FUN FUN FUN

Nå kom heldigvis Margretha for en liten stund siden, for jeg har kjedet meg veldig de siste timene, så nå satser vi på å ha det litt gøy, siden vi skal ut å ake snart. Men før det, må dette gjøres:

Makaronien må vekk fra skålen og ned i magen min


Litt snakking og latter med Margretha


Kanskje ta noen bilder?
Nå sitter Margretha og ser på mens jeg skriver og når hun leser akkurat dette ler hun. Margretha har den mest hysterisk morsomme latteren jeg noen gang har hørt! Seriøst, det må filmes og legges ut en gang.

Kjenner du noen med en veldig morsom latter?

HADDE IKKE DETTE VÆRT HERLIG?

Det er kun 17 timer igjen av avstemningen og Norge er på 4. PLASS! Dere skjønner vel at jeg snakker om Justin Bieber og avstemningen på hvilke land han skal komme til? Klarer vi 3. plass? Det tror jeg egentlig ikke siden vi trenger 4000 stemmer til for å nå igjen Brazil. Men det hadde vært utrolig gøy da, selvfølgelig. Men vet dere hva som hadde vært enda bedre? Dette:

1. plass hadde vært helt herlig!
Men bare det at vi er på 4. plass og har over 32 000 stemmer, hadde jeg ihvertfall aldri trodd! Så fortsett å stem folkens, det skal jeg! Stem her: http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/01

Har du stemt?

FORBERED DERE PÅ EN DAG FULL AV..

.. blogging! Fikk ikke blogget mer i går fordi jeg ikke orket når jeg kom hjem. Hadde det ihvertfall kjempegøy i går! Vi så først The Proposal og spiste pizza og så så vi Sex and the city – filmen.

I dag skal jeg ihvertfall prøve å få blogget en del (om jeg har noe å blogge om). Kanskje jeg kommer med noen tips og anbefalinger og noen klessplagg og sånt. Høres det bra ut?


hahaha

Hva er planene deres for dagen?

JEG ER FAKTISK I LIVE

Hei dere! For en stund siden kom jeg hjem fra Ørsta og har vært en liten tur på Moa og en tur på butikken. Sikkert veldig interessant for dere å vite.

Om en time drar jeg på filmkveld med noen venner og før det legger jeg sikkert ut outfit. Om jeg finner ut hva jeg skal ha på meg. Jeg er virkelig LEI av klærne mine.

Er forresten utrolig lei av snøen også, det snør omtrent hele tiden!

Er du lei av snøen?

CAPTURE THE MOMENT

Hei dere! Jeg måtte stå opp halv ni i dag fordi vi skal til Ørsta og prøve bunad, og da måtte vi dra ganske tidlig. Jeg har egentlig ikke så veldig god tid nå, siden jeg alltid somler med å skrive innlegg og vi drar halv ti. Men jeg tenkte å legge ut et innlegg før vi drar, siden det ikke blir blogging på noen timer. Kommer tilbake senere idag, så da kommer jeg med oppdateringer.


Haha, bilde fra igår. Alt det morsomme man kan gjøre med et speil!

Hva skal dere i dag?