faux fur Farmor Ingvarda (samarbeid) / Hæler Nelly.com

Jeg kom plutselig på i dag at jeg har jo to antrekk fra helgen som jeg ikke har vist dere! Så det var jo kjekt å komme på, haha. Her har dere det ene iallefall! Ikke et helt passende antrekk til været ute, men passende til sesongen vi egentlig er i nå. Det er jo ikke ukjent at været her kan være veldig forvirra, men det er jo egentlig helt greit at det går denne veien, til tross for at jeg egentlig kunne tenkt meg å gå i høstklærne mine nå. Det er vel ikke mange ukene til det blir skikkelig kaldt og jeg begynner å klage, så jeg får bare nyte det som det er nå. 

Nå skal jeg snart ut døra for en koselig lunsj, og så skal jeg hjelpe mamma med noen bilder, og så skal jeg ta vaksine. Endelig tid for siste dosen av HPV, nå er jeg så klar for å bli ferdig! Håper dere har en fin dag ♥

Husk å stille spørsmål i dette innlegget som kjæresten min skal svare på!

SPØRSMÅLSRUNDE – KJÆRESTEN MIN SVARER!

Det er på tide at dere får bli enda bedre kjent med meg, men denne gangen fra noen andre sitt synspunkt! Jeg har sett mange andre gjort dette og det er så artig å lese, så da tenkte jeg å gjøre det samme. Nå får dere altså stille de spørsmålene dere vil om meg og forholdet vårt, så skal Matias svare på de om noen dager! Det kan f.eks være spørsmål som “Hvordan er Malin om morgenen?” eller “Hvem av dere er mest sta?”, om dere skjønner? Så still de spørsmålene dere vil så svarer Matias når vi har fått inn nok spørsmål! ♥

INFLUENCER

Hei dere! Nå er det full multitasking på gang her, jeg skal straks på jobb så nå sitter jeg og spiser mens jeg blogger, ganske stress egentlig. Jeg har ikke gjort noe hittil i dag, men ender likevel opp med dårlig tid, hvor typisk er ikke det? Menmen. Jeg er veldig glad for at så mange likte gårsdagens innlegg, jeg er tydelig ikke alene om disse opplevelsene. Det viktigste er jo å ikke la seg påvirke av sure kunder, da tror jeg at jeg hadde blitt gal til slutt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
T-shirt Bershka / Skirt Bikbok / Denim jacket Topshop / Sneakers Nike Air Force 1

Her har dere gårsdagens antrekk! Et ganske sommerlig et, merkelig nok i slutten av september. Får bare benytte meg enda litt mer av sommerklærne mine, det blir vel nok av tid til strikkagensere og boots. Jeg hadde glemt av denne t-skjorten nå, selv om det bare er litt over en måned siden jeg kjøpte den, men jeg har så mange hvite t-skjorter med motiv på nå at det fort kan gå litt i glemmeboksen. Digger den da! 

Ha en fin dag dere ♥

KJÆRE KUNDER…

Jeg har nå jobbet i butikk i nesten fem år (og litt i kiosk før det), og på den tiden har jeg fått endel erfaringer med kunder, både gode og dårlige. Dette innlegget er ment litt for å hjelpe kunder litt bedre med å forstå hvordan det er å jobbe i butikk. Ta det med en liten klype salt. 

KJÆRE KUNDER…

… Kommer du inn rett før stengetid regner jeg med at det er fordi du trenger noe spesifikt, og da vil jeg gjerne hjelpe deg med å finne det fortest mulig. Hvis du bare vil kikke litt rundt må du gjerne heller komme tilbake dagen etter, og ikke når vi holder på å stenge.

… Bare fordi jeg er ung betyr ikke det at jeg ikke kan noe, så gi meg en sjanse før du sier at du vil snakke med noen eldre. 

… Ikke bli sur på meg fordi noe er utsolgt, det er ikke min feil at det er en populær vare. 

… “Unnskyld, jobber du her?” Helt greit at du spør om dette når jeg står ute i butikken, men om jeg står bak kassen er det vel ganske tydelig at jeg jobber der? 

…. Er prislappen borte betyr det ikke at varen er gratis, du må betale for den uansett.

… Bare fordi jeg jobber i butikk betyr ikke det at jeg er mindre verdt enn deg og at du kan kjefte og si hva du vil til meg. 

… Det er faktisk ikke lett for oss å gjette hvilken størrelse du bruker, så vennligst ikke sett oss i den situasjonen. Du har på deg klær fra før av, de har en størrelse, la oss ta det derfra heller.

… Ikke spør om jeg kan slå inn varene fortere fordi du har dårlig tid. Jeg gjør det så fort jeg kan uansett, og hvis du har så dårlig tid som du sier bør du vel heller la være å handle? 

… Det er ikke jeg som bestemmer prisene, så ikke bli sur på meg for at en vare har gått opp i pris eller bare koster litt mer enn du vil betale for den. 

Ellers er heldigvis de fleste kundene veldig greie og hyggelige å snakke med/hjelpe ♥

Noen andre her som også jobber i butikk og kjenner igjen noen av situasjonene ovenfor? 

 

SUNSET WALK

Jeg endte plutselig opp med veldig dårlig tid i går kveld da jeg skulle ut og gå en tur. Jeg gjør det vanligvis i åtte-tiden, men så så jeg at solen går jo ned før halv åtte, så da måtte jeg plutselig få opp farta. Det gikk fint da, og jeg endte opp med å gå opp Fjellstua under solnedgangen, som selvfølgelig var veldig vakkert. Kjekt å se at det var så mange andre som gikk også, følte nesten det var kø både opp og ned trappene, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så fint! Været er like bra i dag heldigvis, så det skal nytes. Nå skal jeg lage meg noe lunsj, og så skal jeg møte en venninne. Koselig! Ha en fin dag, dere ♥

HVOR ER JEG I LIVET?

Akkurat nå, på denne alderen, føler jeg at jeg er i en litt rar fase av livet. En fase der jeg konstant går og tenker på hva det neste jeg skal gjøre er, og å finne ut av det er virkelig ikke lett. Hvor vil jeg? Hva skal jeg gjøre? Jeg trives veldig godt med hvordan dagene mine er nå, men jeg kan jo ikke la være å tenke på neste høst heller. Det er lenge til nå, men plutselig er den her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror noe av det som også gjør det så forvirrende er at jeg har mange jevnaldrende venner som er i så utrolig ulike faser av livet. Misforstå meg rett, jeg elsker vennene mine og er så glad for at jeg har de og ville ikke byttet de ut for noe i verden, men man kan jo ikke bli annet enn litt forvirret når alle på en måte er i ulike faser. Jeg har venner som studerer, venner som gjerne drar ut nesten hver helg, venner med barn, venner med vennepar og dobbeldates, og så har vi meg da. Hvor i alle dager er jeg egentlig? Jeg prøver å finne ut hva jeg vil drive på med, som for øyeblikket er tekst-, bilde-, og videoprodusering, jeg vil være sosial av og til, men ikke for mye for da blir jeg sliten, og jeg sjekker konstant Finn.no for å se om det har dukket opp nye potensielle leiligheter for meg og kjæresten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke interessert i å dra ut hver helg, jeg vil ikke ha barn før om mange år, jeg har ingen behov for dobbeldates, og jeg er heller ikke klar for å studere. Likevel er jeg jo glad for at jeg har venner i de ulike fasene, for det har liksom ingenting å si når vi møtes. Det er gøy å høre om venninner sine turer på byen, jeg syns det er koselig å møtes på kafé og catche opp, og å se hvor god mor venninna mi er. Jeg syns det er fint å bo med kjæresten min, men ikke ha det behovet for å se hverandre hele tiden. Da setter vi pris på å sees når vi er ferdig på jobb, eller å legge oss sammen når vi har hengt med hver våre venner på kvelden. Og så trives jeg veldig godt i mitt eget selskap, spesielt når jeg blir sittende lenge for å lage et blogginnlegg, eller redigerer bilder jeg har blitt veldig fornøyd med. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, for dette er egentlig bare tanker som kom meg til en kveld jeg prøvde å sove. Det er jo som oftest da de kommer. Det jeg prøver å si er vel egentlig bare at det er en forvirrende tid i livet, og jeg prøver egentlig bare å finne ut og forstå en hel drøss med ting, og av og til blir det litt mye for det lille hodet mitt. Men jeg tror og håper at det er ganske vanlig på denne alderen, det hadde jo vært litt kjedelig om vi visste alt vi skulle resten av livet. 

EN FRISK START

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag! Jeg har faktisk ikke rukket å sette meg ned før nå, denne dagen har gått i ett hittil! Dagen startet tidlig med en god treningsøkt, og da jeg kom hjem bare spiste jeg frokost og tok en rask dusj, før jeg satte igang med en skikkelig rengjøring her. En liten høstrengjøring kan man vel si, selv om det føltes mer ut som en vårrengjøring med de 20 gradene som er ute i dag. Sommeren er tilbake? I litt over to timer holdt jeg på, så nå er soverom, gang og kjøkken shinet. Jeg bør egentlig rydde litt i skap også, men det får bli en annen dag. Da jeg var ferdig tok jeg turen til butikken for ukeshandelen, og da kjøpte jeg litt blomster også for å få litt mer liv her. 

Jeg burde vel egentlig vært litt mer ute i fineværet i dag, men jeg måtte bare prioritere rengjøringen i dag. Det er jo faktisk meldt bra vær hele uken! Jeg får heller gå en tur i fineværet senere, det må jo til ♥ Hva gjør dere i dag?